smeksyy Objavljeno December 25, 2012 Deli Objavljeno December 25, 2012 a obstaja kje kaka slikovna ali nasploh razložena tema kako zamenjati sklopko na apn6 letnik 87 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
benny0104 Objavljeno December 26, 2012 Deli Objavljeno December 26, 2012 Shemo boš mogoče dobil na kakšnem moped forumu. Drugače pa, če si dovolj pozoren kako razstavljaš, ni hudič, da ne bi tudi pravilno sestavil. Ko boš razdiral vse skupaj poslikaj, da boš kasneje vedel kam gre kaj. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RSTDRIVER Objavljeno December 27, 2012 Deli Objavljeno December 27, 2012 a obstaja kje kaka slikovna ali nasploh razložena tema kako zamenjati sklopko na apn6 letnik 87 tle poglej, če je kej uporabnga: http://www.jurec.hr/pdf-dokumenti-mopedi-skuteri.html Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
smeksyy Objavljeno Januar 23, 2013 Avtor Deli Objavljeno Januar 23, 2013 no okej zdej sm zamenju,res sm ful pazljivo use skupej sestavu in motor je vzgau a se 10 sekund mi ni use skp laufalo mi je ze ugasnil in zagrabilo celo masino(trd zaganjac oz kurbl-ne mores ga niti malo premaknit)predvidevam d mi je prenose v masini zagrabilo,ker bata mi ne more zagrabit ker nisem nic razdiral cilinder,ampak ni mi pa jasno da bi zagrabilo zobnike v masini ker ce se ne usedejo dobr zobniki tud zunanji pokrov masine ne stisne dovolj.mogoce pa je krivo ker nisem mel druzga olja in sem za foro dal noter visoko sintetično olje za 2taktne motorje sam toliko da sem probal.kaj pravite vi? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bremzer Objavljeno Januar 23, 2013 Deli Objavljeno Januar 23, 2013 no okej zdej sm zamenju,res sm ful pazljivo use skupej sestavu in motor je vzgau a se 10 sekund mi ni use skp laufalo mi je ze ugasnil in zagrabilo celo masino(trd zaganjac oz kurbl-ne mores ga niti malo premaknit)predvidevam d mi je prenose v masini zagrabilo,ker bata mi ne more zagrabit ker nisem nic razdiral cilinder,ampak ni mi pa jasno da bi zagrabilo zobnike v masini ker ce se ne usedejo dobr zobniki tud zunanji pokrov masine ne stisne dovolj.mogoce pa je krivo ker nisem mel druzga olja in sem za foro dal noter visoko sintetično olje za 2taktne motorje sam toliko da sem probal.kaj pravite vi? Zaradi olja ni crknlo prej, da si kej zaj..bal ko si sestavljal I Ps: ponovno razdri in boš hitro ugotovil kje je napaka ! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bikez Objavljeno Januar 25, 2013 Deli Objavljeno Januar 25, 2013 Pr APN, pa res ne moreš narobe skupaj dat zadeve! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se