lord marduk Objavljeno Junij 3, 2013 Deli Objavljeno Junij 3, 2013 konec julija-začetek avgusta: 8 dni, 2500 km Alp... Francija, Švica, Italija... glavne točke: Iseran, Val Thores, Vars, Bonette, Agnel, Izoard, Croix de Fer, Aiguille du Midi, Furka, San Bernardino, Splugen, Stelvio, Gavia, Pordoi, Vahta... Pol pa en mesec zdravljenja guzice in ostalih mišič skalaprava, motozajebant, Keiko in 3 others 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gaberkosir Objavljeno Junij 4, 2013 Deli Objavljeno Junij 4, 2013 Sploh Vahta je vredna ogleda lord marduk 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
OrangePower Objavljeno Junij 4, 2013 Deli Objavljeno Junij 4, 2013 konec julija-začetek avgusta: 8 dni, 2500 km Alp... Francija, Švica, Italija... glavne točke: Iseran, Val Thores, Vars, Bonette, Agnel, Izoard, Croix de Fer, Aiguille du Midi, Furka, San Bernardino, Splugen, Stelvio, Gavia, Pordoi, Vahta... Pol pa en mesec zdravljenja guzice in ostalih mišič O francoz, tu se ti bom pa še ja prdružu za kak dva dni. Delam na tem Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tedybear Objavljeno Junij 4, 2013 Deli Objavljeno Junij 4, 2013 Na Aiguille du Midi vzemi jakno in dolge hlače, pa tud če je spodaj v Chamonixu 29 stopinj. Ravno prvi dan avgusta je bla gor snežna nevihta...smo bežal na toploooo... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lord marduk Objavljeno Junij 4, 2013 Deli Objavljeno Junij 4, 2013 O francoz, tu se ti bom pa še ja prdružu za kak dva dni. Delam na tem glej da res... da bomo malo snega premetali čez Stelvio in Gavio, pa seveda da ti ne bo moped zrjavel v garaži Sploh Vahta je vredna ogleda ta prelaz bo sigurno najlepši, ker se mi bo odprl pogled na najlepo deželico in pa seveda ker ne bo več daleč do zidance Na Aiguille du Midi vzemi jakno in dolge hlače, pa tud če je spodaj v Chamonixu 29 stopinj. Ravno prvi dan avgusta je bla gor snežna nevihta...smo bežal na toploooo... vzeto na znanje... če bo treba, bom še čelado vzel da me ne bo v glavo zeblo, hehe Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno Avgust 8, 2013 Deli Objavljeno Avgust 8, 2013 u Piran na sladoled me že dolg ni blo.... no Pirana ne bom vidla .... sladoleda pa je blo precej Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Scarabeo 500 Objavljeno Avgust 8, 2013 Deli Objavljeno Avgust 8, 2013 Ta glavni plani so realizirani, super je bilo. Danes sva prišla z mojo srečno domov. Scarabeo Kmet2 in Lubikaa Rozzica 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motozajebant Objavljeno Avgust 8, 2013 Avtor Deli Objavljeno Avgust 8, 2013 super, kje pa si se potepal Scarabero? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Avgust 8, 2013 Deli Objavljeno Avgust 8, 2013 Plani realizirani,ne bom povedu kje pa kdaj da si ne bo spet kdo potem petke lomu :grrr obakrat je blo superduper Lubikaa Rozzica, igorkr, DAMI34 in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Scarabeo 500 Objavljeno Avgust 8, 2013 Deli Objavljeno Avgust 8, 2013 super, kje pa si se potepal Scarabero? Devet dni po Srbiji, med prvomajskimi. Deset dni Francoskih Alp in 4 dni Azurne obale. Pa tja in nazaj po dva dni, preko Švice. Od sedemnajstih dni v sedlu 16 dni. En deževen dan, vreme je bilo fantastično. Aja, pa še morje na Hvaru. Super produktivno leto, zdaj pa še krajše ture do konec leta. Scarabeo zmilan, Lubikaa Rozzica, Fazer03 in 6 others 9 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motozajebant Objavljeno Avgust 9, 2013 Avtor Deli Objavljeno Avgust 9, 2013 Devet dni po Srbiji, med prvomajskimi. Deset dni Francoskih Alp in 4 dni Azurne obale. Pa tja in nazaj po dva dni, preko Švice. Od sedemnajstih dni v sedlu 16 dni. En deževen dan, vreme je bilo fantastično. Aja, pa še morje na Hvaru. Super produktivno leto, zdaj pa še krajše ture do konec leta. Scarabeo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Avgust 9, 2013 Deli Objavljeno Avgust 9, 2013 Plani realizirani,ne bom povedu kje pa kdaj da si ne bo spet kdo potem petke lomu :grrr obakrat je blo superduper Maš prov, o Romuniji bomo tiho Kmetica2 in Kmet2 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmetica2 Objavljeno Avgust 12, 2013 Deli Objavljeno Avgust 12, 2013 Maš prov, o Romuniji bomo tiho za Črno goro velja enako :grim DAMI34 in Kmet2 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motozajebant Objavljeno December 20, 2013 Avtor Deli Objavljeno December 20, 2013 Nekje sem zasledil podobno temo iz leta 2011 in se mi je zdela zelo uporabna, sploh če se kdo "povoha" z istimi plani... tako da napišite vaše plane z motorjem za letošnje leto, kam se odpravljate, za koliko časa, kdaj, itd. .... jaz imam letos v načrtu ( bolj želja, kot načrt), obiskati Španijo, konec julija-začetek avgusta... če pa to splava po vodi, pa sigurno skočim do Črne gore, Makedonije.... zaenkrat sem sam, tako da če bi imel slučajno kdo željo poleg, welcome (sem pa bolj turistični vozaĆ ) lp, mz Uresničil :grim Kmet2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno December 21, 2013 Deli Objavljeno December 21, 2013 2013 ni več planov,še 2014 slabo kaže Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno December 21, 2013 Deli Objavljeno December 21, 2013 Romunija bo ziher Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno December 21, 2013 Deli Objavljeno December 21, 2013 Bilo kuda, Romunija svuda Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno December 21, 2013 Deli Objavljeno December 21, 2013 2013 ni več planov,še 2014 slabo kaže 2013 smo izpolnili plane, v bistvu smo plane presegli in dosegli dobiček. Katerega bomo prerazporedili v leto 2014!!! A se ne sliši to mal lepše? Kmet2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
igorkr Objavljeno December 21, 2013 Deli Objavljeno December 21, 2013 Moj plan za 2013 še ni izpolnjen ... :grrr DAMI34 in Kmet2 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno December 21, 2013 Deli Objavljeno December 21, 2013 Moj plan za 2013 še ni izpolnjen ... :grrr do Pirana pa res ni tok daleč, še to boš zmogu Kmet2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pik1 Objavljeno December 21, 2013 Deli Objavljeno December 21, 2013 ... U Koper še na eno čokoladno bananino tortico, na Nanosu eno kavico in na Kum na en čaj ... ps. ... pa upam, da bodo to tri ločene furce ... DAMI34 in Kmet2 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tedybear Objavljeno December 21, 2013 Deli Objavljeno December 21, 2013 1. Kot glavno..ČZ, SVK, PL (Tatre) 2. Kot manj glavno.. Transfagarasan (RO) 3. vsaj pet enodnevnih po Dolomitih. Pa da bi se letos izognu srnam na cesti. Pod ena - :grim Pod dve - :grrr Pod tri - :grim Srne - DAMI34, Kmet2, motozajebant in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gasperX Objavljeno December 22, 2013 Deli Objavljeno December 22, 2013 Vsi plani prestavljeni v leto 20114... žal mi ni uspelo tako da Korzika/Sardinija sta še vedno želja Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TakeALookAround Objavljeno December 22, 2013 Deli Objavljeno December 22, 2013 Planiranje sux. :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno December 22, 2013 Deli Objavljeno December 22, 2013 Planiranje sux. :grim Ja itak, fajn je da na meji ugotoviš, da nimaš papirjev poleg... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se