bna Objavljeno Januar 10, 2013 Deli Objavljeno Januar 10, 2013 torej sem samska pet mesecev stara mačka sfinga in iščem čistokrvnega mačka sfingca pomožnosti z modrimi očmi da mi naredi mladičke . prosim če kdo pozna koga da ima takšnega mačka naj mi javi na mail mandlbna@gmail.com še slikca čisto nage potrebnice umetnica51, sergini in DXR16 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motofrik Objavljeno Januar 11, 2013 Deli Objavljeno Januar 11, 2013 (popravljeno) ...na koncu se bo pa našel en kosmat, zavaljen mačkon.. ...al' to resno sprašuješ za razplod, ker takih mačk pa skoraj ne vidiš pri nas... Popravljeno Januar 11, 2013. Popravil motofrik Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bna Objavljeno Januar 11, 2013 Avtor Deli Objavljeno Januar 11, 2013 resno ja ne more biti kosmat mačkon mora biti ta pasma sfinga . pa glih v tem je problem ker jih ni veliko Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bna Objavljeno Januar 11, 2013 Avtor Deli Objavljeno Januar 11, 2013 evo Alla 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motofrik Objavljeno Januar 11, 2013 Deli Objavljeno Januar 11, 2013 Sem že mislil, da je hec... Veliko sreče pri iskanju samčka. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
urssa Objavljeno Januar 14, 2013 Deli Objavljeno Januar 14, 2013 (popravljeno) poglej tu, če še nisi http://www.macji-svet.org/forum/ lpu Popravljeno Januar 14, 2013. Popravil urssa Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Courtney Objavljeno Januar 18, 2013 Deli Objavljeno Januar 18, 2013 A ni več mladoletna pri petih mesecih? :oops: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
semering Objavljeno Januar 18, 2013 Deli Objavljeno Januar 18, 2013 Je pa to'k grda, da če bi bil jst maček, jo nebi nikol' nabrisu!!! eltrinajst, iom, anja37 in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
thumper Objavljeno Januar 19, 2013 Deli Objavljeno Januar 19, 2013 Je pa to'k grda, da če bi bil jst maček, jo nebi nikol' nabrisu!!! ti s fukjen ... veš kok ma to gladko dlako ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
urkoman Objavljeno Januar 19, 2013 Deli Objavljeno Januar 19, 2013 kitajci se nebi prtozeval Spider™ 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se