Lokos Objavljeno Oktober 27, 2014 Opozori Objavljeno Oktober 27, 2014 Ni glih za v to temo samo vem da bom tukaj dobil točen odgovor. O kakih zabetoniranih sidrih to govorite??? Sam imam garažo in iščem dodatne možnosti za dodatno varnost in ravno zato me zanima. Če ma kdo kako sliko kako to zgleda izven betona in zabetonirano in pa kje se to kupi. Predvidevam da se na sidro priklene ključavnica ...
MARJA Objavljeno Oktober 27, 2014 Opozori Objavljeno Oktober 27, 2014 (popravljeno) Ne morem ti prilimat linka, lahko pa pogledaš na stran BS moto center in najdi motoristična oprema in potem rubriko razno. Tam so sidra, pol rabiš pa še verigo in ključavnico. Popravljeno Oktober 27, 2014. Popravil MARJA Lokos 1
moto rider Objavljeno Oktober 27, 2014 Opozori Objavljeno Oktober 27, 2014 (popravljeno) Da ti ne bo potrebno kupovati verige in ključavnice, se zapelješ v Sp. Hotič, pri Litiji k Žaretu 041-362-819 in za nekaj eurov pri njemu preko zime deponiraš motocikel.... kar je borih 30 kilometrčkov iz Ljubljane. Popravljeno Oktober 27, 2014. Popravil moto rider
Lokos Objavljeno Oktober 27, 2014 Opozori Objavljeno Oktober 27, 2014 (popravljeno) Od kdaj pa Žare motorčke pospravlja??? Ko sem bil še njegov sosed je avtomobile šraufal pa gume dilal. Pa ja ni šel že v penzijo? No upam da vsaj uživa in da je zdrav. Drugače pa ne rabim deponacije ker mam garažo v hiši. Zaparkiran motor pa za moje pojme dobro varovan ampak nikol pa ne moreš bit čit sigurn zato pa vedno kaj novega dodam Evo še LINK če bo še koga zanimal kaj so sidra Popravljeno Oktober 27, 2014. Popravil Lokos
motoboyzz Objavljeno Oktober 28, 2014 Opozori Objavljeno Oktober 28, 2014 Včeraj sem se peljal iz BTC-ja mimo Žal in na rondoju proti Stožicam je nek velik plakat za zimovanje motorjev obešen... mogoče komu pride prav, sam pa nimam nič izkušenj z njimi tako da je to vse kar lahko povem. Lp, B.
Hytech Objavljeno Oktober 29, 2014 Opozori Objavljeno Oktober 29, 2014 Kolega ima možnost prezimitve več motorjev, štiri sigurno glede na velikost garaže za čez zimo, v Medvodah... Če bi kdo želel oz rabil naj sporoči na PM.
urkoman Objavljeno November 2, 2014 Opozori Objavljeno November 2, 2014 Oddaja se prazna garaža v Štepancu. Do 2 motorja, ampak najbolje da iz istega naslova, saj čim je več lastnikov, več ključev, posledično večja možnost zlorab, kraje, itd. Če koga zanimajo detajli naj javi na zasebno sporočilo.
urkoman Objavljeno December 28, 2014 Opozori Objavljeno December 28, 2014 Oddaja se prazna garaža v Štepancu. Do 2 motorja, ampak najbolje da iz istega naslova, saj čim je več lastnikov, več ključev, posledično večja možnost zlorab, kraje, itd. Če koga zanimajo detajli naj javi na zasebno sporočilo.
R200 Objavljeno Januar 2, 2015 Opozori Objavljeno Januar 2, 2015 (popravljeno) Imam možnost varne hrambe motorjev v LJ ce koga zanima. Popravljeno Januar 2, 2015. Popravil R200 M-ajKi 1
Riba666 Objavljeno Januar 9, 2015 Opozori Objavljeno Januar 9, 2015 Tudi jaz za letošnjo sezono iščem zaprto garažo v Ljubljani. Se pa prav tako priporočam, če me je kdo pripravljen vzeti za sogaražerja in si delima/o stroške... Če je komu v interesu mi prosim pusti sporočilo.. LP, K
dAlencc87 Objavljeno Januar 21, 2015 Opozori Objavljeno Januar 21, 2015 Se vedno iscem garazo v grosupljem za motor..ce kdo kaj ve..;-)
dr.Tito Objavljeno Januar 21, 2015 Opozori Objavljeno Januar 21, 2015 Rabiš garažo z neomejenim dostopom ali samo za motor shraniti čez zimo?
dAlencc87 Objavljeno Januar 22, 2015 Opozori Objavljeno Januar 22, 2015 Rabil bi z neomejenimdostopom,ker zivim v bloku in nimamo garaz..:-(
Riba666 Objavljeno Februar 6, 2015 Opozori Objavljeno Februar 6, 2015 Od aprila naprej bi v Ljubljani potreboval/najel garažo za svojega konjička. Če je kdo, ki ima dostopen in varen prostor in bi bil pripravljen oddati prosim pusti sporočilo! LP, Klemen
jl79 Objavljeno Marec 8, 2015 Opozori Objavljeno Marec 8, 2015 Potreboval bi garažo oz prostor za motor v Ljubljani (Polje) od aprila do oktobra. Če ve kdo za kako opcijo, naj mi prosim javi. LP, Jan
Demu Objavljeno April 26, 2015 Opozori Objavljeno April 26, 2015 Pozdravljeni, iščem garažo v Ljubljani - Vič seveda čimceneje ali souporaba z delitvijo stroškov. Lp D
lmperator Objavljeno Maj 3, 2015 Opozori Objavljeno Maj 3, 2015 V souporabo oddam garažo z elektriko v Ljubljani pri Ruskem carju. Dovolj prostora tudi za kakšne gume oziroma opremo. Garaža je na dvorišču stran od ceste, pred njo je pes čuvaj. Cena 20 eur mesečno z vključenimi stroški. Lahko uredim prevoz motocikla do tja. Možnost najema prikolice za prevoz motorjev, ki je tudi v garaži. Info na 040 452 135
Andrejek Objavljeno Junij 4, 2015 Opozori Objavljeno Junij 4, 2015 Oddam garazo na Ambrozevem trgu v 7. nadstropju. Dovolj velika za vsaj 2 motorja, elektrika s podaljskom, fizicno varovanje 24/7, rampa, vhod dovolj nizek, da s kombijem ne mores v garazo, parkirisce pred garazo. Polna cena je 60 eur mesecno. Info na 031 678 884. Lp
trojan69 Objavljeno Junij 16, 2015 Opozori Objavljeno Junij 16, 2015 (popravljeno) V bližnji prihodnosti bom rabil malo večjo garažo oziroma manjšo delavnico v velikosti tam od 30-40 kvadratov. Z elektriko, vodo in ogrevanjem. Če kdo ve za kakšno bi prosil, če mi lahko pusti podatke na PM. Hvala! Popravljeno Junij 16, 2015. Popravil trojan69
Andrejek Objavljeno Junij 23, 2015 Opozori Objavljeno Junij 23, 2015 Oddam garazo na Ambrozevem trgu v 7. nadstropju. Dovolj velika za vsaj 2 motorja, elektrika s podaljskom, fizicno varovanje 24/7, rampa, vhod dovolj nizek, da s kombijem ne mores v garazo, parkirisce pred garazo. Info na PM oz. 031 678 884. Lp
jure22 Objavljeno Avgust 7, 2015 Opozori Objavljeno Avgust 7, 2015 Pozdravljeni, nudim vam večjo garažno površino v okolici Ljubljane, na Igu. Prostora je več kot dovolj za večje število motociklov in plovil. Hramba motorja je mogoča skozi celo leto. Motor se lahko pokrije s cerado, v času zimovanja pa se odstrani tudi akumulator in ustrezno napolni. Kdor bi se odločil za zimovanje, je možen tudi dogovor glede priprave motorja na sezono, se pravi pregled vitalnih delov, menjava olja, oljnega filtra, pnevmatik. Po želji. Garaža se nahaja na privatni parceli, zraven hiše. Vhod v garažo je samo eden, pa še ta je zapolnjen, zaparkiran z našim vozilom, tako, da je praktično nemogoče odtujiti vaše vozilo. Možen je tudi prevzem motocikla ali plovila na vaši lokaciji, kamor ga pridem iskat in odpeljem v hrambo ter obratno, vam ga pripeljem na dom ali na morje. Skratka, možen je all inclusive, odvisno od vaših želja. Sem resen in zanesljiv, kar se dogovorimo, tako tudi je. Cena hrambe na mesec znaša za motocikel in vodne skuterje 50 eur na mesec, za večja plovila po dogovoru. Za več informacij pa pokličite 031 847 785 Hvala in lep pozdrav.
sikuwa Objavljeno Avgust 17, 2015 Opozori Objavljeno Avgust 17, 2015 Pozdrav, na Ambroževem trgu v Ljubljani, v kletni etaži najemam garažo. Prostora v njej je dovolj še za en motocikel, tako da jo lahko še s kom delim in tudi lastnik se s tem strinja. Garažna hiša ima varnostnika, rampo...celotna najemnina s stroški vred pa znaša 60€/mesec. Če te zanima deljenje stroškov in prostora pusti sporočilo. lp Katja
domina Objavljeno Oktober 26, 2015 Opozori Objavljeno Oktober 26, 2015 Čez zimo ponovno oddajam garažo v garažni hiši v Trnovem. Vstop v garažno hišo imajo samo lastniki/najemniki s čipi. Garaža ima poleg ojačanih vrat dodatno vgrajeni še dve integrirani ključavnici. Prav tako ima zmontirano tudi ABUSovo sidro. za več info ---> pm.
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se