Gost Objavljeno Januar 18, 2003 Opozori Objavljeno Januar 18, 2003 Kdo tukej ureja ta forum Kdo je Administrator kje so Moderatorji??? Dejte v red dpravt ta forum!! Dejte ga updatat dejte izgled pobolšat dejte točke uvset matr! Kdo ma vse tole čez!
Hanzi Objavljeno Januar 19, 2003 Opozori Objavljeno Januar 19, 2003 Kdo tukej ureja ta forum Kdo je Administrator kje so Moderatorji??? Dejte v red dpravt ta forum!! Dejte ga updatat dejte izgled pobolšat dejte točke uvset matr! Kdo ma vse tole čez! Prav fino bi bilo če bi te jaz kaj razumel ! :roll: Sicer pa pohvalno! Eden izmed tvojih prvih treh postov je tudi ta! :evil:
Vrtnica Objavljeno Januar 19, 2003 Opozori Objavljeno Januar 19, 2003 Kdo tukej ureja ta forum Kdo je Administrator kje so Moderatorji??? Dejte v red dpravt ta forum!! Dejte ga updatat dejte izgled pobolšat dejte točke uvset matr! Kdo ma vse tole čez! Ne kritiziri moderatorjeu in administratorjeu! Ce ti ni vsec pober kufre pa spoki! :evil:
cyc Objavljeno Januar 19, 2003 Opozori Objavljeno Januar 19, 2003 Dejte v red dpravt ta forum!! Ne kritiziri moderatorjeu in administratorjeu! Ce ti ni vsec pober kufre pa spoki! :evil: Ja Sm!L3y, get packing :twisted: :lol: Nick je pa tipičen za mulca, ki je script kiddie, ali pa še to ne ... je samo wannabe. :twisted: :twisted: :lol: :lol: Umiri se in se sprijazni, ali pa kot rečeno - get packing :twisted:
smeško Objavljeno Januar 19, 2003 Opozori Objavljeno Januar 19, 2003 Kdo tukej ureja ta forum Kdo je Administrator kje so Moderatorji??? Dejte v red dpravt ta forum!! Dejte ga updatat dejte izgled pobolšat dejte točke uvset matr! Kdo ma vse tole čez! nehej tle not težit, pa pejd rajš mal igrce nabijat :lol:
manjak Objavljeno Januar 19, 2003 Opozori Objavljeno Januar 19, 2003 Kdo tukej ureja ta forum Kdo je Administrator kje so Moderatorji??? Dejte v red dpravt ta forum!! Dejte ga updatat dejte izgled pobolšat dejte točke uvset matr! Kdo ma vse tole čez! Pejt se naučit pisat. ka pa sploh fali forumu. STUPID :?
alena_bmw Objavljeno Januar 19, 2003 Opozori Objavljeno Januar 19, 2003 Mali... kaj sploh delaš tu? A imaš polne pamperske? Pol pa mamo pokliči, da ti jih menja..pa ne jokat!!!!! lp alena
Noise Objavljeno Januar 19, 2003 Opozori Objavljeno Januar 19, 2003 Sm!L3y, ko boš imel kakšno pametno in vmesno pripombo, si ponovno vabljen nazaj. PS: Pa najprej "svojo" stran poglej in se zamisli nad urejenostjo... PSS: Pa da sploh ne govorim o tem, da si se moral štirikrat zapored prijaviti na forum??!
Ice Objavljeno Januar 21, 2003 Opozori Objavljeno Januar 21, 2003 se en primer izobrazenosti in kulture; prisel je na moj PM..... ne vem,ce me je avtorica hotela poslati v pm ali mi samo pisati na PM....... citat: Objavljeno: 19 jan 2003 00:57 Zadeva: ZBUD SE!!! DEJ HUDIČA FORUM V RED SPRAV!!! pej pogledat na http://discharged.org/forum pa boš vidu čemu se reče forum k je vrihtan! Pa dej tale C s strešco mi gre na kurac dej urihtej da boš lahko Č pisov ČČČČČ......... Updatej forum lenuh... Pa kaj zakleneš topice ki so opozorila proklet idiot! konec citata. nick doticne "dame" ne bom (se) objavil,lahko pa se zamisli nad tonom,katerega kot novinec uporablja.milo povedano,ce mi taka smrklja takole zine je se ignoriram ne. nojz,oprosti,da "zlorabljam" ze zaklenjeno temo.
Ice Objavljeno Januar 21, 2003 Opozori Objavljeno Januar 21, 2003 BTW...... to je eden od veliko takih PM....... o tempora o mores.
Noise Objavljeno Januar 21, 2003 Opozori Objavljeno Januar 21, 2003 Ice, takšna in podobna sporočila mi posreduj. Brez trena-s-okom bom lastnoročno zbrisal uporabnika iz foruma. Kot sem z nekaterimi že naredil! Mogoče še to, ko smo ravno pri uporabnikih. Šel sem skozi bazo uporabnikov in pri tistih userjih, ki ste se dvakrat ali trikrat prijavili pod različnimi imeni, trenutno de-aktiviral vaša uporabniška imena. Sporočite mi, pod katerim up. imenom želite sodelovati na forumu, da stara zbrišemo!
Priporočene objave