Tim Luznar Objavljeno Januar 24, 2013 Deli Objavljeno Januar 24, 2013 Mene zanima kaj je narobe z mojim Apnom šestko ker mi piska sliši se kod bi nekdo žvižgal?? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HyperJack Objavljeno Januar 24, 2013 Deli Objavljeno Januar 24, 2013 Mene zanima kaj je narobe z mojim Apnom šestko ker mi piska sliši se kod bi nekdo žvižgal?? Morda pa kera bejba za tabo žvižga, pa nimaš hmerk k tako hitro letiš z APN.jem Drgač pa tvoja garaža je dva poslopja nižje: http://www.motosvet.com/tabla/forum/18-skuterji-in-mopedi-splo%C5%A1no/ Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bremzer Objavljeno Januar 24, 2013 Deli Objavljeno Januar 24, 2013 Mene zanima kaj je narobe z mojim Apnom šestko ker mi piska sliši se kod bi nekdo žvižgal?? To je pa res težko odgovorit,ponavadi če je to bolj zvok piščalke in ne metalni zvok ti nekje vleče fovš zrak -tesnilo na vsisu med vplinjačem in cilindrom Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Januar 25, 2013 Deli Objavljeno Januar 25, 2013 To je pa res težko odgovorit,ponavadi če je to bolj zvok piščalke in ne metalni zvok ti nekje vleče fovš zrak -tesnilo na vsisu med vplinjačem in cilindrom Bremzer ,mogoče tud kakšen ležaj :yes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gift Objavljeno Januar 25, 2013 Deli Objavljeno Januar 25, 2013 Mene zanima kaj je narobe z mojim Apnom šestko ker mi piska sliši se kod bi nekdo žvižgal?? po moje ti gre turbina h koncu Mavti, trebor, maxxa in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bremzer Objavljeno Januar 27, 2013 Deli Objavljeno Januar 27, 2013 po moje ti gre turbina h koncu Ali pa auspuh lager ! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave