urki Objavljeno Januar 28, 2013 Deli Objavljeno Januar 28, 2013 Pozdravljeni! Sem študent Ekonomske fakultete Univerze v Ljubljani in s sošolci izvajamo raziskovalno anketo o sadnih sokovih in pijačah. Traja približno 10 minut. Prosil bi vas, da jo izpolnete na spodnjem naslovu: https://www.1ka.si/a/23000 Hvala vsem, ki jo boste izpolnili! Lep dan želim, Uroš Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bremzer Objavljeno Januar 28, 2013 Deli Objavljeno Januar 28, 2013 Sem si vzel teh 10 min.časa in odgovoril na anketo ! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Januar 28, 2013 Deli Objavljeno Januar 28, 2013 js k mam ninđo sm rešu v 2 minutah :krneki: sesir in Alla 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mavti Objavljeno Januar 28, 2013 Deli Objavljeno Januar 28, 2013 Mater sem počasen 16 minut :slap:rešeno, skuterist jebiga Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Darko3g Objavljeno Januar 28, 2013 Deli Objavljeno Januar 28, 2013 Motosvet je res odlična izbira za to anketo, saj so motoristi nasploh znani, da pijejo pretežno sokove (no morda hmeljev ali odvreti grozdni sok). Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
c3c Objavljeno Januar 28, 2013 Deli Objavljeno Januar 28, 2013 kakšni soki prosim hlapi so važni Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
urki Objavljeno Januar 29, 2013 Avtor Deli Objavljeno Januar 29, 2013 Lepa hvala vsem, ki ste si vzeli čas! Se strinjam - anketa je malo bolj sokasta . V primeru, da bi poznali koga, ki pije veliko sokov se priporočam, da mu sporočite za to anketo. lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MARE 65 Objavljeno Januar 30, 2013 Deli Objavljeno Januar 30, 2013 Urejeno,a je tole malo pisano za Mercator ? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se