StaraFeltna Objavljeno November 6, 2014 Opozori Objavljeno November 6, 2014 CB450S so prav čedne... RobiRoberto, DXR16 in Kmet2 3
Nearrain Objavljeno November 6, 2014 Opozori Objavljeno November 6, 2014 Ej, a ti neki povem? Še vedno mam velik za čez Honde za povedat, samo to mam še zraven, da če mi kdo kej zabrusi: "Kdaj si jo pa mel?" se mu zarežim in mu lahko rečem, da jo mam. Pis of šit. Kdo ti je kriv... kwa si pa taka jajca kupu Dr_Jakob 1
Kmet2 Objavljeno November 7, 2014 Opozori Objavljeno November 7, 2014 G. Royal kar mirno,pr vaših letih je lahko vzburjenje škodljivo,moje mnenje bom pa podal pa če se na glavo postavite in preberite si bonton,saj kolikor se vas spomnim ste zahtevali da se vas VI-ka,zato pričakujem isti nivo obnašanja,prav tasko vas ni nihče spraševal po mnenju v neki temi pa ste ga podali,pa izgleda da tudi niste povsem prebrali ali razumeli naslova teme.......vid ali kaj drugega...... Bobiboss a Hornetka šteje
I30 Objavljeno November 7, 2014 Opozori Objavljeno November 7, 2014 ... ,saj kolikor se vas spomnim ste zahtevali da se vas VI-ka,zato pričakujem A to je tisto, ko je en za drugmu vpil: "Oni, a je vaš ta ps, k za teboj leti?"
Kmet2 Objavljeno November 7, 2014 Opozori Objavljeno November 7, 2014 (popravljeno) Teme se rajši drž jaz sem vsaj Hondo omenu :grim Popravljeno November 7, 2014. Popravil Kmet2
nazo13 Objavljeno November 7, 2014 Opozori Objavljeno November 7, 2014 Teme se rajši drž jaz sem vsaj Hondo omenu :grim Pri naši hiši je tudi. Za okopavanje vrta.
I30 Objavljeno November 7, 2014 Opozori Objavljeno November 7, 2014 Teme se rajši drž jaz sem vsaj Hondo omenu :grim Zase se brigi! Tle maš ontopik : Snečer in Kmet2 2
royal Objavljeno November 8, 2014 Opozori Objavljeno November 8, 2014 G. Royal kar mirno,pr vaših letih je lahko vzburjenje škodljivo,moje mnenje bom pa podal pa če se na glavo postavite in preberite si bonton,saj kolikor se vas spomnim ste zahtevali da se vas VI-ka,zato pričakujem isti nivo obnašanja,prav tasko vas ni nihče spraševal po mnenju v neki temi pa ste ga podali,pa izgleda da tudi niste povsem prebrali ali razumeli naslova teme.......vid ali kaj drugega...... Bobiboss a Hornetka šteje Nič se ne sekiraj preveč mladenič jaz vem kako je biti mlad, kako biti star, boš pa moral imeti prekleto srečo...... poglej se in sodi le o svojih pomanjkljivostih ... tudi sodi v bonton
pik1 Objavljeno November 8, 2014 Opozori Objavljeno November 8, 2014 .. no, jest sem sicer še mlad .... ... ampak imam tud že HONDO .... ... men se zdi, da ima premer 49 cm .... .... z njo res z lahkoto zelo hitr pokosim tisto tratico pred bajto ... ... da se grem lahko pol čimprej vozit .... z bimerjem ... :) DXR16, jami65, Nearrain in 1 other 4
Kmet2 Objavljeno November 10, 2014 Opozori Objavljeno November 10, 2014 Nič se ne sekiraj preveč mladenič jaz vem kako je biti mlad, kako biti star, boš pa moral imeti prekleto srečo...... poglej se in sodi le o svojih pomanjkljivostih ... tudi sodi v bonton A vas je kdo vprašal po mnenju.. P.S. pa hvala za kompliment,ko mi nekdo reče pri 40-ih mladenič točn vem da nima okusa kar se vidi po motorju (joke) pik1 1
nazo13 Objavljeno November 10, 2014 Opozori Objavljeno November 10, 2014 A vas je kdo vprašal po mnenju.. P.S. pa hvala za kompliment,ko mi nekdo reče pri 40-ih mladenič točn vem da nima okusa kar se vidi po motorju (joke) Zadnji čas, da nabaviš benfo kot ta pravi penzionist. Kmet2 1
Kmet2 Objavljeno November 10, 2014 Opozori Objavljeno November 10, 2014 Zadnji čas, da nabaviš benfo kot ta pravi penzionist. Sem se ga komaj losal zdej bom Hondo kupil,ne rabš prodajat sam na Dinos zapelješ :lol: Nearrain in pik1 2
nazo13 Objavljeno November 10, 2014 Opozori Objavljeno November 10, 2014 Sem se ga komaj losal zdej bom Hondo kupil,ne rabš prodajat sam na Dinos zapelješ :lol: A to je mopi za one z eno nogo v grobu, ta drugo pa v lufti?
Kmet2 Objavljeno November 10, 2014 Opozori Objavljeno November 10, 2014 Evo Dr_Jakob ma Hondo da lohk pride na Mangart tud novembra.....to je še motor stare šole ,če nimaš sabo škatlo orodja je brezupno pik1 1
StaraFeltna Objavljeno November 10, 2014 Opozori Objavljeno November 10, 2014 Ker dela spodobno, je poceni, in če je ustrezno stara ti je lokalni džankiji nočejo spee***ti + kosov na pretek če kaj nezaželjenga uspičiš/ ti uspičijo. No na koncu koncev je čisto spodobna reč. Evo eno lepotičko ob morju (ni zahtevna, lepo prede če jo povabiš na drink na lokalno bencinsko... in ni presenečenj vsak tisti dan v mesecu, pa še slečena je vedno): luxsa, I30, pik1 in 4 others 7
I30 Objavljeno November 11, 2014 Opozori Objavljeno November 11, 2014 ... Evo eno lepotičko ob morju... Ena redkih oblikovno všečnih Hondinih zadev. Kar se pa tehnike in vožnje tiče je pa to itak neki bolšega. In to ravno ta slečenka! I love it! DXR16 1
Dr_Jakob Objavljeno November 11, 2014 Opozori Objavljeno November 11, 2014 Muoja je pa slabš, okej?! Pa je tud Hongda pik1, Kmet2 in ciciban 3
nazo13 Objavljeno November 11, 2014 Opozori Objavljeno November 11, 2014 Muoja je pa slabš, okej?! Pa je tud Hongda Zakaj maš pa erbeg za hrbtom? Aja, sem prepozno videl piksno v roki. Vidim, da ta sprednjega ravno filaš. I30 in Dr_Jakob 2
I30 Objavljeno November 11, 2014 Opozori Objavljeno November 11, 2014 Muoja je pa slabš, okej?! Pa je tud Hongda 10700113_10204475906718824_6359906713982426922_o.jpg Kolk si dal zanjo? Dober material za hec in predelave. Je pa to dokaz, da je še nekaj upanja zate. Res čist čist mal, ampak vseen. Cartman 1
Dr_Jakob Objavljeno November 11, 2014 Opozori Objavljeno November 11, 2014 Kolk si dal zanjo? Dober material za hec in predelave. Je pa to dokaz, da je še nekaj upanja zate. Res čist čist mal, ampak vseen. Tkole ti bom reku: Tale muoja Hongda (buh ji dej milost, k jst ji ne bom) je bila najcenejši (skoraj) vozni moped na avto netu, ki še ima dokumente. Pol pa se pejt pik1 1
pik1 Objavljeno November 11, 2014 Opozori Objavljeno November 11, 2014 ..... sem se odloču, da bom imel enkrat tud jest hondo ... ... in to zato, k se mi lepo sliš .... ... "honda" .... :) ... no, enga lepga dne ... .... enkrat, k bom mal večji ... :)
luxsa Objavljeno November 11, 2014 Opozori Objavljeno November 11, 2014 ..... sem se odloču, da bom imel enkrat tud jest hondo ... ... in to zato, k se mi lepo sliš .... ... "honda" .... :) ... no, enga lepga dne ... .... enkrat, k bom mal večji ... :) Ne pretiravi,ze zdj si prevelk pa prestorast. On topic,sem mel tri honde eno za drugo.
Kmet2 Objavljeno November 12, 2014 Opozori Objavljeno November 12, 2014 Ne pretiravi,ze zdj si prevelk pa prestorast. On topic,sem mel tri honde eno za drugo. Zanimivo da si iz teh super motorjev presedlal na BMW
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se