AlterMann Objavljeno December 11, 2002 Deli Objavljeno December 11, 2002 Za trenutek naj odloži delo naš dragi AlterMann. 8) V cvetu mladosti je dočakal svojo prvo 100-tko. :new-bday: Da bi bil še naprej tako priden, mu želijo: ata Francl, mama Urška, žena Eva, hčerki Maja in Sara ter vsi, ki ga imajo radi.... :smilecolros: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
fifty Objavljeno December 11, 2002 Deli Objavljeno December 11, 2002 Za trenutek naj odloži delo naš dragi AlterMann. 8) V cvetu mladosti je dočakal svojo prvo 100-tko. :new-bday: Da bi bil še naprej tako priden, mu želijo: ata Francl, mama Urška, žena Eva, hčerki Maja in Sara ter vsi, ki ga imajo radi.... :smilecolros: Čestitkam se pridružuje stric fifty :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno Januar 10, 2003 Deli Objavljeno Januar 10, 2003 Jutri praznuje svoj n-ti :lol: :oops: rojstni dan moj najdražji. Iz vsega srca mu čestitam in mu podarjam pesem Moj črni konj (ne rabi uzde). p.s. Matr jih bom slišala. :cry: Sam si ne morm pomagat. Morm stegnt jezik. :oops: :? :lol: :lol: :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
fifty Objavljeno Januar 10, 2003 Deli Objavljeno Januar 10, 2003 Jutri praznuje svoj n-ti :lol: :oops: rojstni dan moj najdražji. Iz vsega srca mu čestitam in mu podarjam pesem Moj črni konj (ne rabi uzde). p.s. Matr jih bom slišala. :cry: Sam si ne morm pomagat. Morm stegnt jezik. :oops: :? :lol: :lol: :lol: Draga, čestitam ti, ker ne moreš iz svoje kože; čestitam tudi sebi, ker te ne bom napizdu :wink: :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Klo Objavljeno Januar 10, 2003 Deli Objavljeno Januar 10, 2003 Čestitam Boškotu za prehod v 4. dekado :shock: :wink: (na izpit!!) :new-bday: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mačica Objavljeno Januar 13, 2003 Deli Objavljeno Januar 13, 2003 Symru, naj bom prva, ki ti čestita. Za kaj že? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno Januar 13, 2003 Deli Objavljeno Januar 13, 2003 sym,a sem prvi (macka je prvA)? ....vse naj........ do 3 X,pol pa trpi. :P :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Max Objavljeno Januar 13, 2003 Deli Objavljeno Januar 13, 2003 sym,a sem prvi (macka je prvA)? ....vse naj........ do 3 X,pol pa trpi. :P :lol: :new-bday: za te. mislm da sm drugi (3) :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alla Objavljeno Januar 13, 2003 Deli Objavljeno Januar 13, 2003 Sym :new-bday: ... Alla Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
D.J. Objavljeno Januar 13, 2003 Deli Objavljeno Januar 13, 2003 vse najboljše SYM...naj ti beseda nikoli ne usahne :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Leon Objavljeno Januar 13, 2003 Deli Objavljeno Januar 13, 2003 Čestitam Symru. Ne ne postani duševni mrlič že v mladosti. Pa frizuro si malo zrihtaj. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno Januar 13, 2003 Deli Objavljeno Januar 13, 2003 Sym, vse naj naj.... mladina....aah, ko sm bla jest tooook mlada... v mojih letih..... :roll: :multi: :new-bday: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno Januar 15, 2003 Deli Objavljeno Januar 15, 2003 Dragi Brmmm, vse najboljše :oops: :oops: :oops: :D :drinking: :new-bday: :Fade-color :multi: :smilecolros: :usa :splat: :rainbowafro: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brrrm Objavljeno Januar 15, 2003 Deli Objavljeno Januar 15, 2003 Preljuba Manuela, hvala :D Čestitke tudi Velikemu Rumenemu. 15. januar pomemben dan: rojstni dan BigYellow, rojstni dan Brrrm in seveda, plača je danes :wink: :lol: 8) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
fifty Objavljeno Januar 15, 2003 Deli Objavljeno Januar 15, 2003 Preljuba Manuela, hvala :D Čestitke tudi Velikemu Rumenemu. 15. januar pomemben dan: rojstni dan BigYellow, rojstni dan Brrrm in seveda, plača je danes :wink: :lol: 8) Čestitke tudi od mene :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Max Objavljeno Januar 15, 2003 Deli Objavljeno Januar 15, 2003 15. januar pomemben dan: rojstni dan BigYellow, rojstni dan Brrrm in seveda, plača je danes :wink: :lol: 8) :new-bday: to you, happy..... :wink: Se z moje strani :D 8) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Max Objavljeno Januar 15, 2003 Deli Objavljeno Januar 15, 2003 15. januar pomemben dan: rojstni dan BigYellow, rojstni dan Brrrm in seveda, plača je danes :wink: :lol: 8) Na zdrauje :roll: :wink: Pa v zmernih kolicinah :oops: :drinking: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RAN Objavljeno Januar 15, 2003 Deli Objavljeno Januar 15, 2003 15. januar pomemben dan: rojstni dan BigYellow, rojstni dan Brrrm in seveda, plača je danes :wink: :lol: 8) Na zdrauje :roll: :wink: Pa v zmernih kolicinah :oops: :drinking: Ja hudič gre zmeraj,... :twisted: Vsem lepo po vrsti čestitam in želim prijetno druženje še v naprej. :D :D Klub 40 je vedno večji, edin jest sem ven padu. :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brrrm Objavljeno Januar 15, 2003 Deli Objavljeno Januar 15, 2003 Hvala vsem čestitovalcem. RAN, ti si kakor pionir, za nas odkrivaš nova obzorja, da jih lahko potem mi mirno naselimo, ko pride čas, seveda. Glej, da boš organiziral sekcijo Peti križ tako, kot se spodobi, da bo v nej potekalo vse tako lepo in gladko, kot v sekciji Četrti križ. :wink: :lol: 8) :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
marijan Objavljeno Januar 15, 2003 Deli Objavljeno Januar 15, 2003 čestitam brrrrrmmmmm :D :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RAN Objavljeno Januar 15, 2003 Deli Objavljeno Januar 15, 2003 Hvala vsem čestitovalcem. RAN, ti si kakor pionir, za nas odkrivaš nova obzorja, da jih lahko potem mi mirno naselimo, ko pride čas, seveda. Glej, da boš organiziral sekcijo Peti križ tako, kot se spodobi, da bo v nej potekalo vse tako lepo in gladko, kot v sekciji Četrti križ. :wink: :lol: 8) :P Saj sem vedel, da bom po nepotrebnem jezik stegnil. :cry: Torej sekcija 50. ima trenutno dva člana in sicer jama1100 in kdo še ? Aja pa jest (če je še kdo naj me popravi). Vem, da se boste z malo sreče, vanjo vsi včlanili. :D Vrata so odprta na stežaj, tudi za tiste, ki bodo nekoč toliko stari, kot sedaj izgledajo. :twisted: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brrrm Objavljeno Januar 15, 2003 Deli Objavljeno Januar 15, 2003 Aja pa jest (če je ... Uf, RAN, tu si še eno dobor pogruntal. Navedeni stavek se da prebrati tudi tako, da sta člana kluba 50+ tudi ti (jest) in Aja (naša forumašica Aja). Ta te bo sprašila, ko te dobi v roke :wink: :lol: :twisted: :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RAN Objavljeno Januar 15, 2003 Deli Objavljeno Januar 15, 2003 Aja pa jest (če je ... Uf, RAN, tu si še eno dobor pogruntal. Navedeni stavek se da prebrati tudi tako, da sta člana kluba 50+ tudi ti (jest) in Aja (naša forumašica Aja). Ta te bo sprašila, ko te dobi v roke :wink: :lol: :twisted: :P Porkamadona, krščenduš, pa menda ja ne. :oops: Se takoj popravljam. Tisti aja, je bil aja, in ne Aja. :D Lahko da spljoh ni še prebrala. :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
aja Objavljeno Januar 15, 2003 Deli Objavljeno Januar 15, 2003 Aja pa jest (če je ... Uf, RAN, tu si še eno dobor pogruntal. Navedeni stavek se da prebrati tudi tako, da sta člana kluba 50+ tudi ti (jest) in Aja (naša forumašica Aja). Ta te bo sprašila, ko te dobi v roke :wink: :lol: :twisted: :P Porkamadona, krščenduš, pa menda ja ne. :oops: Se takoj popravljam. Tisti aja, je bil aja, in ne Aja. :D Lahko da spljoh ni še prebrala. :? :shock: :? :idea: :idea: :idea: Kar upam, da bo kdo to razumel tako kot Brrrm! Kajti - ko bom koga na novo spoznala, bom sigurno vsakič deležna najprej začudenega pogleda potem pa komplimentov ala: O Aja, ti pa zgledaš 20 let mlajša! ..... ipd. Kaj več si lahko ženska še želi? :P :P 8) Ran hvala, pa vse najlepše! :D :D :wink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
smeško Objavljeno Januar 15, 2003 Deli Objavljeno Januar 15, 2003 bravo smeško :D :D hvala, hvala... :oops: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se