bauca Objavljeno Maj 13, 2003 Deli Objavljeno Maj 13, 2003 Vse najboljše sulica in moni :D Se pridružujem čestitkam ........... :lol: :lol: :wacko: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Grilzz Objavljeno Maj 13, 2003 Deli Objavljeno Maj 13, 2003 Vse najboljše sulica in moni :D Se pridružujem čestitkam ........... :lol: :lol: :wacko: Me too! Sam tale nov forum je pa glede rojstnih dni precej bolj pregleden. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ar Objavljeno Maj 13, 2003 Deli Objavljeno Maj 13, 2003 Vse najboljše sulica in moni :D Se pridružujem čestitkam ........... :lol: :lol: :wacko: Me too! Ich auch! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AndY1 Objavljeno Maj 14, 2003 Deli Objavljeno Maj 14, 2003 Vidim, da ima GREENNINJA rojstni dan. Vse najboljše GREENNINJA!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno Maj 14, 2003 Deli Objavljeno Maj 14, 2003 Želvica vse naj naj :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pupa Objavljeno Maj 14, 2003 Deli Objavljeno Maj 14, 2003 Vsem praznujočim vse najboljše!! :wub: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno Maj 14, 2003 Deli Objavljeno Maj 14, 2003 GREENKA - vse lepo, na cesti in doma :wub: :) :) :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
LuCy Objavljeno Maj 14, 2003 Deli Objavljeno Maj 14, 2003 MAX, vse najboljše!!!!! in še veliiiiiiko, veliiiiiiko objav ;) :D :D :P ... pa Greenninji tud seveda vse naj, naj, da ne bo foušije ... ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lojzi Objavljeno Maj 14, 2003 Deli Objavljeno Maj 14, 2003 MAX, vse najboljše!!!!! in še veliiiiiiko, veliiiiiiko objav ;) :D :D :P ... pa Greenninji tud seveda vse naj, naj, da ne bo foušije ... ;) Zdej vidim, da si ti njegova muza. Vse najboljše zakaj že? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AlterMann Objavljeno Maj 14, 2003 Avtor Deli Objavljeno Maj 14, 2003 O Max, a ti se tud staraš ? B) Boš kmal AlterMax :rolleyes: Vse naj, naj... :P ... pa Greenninji tud seveda vse naj, naj... ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
greenninja Objavljeno Maj 14, 2003 Deli Objavljeno Maj 14, 2003 tenx guys.. :rolleyes: (..a to pomen, da moram v soboto častit, a?..) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
spidy Objavljeno Maj 14, 2003 Deli Objavljeno Maj 14, 2003 Vse najboljše greenninja! Jest te sicer ne poznam ampak za pivo se pa vseeno lohk v vrsto postavim. Pišuka poldi je tole fajn da vidš kdaj ma kdo rojstni dan! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AlterMann Objavljeno Maj 17, 2003 Avtor Deli Objavljeno Maj 17, 2003 1 član danes praznuje rojstni dan >šoško (27) Čestitke. :) :D :ph34r: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Hanzi Objavljeno Maj 17, 2003 Deli Objavljeno Maj 17, 2003 Naj še jaz obema zaželim velik srečnih km, čeprav še nikogar ne poznam. Upam da bom že danes koga spoznal. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
manjak Objavljeno Maj 17, 2003 Deli Objavljeno Maj 17, 2003 Čestitke šoško :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Unknown Objavljeno Maj 18, 2003 Deli Objavljeno Maj 18, 2003 Vse najboljse Lena! :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Max Objavljeno Maj 19, 2003 Deli Objavljeno Maj 19, 2003 (popravljeno) 1 član danes praznuje rojstni dan >šoško (27) Čestitke. :) :D :ph34r: Ja, sosko, fse naj, naj! AlterMan lepo skrbis za RDje, Hvala :D B) Popravljeno Maj 19, 2003. Popravil Max Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Max Objavljeno Maj 19, 2003 Deli Objavljeno Maj 19, 2003 Vse najboljse Lena! :) Tudi jaz, Lena, cestitkam! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bauca Objavljeno Maj 19, 2003 Deli Objavljeno Maj 19, 2003 Vse najboljse Lena! :) Tudi jaz, Lena, cestitkam! jst´ tud .... :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
manjak Objavljeno Maj 19, 2003 Deli Objavljeno Maj 19, 2003 Vse najboljse Lena! :) Tudi jaz, Lena, cestitkam! jst´ tud .... :D Se pridružujem čestitkam :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jasa Objavljeno Maj 19, 2003 Deli Objavljeno Maj 19, 2003 tenx guys.. :rolleyes: (..a to pomen, da moram v soboto častit, a?..) Aha! Zdaj pa vem zakaj te ni bilo na FS v Ribno :P :rolleyes: :lol: LP Jaša, Honky Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
greenninja Objavljeno Maj 20, 2003 Deli Objavljeno Maj 20, 2003 tenx guys.. :rolleyes: (..a to pomen, da moram v soboto častit, a?..) Aha! Zdaj pa vem zakaj te ni bilo na FS v Ribno :P :rolleyes: :lol: LP Jaša, Honky :P Sem pa v cerkljah častila, pa še vedel si da bom šla tja, če me ne bo v Ribno.. <_< Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AlterMann Objavljeno Maj 20, 2003 Avtor Deli Objavljeno Maj 20, 2003 1 član danes praznuje rojstni dan >MOTOVILC (29) Kar dobr ti gre. Čestitam. Le tako naprej. :D B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RAN Objavljeno Maj 20, 2003 Deli Objavljeno Maj 20, 2003 .............................. Vsem ki ste ga imeli, ga imate in ga načrtujete imet. Še dobr, da je sam enkrat na let. Kje se pa izve kdo ma kdaj ? ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Unknown Objavljeno Maj 20, 2003 Deli Objavljeno Maj 20, 2003 .............................. Vsem ki ste ga imeli, ga imate in ga načrtujete imet. Še dobr, da je sam enkrat na let. Kje se pa izve kdo ma kdaj ? ;) mas na forumu na osnovni strani spodaj napisan ce kdo danes praznuje Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se