manjak Objavljeno Maj 23, 2003 Deli Objavljeno Maj 23, 2003 Anubis-> vse najboljše :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno Maj 23, 2003 Deli Objavljeno Maj 23, 2003 Še na dolga leta Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alla Objavljeno Maj 23, 2003 Deli Objavljeno Maj 23, 2003 Anubis......VSE NAJ, NAJ, NAJ........ Alla B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Max Objavljeno Maj 23, 2003 Deli Objavljeno Maj 23, 2003 Bmw... Twix... Anubis... Leta tecejo in mi z vami :) :huh: :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
uti Objavljeno Maj 24, 2003 Deli Objavljeno Maj 24, 2003 (popravljeno) Ta teden v maju pa kar nekaj motosvetovcev praznuje.......Lena....Zarja....BMW.....Zoolo.....Perla....K8.....Anubis.....Racer.....Twix.... VSEM VSEEEEEEEEEEEE VSEEEEEEEEEE NAJBOLJŠE :) !!!!! cmok cmok cmok cmok če sem koga spustila.....tud vse najboljše! Popravljeno Maj 24, 2003. Popravil uti Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Max Objavljeno Maj 24, 2003 Deli Objavljeno Maj 24, 2003 Ta teden v maju pa kar nekaj motosvetovcev praznuje.......Lena....Zarja....BMW.....Zoolo.....Perla....K8.....Anubis.....Racer.....Twix.... če sem koga spustila.....tud vse najboljše! No pol pa se Vam ostalim, ki sem vas poprej spustil (nehote) :D Fse najbokse za vas praznik B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dirkac Objavljeno Maj 24, 2003 Deli Objavljeno Maj 24, 2003 Pa da ne pozabimo... Danes praznuje MARJA. Vse najboljše! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
manjak Objavljeno Maj 24, 2003 Deli Objavljeno Maj 24, 2003 Pa da ne pozabimo... Danes praznuje MARJA. Vse najboljše! To pa res. Vse naj naj :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Max Objavljeno Maj 24, 2003 Deli Objavljeno Maj 24, 2003 Pa da ne pozabimo... Danes praznuje MARJA. Vse najboljše! To pa res. Vse naj naj :) Ja Marja, fse naj naj tudi z moje strani! B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alla Objavljeno Maj 25, 2003 Deli Objavljeno Maj 25, 2003 K8................ Alla B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dirkac Objavljeno Maj 25, 2003 Deli Objavljeno Maj 25, 2003 K8................ Alla B) Tudi z moje strani. Vse najboljše!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Thundercat Objavljeno Maj 25, 2003 Deli Objavljeno Maj 25, 2003 Dost seksa pa mau otrok(razen če si jih sam ne želiš)!! :D :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lojzi Objavljeno Maj 25, 2003 Deli Objavljeno Maj 25, 2003 Menda danes praznuje naša Kejti! Vse naj in, hudiča, pridi nas že kaj pogledat :rolleyes: :unsure: :unsure: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dr.looney Objavljeno Maj 25, 2003 Deli Objavljeno Maj 25, 2003 VSE NAJBOLJŠE VSEM , KI PRAZNUJETE V MESECU MAJU!!!!! B) B) dr.looney Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bauca Objavljeno Maj 25, 2003 Deli Objavljeno Maj 25, 2003 Vsem in vsi naj naj .... pa ne preveč Lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Max Objavljeno Maj 25, 2003 Deli Objavljeno Maj 25, 2003 Menda danes praznuje naša Kejti! Vse naj in, hudiča, pridi nas že kaj pogledat :rolleyes: :unsure: :unsure: Ja, dej prid... Pa use najbols Kejt :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vrtnica Objavljeno Maj 25, 2003 Deli Objavljeno Maj 25, 2003 K8 vse naj naj naj pa naj se ti uresnicijo vse skrite in manj skrite zelje!!! :K :K Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
K8 Objavljeno Maj 25, 2003 Deli Objavljeno Maj 25, 2003 Hvala vsem za čestitke! :rolleyes: Lojzi, sej veš, da bi pršla...sam kaj, ko se tebe bojim... ;) :wub: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Hanzi Objavljeno Maj 25, 2003 Deli Objavljeno Maj 25, 2003 Naj na ta seznam srečnežev dodam še mojo Moniko, ki ji pač želim še kaj več kot ostalim :o ;) :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kekec III Objavljeno Maj 25, 2003 Deli Objavljeno Maj 25, 2003 ..tudi tovariš Tito B) bi danes praznoval B) 111 rojstni dan..... B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Max Objavljeno Maj 25, 2003 Deli Objavljeno Maj 25, 2003 ..tudi tovariš Tito B) bi danes praznoval B) 111 rojstni dan..... B) Druze T I T O... ....mi te nismo zaboravili :rolleyes: castna pionirska B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AlterMann Objavljeno Maj 25, 2003 Avtor Deli Objavljeno Maj 25, 2003 Tito in Monika.... ....vse naj naj... ...in da bi se uresničilo... ...kar si sama najbolj želita. :rolleyes: ;) B) ______________________________________ Bolje Tito, nego Trefalt Mito. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
johan Objavljeno Maj 26, 2003 Deli Objavljeno Maj 26, 2003 Tito in Monika.... ....vse naj naj... ...in da bi se uresničilo... ...kar si sama najbolj želita. :rolleyes: ;) B) ______________________________________ Bolje Tito, nego Trefalt Mito. Mirn spanec. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno Maj 26, 2003 Deli Objavljeno Maj 26, 2003 Je imel naš TITO čast da sem ga spremljala z motorjem,in mi je dal roko ter čestital,da smo motoristi fajn ljudje. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AlterMann Objavljeno Maj 27, 2003 Avtor Deli Objavljeno Maj 27, 2003 1 članica danes praznuje rojstni dan >eWe (??) Znaš ti dobro šta.... ;) :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se