PuBeC Objavljeno Julij 7, 2003 Deli Objavljeno Julij 7, 2003 DEAR MANJAK: Vse naj naj za tvoj(a lahk povem)eh pa tak sam veš kir!!Čim veš sreče, zdravja, in ljubezni na scooterju :wub: :wub: :wub: :wub: !!!! Pa paz da neboš v grabn zapelu!!!! :o :o :lol: :lol: Ajd!!!Uživaj!!!Pa bod pridn!!(pa mamo in ateja nena jez!!!) :angry: B) B) B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
-pero- Objavljeno Julij 7, 2003 Deli Objavljeno Julij 7, 2003 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bauca Objavljeno Julij 8, 2003 Deli Objavljeno Julij 8, 2003 (popravljeno) MANJAK vse naj naj ... veliko varnih vožn (kot je pero napiso) in bit pridn ... :wub: :wub: Popravljeno Julij 8, 2003. Popravil bauca Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno Julij 8, 2003 Deli Objavljeno Julij 8, 2003 Manjak, sinko, iz srca vse najboljše in po pameti. :rolleyes: B) Moja Nika jih bo kmalu trinajst in če boš tako fajn še naprej, ti bom mogoče dovolila, da jo malo osvajaš in zapelješ kakšen krogec. ;) LEPO PRAZNUJ! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Max Objavljeno Julij 8, 2003 Deli Objavljeno Julij 8, 2003 Manjak, čestitke. B) Zdej si pa že ta prau dec ratu. :D CESTITKE! :rolleyes: :D B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bauca Objavljeno Julij 9, 2003 Deli Objavljeno Julij 9, 2003 (popravljeno) 2 člana praznujeta danes rojstni dan mcdex (18) in Marvin (35) ČESTITKE :D :) Popravljeno Julij 9, 2003. Popravil bauca Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
manjak Objavljeno Julij 9, 2003 Deli Objavljeno Julij 9, 2003 Hvala vsem za čestitke, full ste face. S tem izjavam ste mi polepšal dan :) @manuela-> Heh, ti kr dovoli. Čez kakšno leto... ;) Čestitam mcdexu in Marvinu. Fajn praznujta :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Max Objavljeno Julij 9, 2003 Deli Objavljeno Julij 9, 2003 ...Čestitam mcdexu in Marvinu. Fajn praznujta :) Me too! B) :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pravokotar Objavljeno Julij 9, 2003 Deli Objavljeno Julij 9, 2003 Manjak, čestitke. B) Zdej si pa že ta prau dec ratu. :D CESTITKE! :rolleyes: :D B) Se pridružujem AlterMannu & Maxu B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pravokotar Objavljeno Julij 9, 2003 Deli Objavljeno Julij 9, 2003 ...Čestitam mcdexu in Marvinu. Fajn praznujta :) Me too! B) :D Tuki se pa pridružujem Manjaku & Maxu B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
johan Objavljeno Julij 9, 2003 Deli Objavljeno Julij 9, 2003 Jaz pa se pridružujem vsem.Vse najbokše. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jure Objavljeno Julij 9, 2003 Deli Objavljeno Julij 9, 2003 Hvala za čestitke, tudi meni je to polepšalo dan, ko sem videl, da je tudi nekaj motosvetovcev opazilo moj RD. :P :D Hvala Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pravokotar Objavljeno Julij 10, 2003 Deli Objavljeno Julij 10, 2003 Ni blema, mcdex. Povej, kdaj maš naslednjega. Bomo spet čestitkal. :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bauca Objavljeno Julij 10, 2003 Deli Objavljeno Julij 10, 2003 Danes praznuje roj. dan black and white (41) Torej dva ! Čestitke belmu in črnmu :) :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
manjak Objavljeno Julij 10, 2003 Deli Objavljeno Julij 10, 2003 Čestitam black and white :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
uti Objavljeno Julij 10, 2003 Deli Objavljeno Julij 10, 2003 Strom....VSE NAJBOLJŠE :) :) :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Max Objavljeno Julij 11, 2003 Deli Objavljeno Julij 11, 2003 Strom....VSE NAJBOLJŠE :) :) :) za cetrt stoletja cetitkam! :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vrtnica Objavljeno Julij 11, 2003 Deli Objavljeno Julij 11, 2003 Strooooooooooooom vse naj naj naj Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cyc Objavljeno Julij 11, 2003 Deli Objavljeno Julij 11, 2003 Strommajstr :) Vse najboljse :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tiger Objavljeno Julij 11, 2003 Deli Objavljeno Julij 11, 2003 Vse najboljše vsem ki praznujejo in tistim ki so :D al pa še bodo :D B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
smeško Objavljeno Julij 12, 2003 Deli Objavljeno Julij 12, 2003 batzajla vse najboljše ! -da bi bil zdrav -srečen -da bi naredil čim več km -da bi dobil punco -da si končno kupu tavelk motor -intakonaprej.... ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Thundercat Objavljeno Julij 12, 2003 Deli Objavljeno Julij 12, 2003 se pridružujem zgornjemu... ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
strom Objavljeno Julij 12, 2003 Deli Objavljeno Julij 12, 2003 Tudi jaz... pa hvala za čestitke. :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tiger Objavljeno Julij 12, 2003 Deli Objavljeno Julij 12, 2003 Batzajla končno 18 kaj? :D vse najboljše pa FUL uživaj ;) :D :ph34r: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
master 007 Objavljeno Julij 12, 2003 Deli Objavljeno Julij 12, 2003 Vse najboljše batzajla in veliko lepih kilometrov v življenju in na cesti! ;) B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se