Brrrm Objavljeno Julij 17, 2003 Deli Objavljeno Julij 17, 2003 30 let. :o Hmmm :huh: To je visoka starost. :rolleyes: Najmanj tristokilski Harley namesto cestaka ;) :D :lol: Vse najboljše, Drekavac. :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RAN Objavljeno Julij 17, 2003 Deli Objavljeno Julij 17, 2003 Najlepša hvala za čestitke. Človek se res fino počuti, ko vidi čestitke kolegov somotoristov. :D Danes sem dopolnil 30 pomladi. :wacko: Bom moral počasi cestaka zamenjat za kakšno bolj umirjeno zadevšno... ;) Sam ne drek pumpe, kuker ICE pravi. :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Metlca Objavljeno Julij 17, 2003 Deli Objavljeno Julij 17, 2003 Drekavac!!!!!!!! VSETANARTABOL ZA OKROGLO. Metlca Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ID Objavljeno Julij 17, 2003 Deli Objavljeno Julij 17, 2003 Čestitam Drekavac! :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
johan Objavljeno Julij 19, 2003 Deli Objavljeno Julij 19, 2003 Čestitam Drekavac! :D Še jaz. :huh: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
-pero- Objavljeno Julij 19, 2003 Deli Objavljeno Julij 19, 2003 Čestitam Drekavac! :D Še jaz. :huh: pa jaz Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
manjak Objavljeno Julij 19, 2003 Deli Objavljeno Julij 19, 2003 1 član danes praznuje rojstni dan >Jobi (30) Vse najboljše :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gallus Objavljeno Julij 21, 2003 Deli Objavljeno Julij 21, 2003 Pred davnimi časi je na današnji dan na svet privekal RAF !!!!!! Če upoštevami vsa dejstva (tudi to da mu je v banjo padel delujoči kalorifer - seveda je bila polna voda in on v njej) je izreden fant :P ;) :P ;) :P ! Vse naj, naj, naj in obilo veselja ob "kurjenju" bencina in gum po cestah! (darilasprejematudivnaturidekletapress) :P :rolleyes: :P B) :P :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
-pero- Objavljeno Julij 23, 2003 Deli Objavljeno Julij 23, 2003 dunker (17) happy... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
marem Objavljeno Julij 23, 2003 Deli Objavljeno Julij 23, 2003 dunker (17) happy... ...birthday Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
manjak Objavljeno Julij 23, 2003 Deli Objavljeno Julij 23, 2003 Vse naboljše, pa včeraj je bil tut aerox 15 star pa smo pozabil :huh: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
-pero- Objavljeno Julij 23, 2003 Deli Objavljeno Julij 23, 2003 vsenajbolše vsm, tud za jutr :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tiger Objavljeno Julij 27, 2003 Deli Objavljeno Julij 27, 2003 Lep pozdrav vsem ;) Ravno včeraj sem se vrnil z dopusta kjer nisem mogel do interneta zato vsem ,ki so praznovali VSE NAJBOLJŠE :D :rolleyes: B) P.S.hvala vsem za dobre želje(smo praznovali na dopustu) :blink: :ph34r: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
-pero- Objavljeno Julij 27, 2003 Deli Objavljeno Julij 27, 2003 djenzo (17) ...hepi brdej :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
PuBeC Objavljeno Julij 27, 2003 Deli Objavljeno Julij 27, 2003 ja tut od mene dobiš čestitke!!! VSE NAJ NAJ!!!!Pa pazi na svojo yamahco!!! :P :D :D B) B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bauca Objavljeno Julij 27, 2003 Deli Objavljeno Julij 27, 2003 Vse naj naj vsem (za naprej pa nazaj ... + / - 10 dni :) ;)) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lederman Objavljeno Julij 27, 2003 Deli Objavljeno Julij 27, 2003 Vse naj naj vsem (za naprej pa nazaj ... + / - 10 dni ) hvala! še +6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gregas Objavljeno Julij 27, 2003 Deli Objavljeno Julij 27, 2003 djenzo (17) in ostali...vse naj... :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AlterMann Objavljeno Julij 28, 2003 Avtor Deli Objavljeno Julij 28, 2003 Danes sem dopolnil 30 pomladi. :wacko: Bom moral počasi cestaka zamenjat za kakšno bolj umirjeno zadevšno... ;) Drekavac, čeprav malo pozno, vendar iz srca: Vse naj naj.... :) :) :) Kako sem veseu. Čez par let se bo AlterDrekavac z mano vozu B) B) B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
igralec Objavljeno Julij 28, 2003 Deli Objavljeno Julij 28, 2003 Zok, vse najboljše :) Naj kvaliteta ostane s teboj :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bauca Objavljeno Julij 29, 2003 Deli Objavljeno Julij 29, 2003 Zok, vse najboljše :) Naj kvaliteta ostane s teboj :D Idi se solit ... sem mu jaz hotela prva čestitat ... :( :( :( :huh: :( :angry: No vseeno Zok ... vse naj naj najboljše, in veliko zdravja, sreče, uspehov, in seveda ljubezni !! ;) :D Mateja Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
-pero- Objavljeno Julij 29, 2003 Deli Objavljeno Julij 29, 2003 airy (24) in Zok (19) vse najboljše ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tiger Objavljeno Julij 29, 2003 Deli Objavljeno Julij 29, 2003 Vse najboljše obema :D Pa varno vožnjo :ph34r: Pa velik sreče v ljubezni :P :P :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
PuBeC Objavljeno Julij 29, 2003 Deli Objavljeno Julij 29, 2003 Zok!!! :D :D Frend če nebi blo tebe na tem forumu pomoje še zaj nebi bil tukaj in ti pisal čestike za rojstni dan!!!!Torej: Res ti želim vse naj naj , čim več sreče, zdravja, ljubezni :wub: :wub: , in seveda motorističnih izkušenj!!!! Pa tudi teb AIRY vse naj naj!!!Pa velik sreče v najboljših letih!!!! :D :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
marem Objavljeno Julij 29, 2003 Deli Objavljeno Julij 29, 2003 Zok!!! :D :D Frend če nebi blo tebe na tem forumu pomoje še zaj nebi bil tukaj in ti pisal čestike za rojstni dan!!!!Torej: Res ti želim vse naj naj , čim več sreče, zdravja, ljubezni :wub: :wub: , in seveda motorističnih izkušenj!!!! Pa tudi teb AIRY vse naj naj!!!Pa velik sreče v najboljših letih!!!! :D :D se pridružujem :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se