Zok Objavljeno Julij 29, 2003 Opozori Objavljeno Julij 29, 2003 hvaaaaaaalaaaaa!!!! :D ;) :wub: aja, Igralec, glede kvalitete... :) vciri jo je en prsu gledat... ...pa dons jo pride se en... ...prodajam... :D
igralec Objavljeno Julij 29, 2003 Opozori Objavljeno Julij 29, 2003 jaz tudi... danes ob 16ih pride en, en pa bo še poklical :D
Zok Objavljeno Julij 29, 2003 Opozori Objavljeno Julij 29, 2003 kvaliteta zmaguje... :) kvantiteta crkuje... :) italijansko sranje se oddaljuje... :D
-pero- Objavljeno Julij 30, 2003 Opozori Objavljeno Julij 30, 2003 Nihče od članov danes ne praznuje rojstnega dne ...nč nebomo čestital dons :P
-pero- Objavljeno Julij 30, 2003 Opozori Objavljeno Julij 30, 2003 airy (24) in Zok (19) vse najboljše ;) :P
bauca Objavljeno Julij 31, 2003 Opozori Objavljeno Julij 31, 2003 ...sej lahk men se enkrat... .:D :D Vse najboljše spet !! :P
PuBeC Objavljeno Julij 31, 2003 Opozori Objavljeno Julij 31, 2003 M|t3k (16) Bodi pridn!!!Pa vse naj naj!!!! :P :P :D :D aja pa pati na tvojo aprilio!!! ;) :P :D :D
Zok Objavljeno Julij 31, 2003 Opozori Objavljeno Julij 31, 2003 ...sej lahk men se enkrat... .:D :D Vse najboljše spet !! :P ...hvala... :wub: :D drugac pa vsem ostalim, k si to zasluzjo - VSE NAJ NAJ!! ;)
-pero- Objavljeno Julij 31, 2003 Opozori Objavljeno Julij 31, 2003 ...čestitam v naprej vsem k boste mel RD v naslednjih dveh tednih ...jest bom gležne namaku B)
bauca Objavljeno Julij 31, 2003 Opozori Objavljeno Julij 31, 2003 ...čestitam v naprej vsem k boste mel RD v naslednjih dveh tednih ...jest bom gležne namaku B) Ja v isto vodo kot jaz :) :lol: No ja jaz tudi voščim vsem vnaprej za 11 dni ! :) :D
uti Objavljeno Avgust 1, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 1, 2003 (popravljeno) VRAGICA & WINDSURF OBEMA VSE VSE VSE NAJBOJŠE ZA ROJSTNI DAN!!!! :) :) :) Pa ogromno lepih in varnih kilometrov na cesti! Uti & Lindau Popravljeno Avgust 1, 2003. Popravil uti
greenninja Objavljeno Avgust 1, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 1, 2003 Vragica in Windsurf... Vse naj naj, predvsem pa veliko zdravja in malo oz. nič tehničnih, vizualnih poškodb.. Fajn praznujta. GREENNINJA Pa bodita pridna in previdna. :)
Alla Objavljeno Avgust 1, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 1, 2003 VRAGICA & WINDSURF OBEMA VSE VSE VSE NAJBOJŠE ZA ROJSTNI DAN!!!! :) :) :) Pa ogromno lepih in varnih kilometrov na cesti! Uti & Lindau Se pridružujem željam in čestitkam....... :) Vragica in Windsurf.......še na mnoga leta....... Alla B)
AlterMann Objavljeno Avgust 1, 2003 Avtor Opozori Objavljeno Avgust 1, 2003 VRAGICA & WINDSURF OBEMA VSE VSE VSE NAJBOJŠE ZA ROJSTNI DAN!!!! :) :) :) Pa ogromno lepih in varnih kilometrov na cesti! Uti & Lindau Se pridružujem željam in čestitkam....... :) Vragica in Windsurf.......še na mnoga leta....... Alla B) Kokr bi reku Max: Me too. :rolleyes: ;) :D
Max Objavljeno Avgust 1, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 1, 2003 (popravljeno) VRAGICA & WINDSURF OBEMA VSE VSE VSE NAJBOJŠE ZA ROJSTNI DAN!!!! :) :) :) Pa ogromno lepih in varnih kilometrov na cesti! Uti & Lindau Se pridružujem željam in čestitkam....... :) Vragica in Windsurf.......še na mnoga leta....... Alla B) Kokr bi reku Max: Me too. :rolleyes: ;) :D Prov AMann: Me too! B) :D Popravljeno Avgust 1, 2003. Popravil Max
Tiger Objavljeno Avgust 1, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 1, 2003 Obema želim veliko sreče in veselja vživljenju :D Pa veliko varnih kilometrov :ph34r:
manjak Objavljeno Avgust 2, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 2, 2003 Čestitam vsem ki ste kaj praznovali :)
PuBeC Objavljeno Avgust 2, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 2, 2003 Nihče od članov danes ne praznuje rojstnega dne te pa nič!!! :P :P :D :D
Hanzi Objavljeno Avgust 3, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 3, 2003 Viking, vragica in windsurf: tudi od naju vse najboljše pa veliko varnih in lepih km.
Tiger Objavljeno Avgust 3, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 3, 2003 Viking vse kar si sam najbolj želiš :D :) <_<
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se