Brrrm Objavljeno Avgust 15, 2003 Deli Objavljeno Avgust 15, 2003 Za Furijo sicer ne piše, za DemonOčesa in ARa pa piše. Vsem trem vse najboljše za dan rojstni, oziroma njegovo obletnico. :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Guest 1 Objavljeno Avgust 15, 2003 Deli Objavljeno Avgust 15, 2003 BAUCA bo jutr mela celih 15 rosnih let naj ti malo prej & kot prvi čestitam (katr se za nick "1" spodobi) :) iz vsega srca čestitam ti in želim, da res veliko srečo našla bi naj izpolnijo se ti vse želje, tudi tiste, katere lajf šele pripelje.. pa zdravja in uspeha zvrhan koš, in da s fantom svojim najsrečnejša boš.. :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bauca Objavljeno Avgust 15, 2003 Deli Objavljeno Avgust 15, 2003 1 zelo dobro si napiso ! Najlepša hvala !! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
igralec Objavljeno Avgust 15, 2003 Deli Objavljeno Avgust 15, 2003 Bauca! Vse najboljše :) 15 let... sem spomnim ko sem jaz praznoval 15 let ;) To je bilo 4 leta nazaj :P Star sem... starček. Iz 19 bom skočil na 50 al pa 60 :lol: :blink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
McMatko Objavljeno Avgust 15, 2003 Deli Objavljeno Avgust 15, 2003 Happy birthday Bauca!!! B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dave the wave Objavljeno Avgust 15, 2003 Deli Objavljeno Avgust 15, 2003 Vse najnajajajaja Bauca :D :D cmok pa dobis v zivo DTW Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pravokotar Objavljeno Avgust 16, 2003 Deli Objavljeno Avgust 16, 2003 Ooooooo, Bibika! Cel križek & drugega pol si si nadela danes! ;) A zato si zadnje čase tako resna. Prava mala gospodična! B) :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bauca Objavljeno Avgust 16, 2003 Deli Objavljeno Avgust 16, 2003 Hvala vsem ... DTW hvala za čokoladke :) Lp, Mateja :blink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
uti Objavljeno Avgust 16, 2003 Deli Objavljeno Avgust 16, 2003 Vse najnajajajaja Bauca :D :D cmok pa dobis v zivo DTW tud od naju vse vse najboljše Bauca :) :) :) :) pa naj bo 15. leto čimbolj sladko! Cmoka cmoka Uti & Lindau Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zok Objavljeno Avgust 16, 2003 Deli Objavljeno Avgust 16, 2003 (popravljeno) ja, od mene tud (se 3x bolj). sj bi ti ze prej napisu, pa so mi eni cepci z bagrom kabl za telefon vtrgal. :( :angry:, zjutri pa ni blo casa kaj dost po netu skakat (izgovori). ;) vse naj naj!! :wub: pi es: vsaj se 10x tolk! :D Popravljeno Avgust 16, 2003. Popravil Zok Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cyc Objavljeno Avgust 16, 2003 Deli Objavljeno Avgust 16, 2003 Bauca, vse najboljse :D :wub: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tiger Objavljeno Avgust 16, 2003 Deli Objavljeno Avgust 16, 2003 Bauci vse najboljše :D Pa veliko sreče v ljubezni :D :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gas gas Objavljeno Avgust 16, 2003 Deli Objavljeno Avgust 16, 2003 Pa še od moje strani VSE NAJBOLJŠE! :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gebre Objavljeno Avgust 16, 2003 Deli Objavljeno Avgust 16, 2003 Bauca še mal pa bo 16 :D , aja pa vse najbolše :) LP by gebre Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
stigmata Objavljeno Avgust 16, 2003 Deli Objavljeno Avgust 16, 2003 "Ta mala" VSE NAJBOLJŠE :lol: - Bodi še naprej tako pridna ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zok Objavljeno Avgust 16, 2003 Deli Objavljeno Avgust 16, 2003 look who's back!! ;) B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
johan Objavljeno Avgust 17, 2003 Deli Objavljeno Avgust 17, 2003 Pa še od moje strani VSE NAJBOLJŠE! :D Jaz tud. :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bauca Objavljeno Avgust 17, 2003 Deli Objavljeno Avgust 17, 2003 Hvala vsem B) ... še enkrat :rolleyes: :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alla Objavljeno Avgust 17, 2003 Deli Objavljeno Avgust 17, 2003 Pervy, mladenič......ob tvojem prazniku ti želim vse naj, naj, naj....... Alla B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
uzzy Objavljeno Avgust 17, 2003 Deli Objavljeno Avgust 17, 2003 :D Vse naj naj- kar si sam želiš :D lp Uzy Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dave the wave Objavljeno Avgust 17, 2003 Deli Objavljeno Avgust 17, 2003 Pervy, happy new year ........ :P :D :D :D :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bauca Objavljeno Avgust 18, 2003 Deli Objavljeno Avgust 18, 2003 (popravljeno) Pervy, vse naj naj za rojstni dan ... mnogo sreče in čim manj padcev ^_^ , in naj se ti izpolnijo vse tvoje skrite želje. :ph34r: :D Popravljeno Avgust 18, 2003. Popravil bauca Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brrrm Objavljeno Avgust 18, 2003 Deli Objavljeno Avgust 18, 2003 Mr. Pervyju vse najbolje za rojstni dan :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno Avgust 18, 2003 Deli Objavljeno Avgust 18, 2003 Pervy ... čestitke in ljupčka :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno Avgust 18, 2003 Deli Objavljeno Avgust 18, 2003 Bauca ... tudi tebi ljupčka :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se