king Objavljeno Avgust 10, 2006 Deli Objavljeno Avgust 10, 2006 ..prosim če za trenutek odloži svoje delo dragi Fotr,... Godfatherov Fotr,.. po domače Fotrov Godfatger, in prisluhne naslednji melodiji,..... Čestitki se pridružuje tudi moja 2. polovica in ti pošilja koš poljubčkov :grupni: :beer2: :drunk: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brihta Objavljeno Avgust 10, 2006 Deli Objavljeno Avgust 10, 2006 Suzukiju za nazaj pa godfotru za danes cestitam :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pirrulz Objavljeno Avgust 10, 2006 Deli Objavljeno Avgust 10, 2006 Suzzzzzuk.k.k.y hepi brzdeiiii :OK: naj ti po paddocku same lepe babe nasproti hodijo. :grim :beer2: Godfather, stari pijanček in paparaco :OK: :P Hepi brzdeiii :OK: slikaj babe, glej babe, pij pivo, časti pivo. In ko me srečaš, se spomni predvsem na to zadnje. :grim :D :beer2: :beer2: :beer2: :beer2: :beer2: :beer2: :beer2: :beer2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
soncy Objavljeno Avgust 10, 2006 Deli Objavljeno Avgust 10, 2006 Godfather, vse najboljše! :OK: :beer2: :004 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno Avgust 10, 2006 Deli Objavljeno Avgust 10, 2006 Godfather :004 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Avgust 10, 2006 Deli Objavljeno Avgust 10, 2006 Botrčk ... vse naj naj naj.. ne morm več pisat, k mam čist souzne uče sreče k maš rojstni dan :kva2: :kva2: skratka.. vse naj :yea1: maus Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno Avgust 10, 2006 Deli Objavljeno Avgust 10, 2006 Joj, šele zdej vidla ... MAZINGAZETA ... hepi brzdej ... pusti se še kaj videt ... :004 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
fifty Objavljeno Avgust 10, 2006 Deli Objavljeno Avgust 10, 2006 Suzuki, Godfather :beer2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno Avgust 10, 2006 Deli Objavljeno Avgust 10, 2006 Suzukiju za nazaj vse najboljše :K Botr tone :K teb tud želim vse najlepše in ravn tko mazingazeti :K Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
.T. Objavljeno Avgust 10, 2006 Deli Objavljeno Avgust 10, 2006 Marko vse naj naj. Darilo te čaka v mojem žlebu. Aja pa še :beer2: :beer2: :beer2: :beer2: :beer2: (na Orlih :naughty: , če ne prej) Tadej Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno Avgust 10, 2006 Deli Objavljeno Avgust 10, 2006 Marko - :K :K Vse najboljše, Motorist. :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Hanzi Objavljeno Avgust 10, 2006 Deli Objavljeno Avgust 10, 2006 Godfather: vse najboljše, pa glej da še kdaj kako glasbo iz nahrbtnika poslušamo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gregs Objavljeno Avgust 10, 2006 Deli Objavljeno Avgust 10, 2006 Godfather.... VSE NAJBOLJŠE!!! :OK: :OK: :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
suzuki Objavljeno Avgust 10, 2006 Deli Objavljeno Avgust 10, 2006 Hvala, hvala vsem... ki mi delate družbo tule že pet let :slap: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno Avgust 10, 2006 Deli Objavljeno Avgust 10, 2006 Hvala, hvala vsem... ki mi delate družbo tule že pet let :slap: In bi lahko vedeli kdaj imaš RD ... .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
suzuki Objavljeno Avgust 10, 2006 Deli Objavljeno Avgust 10, 2006 Hehehe, Vale... pronicljiva kot vedno, točno u center, ne glede kolk je mrtvih :naughty: moj poklon! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno Avgust 10, 2006 Deli Objavljeno Avgust 10, 2006 Hehehe, Vale... pronicljiva kot vedno, točno u center, ne glede kolk je mrtvih :naughty: moj poklon! :004 kr tko ... .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Godfather Objavljeno Avgust 10, 2006 Deli Objavljeno Avgust 10, 2006 (popravljeno) :wub: NAJLEPŠE HVALA VSEM ZA ČESTITKE IN LEPE ŽELJE UPAM DA SE MI BODO URESNIČILE :wub: :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: Popravljeno Avgust 10, 2006. Popravil Thundercat Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fire Objavljeno Avgust 10, 2006 Deli Objavljeno Avgust 10, 2006 Godfather, vse naj in mnogo zdrevja tvojim zlatim ribicam :kva2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ciciban Objavljeno Avgust 10, 2006 Deli Objavljeno Avgust 10, 2006 Godfather :beer2: vse naj! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
smeško Objavljeno Avgust 10, 2006 Deli Objavljeno Avgust 10, 2006 Mareeeeeeeeeeeee!!!! (godfather) vse najboljš za tvojih 23 let :blush: :beer2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
3nity Objavljeno Avgust 11, 2006 Deli Objavljeno Avgust 11, 2006 Bicimix, zopet si me prehitel! :P Vsako leto znova.. tako se boš prehitro postaral.. pusti mene enkrat naprej! :P Vse najboljše ti želim, dosti zdravja, sreče in zadovoljstva! Pa enega angelčka, da te čuva, ko si na poti :yes: In naj bo vedno tako, da moped ne bo zapostavljen :blush: .. ti se pa veseli vsakega prihajajočega dneva! ;) Pa ostani tak priden fantič še naprej :P :beer2: zdej bo pa res mogla padet ena furca! :naughty: heh :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno Avgust 12, 2006 Deli Objavljeno Avgust 12, 2006 SiM majstore vse najbolše za rojstni dan!!!!! :yea1: :beer2: :beer2: :beer2: :beer2: :beer2: :beer2: :beer2: :beer2: :beer2: Pa tuditudi vuk76-u VSE NAJ!!!!!!!! :beer2: :beer2: :beer2: :beer2: :beer2: :beer2: :beer2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dave the wave Objavljeno Avgust 12, 2006 Deli Objavljeno Avgust 12, 2006 Vse najboljše Vuk :beer2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fius Objavljeno Avgust 12, 2006 Deli Objavljeno Avgust 12, 2006 (popravljeno) Godfather :beer2: :beer2: :beer2: :beer2: :beer2: :beer2: :beer2: :beer2: Popravljeno Avgust 12, 2006. Popravil Fius Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se