janetka Objavljeno Avgust 29, 2006 Deli Objavljeno Avgust 29, 2006 Ojla Ninđa Evo zdej si še bolj zrela neumnosti počet boš smela dej si duška saj si mlada naj malenkost bo razvada. rada te mam .) lp j. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Cegi Objavljeno Avgust 29, 2006 Deli Objavljeno Avgust 29, 2006 Nina vse naj naj .... lupčka pa...ko se vidva :004 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MDR Objavljeno Avgust 29, 2006 Deli Objavljeno Avgust 29, 2006 Nina - vse nartabolš :OK: . Pa vsem ostalim, ki danes praznujete tudi. M. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gregs Objavljeno Avgust 29, 2006 Deli Objavljeno Avgust 29, 2006 Nina.... VSE NAJBOLJŠE!!! :004 :004 :004 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ninč Objavljeno Avgust 29, 2006 Deli Objavljeno Avgust 29, 2006 hvala, hvala, hvala za lepe želje!!! lupčke jutri na 3M stiskam :lol1: lp, nina P.S.: Gregs, upam, da mi včiri un post nisi zamiru, so me na faxu razpištolili in nisem mogla gobca držat! :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gregs Objavljeno Avgust 29, 2006 Deli Objavljeno Avgust 29, 2006 P.S.: Gregs, upam, da mi včiri un post nisi zamiru, so me na faxu razpištolili in nisem mogla gobca držat! :topic: Ne zamerim nič, ker pojma nimam, kaj si napisala, ker nisem prebral. Kje pa je? :hmm: Drugače pa: briga me, če se na faks pištoljiš, jaz tam samo občasno butam znanje v nadebudne glave... :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jose Objavljeno Avgust 29, 2006 Deli Objavljeno Avgust 29, 2006 Nina, vse najbouše :OK: :004 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno Avgust 30, 2006 Deli Objavljeno Avgust 30, 2006 Nina vse tanartabulš :K Doc enako tebi :K Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
nts Objavljeno Avgust 30, 2006 Deli Objavljeno Avgust 30, 2006 (popravljeno) Doc vse naj, naj.... :OK: :beer2: Popravljeno Avgust 30, 2006. Popravil nts Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Thundercat Objavljeno Avgust 30, 2006 Deli Objavljeno Avgust 30, 2006 Doc, čestitke.... :OK: :yea1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tati Objavljeno Avgust 30, 2006 Deli Objavljeno Avgust 30, 2006 Pervy - malo pozno, pa vseeno, vse naj-ta-bolš, tebi in vsem ostalim, pa upam, da bomo kmalu kakšnega spet skupi spili.... :beer2: :beer2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brihta Objavljeno Avgust 31, 2006 Deli Objavljeno Avgust 31, 2006 Uuuuu, gamma da pa danes za pivičko :OK: Hapi brzdej :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
soncy Objavljeno Avgust 31, 2006 Deli Objavljeno Avgust 31, 2006 tina, velik varnih kilometrov in ljubezni :004 vse najboljše tud ostalim slavljencem :beer2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
janetka Objavljeno Avgust 31, 2006 Deli Objavljeno Avgust 31, 2006 Tinka pobalinka rojstni dan slaviš naj se ti izpolni vse kar si želiš. :kva2: Skrite misli drobne želje naj motor te varno pelje. :rolleyes: lp janetka .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
nts Objavljeno Avgust 31, 2006 Deli Objavljeno Avgust 31, 2006 TinaRR vse najboljše za rojstni dan. Naj se ti uresniči vse kar si želiš!!! :004 :grupni: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Godfather Objavljeno Avgust 31, 2006 Deli Objavljeno Avgust 31, 2006 TinaRR veliko varnih km s tvojo ljubico :beer2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Avgust 31, 2006 Deli Objavljeno Avgust 31, 2006 TINCAAAAAAAAAAAAAAAAA .... vse tnajbulš ti želi tvoj skriti ljubimec :004 :wub: :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: Vse naj naj tudi vsem ostalim, ki danes praznujete rojstni dan. maus Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MARJA Objavljeno Avgust 31, 2006 Deli Objavljeno Avgust 31, 2006 TINCCCCCCCCCCCCCCCCCCCAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA :004 GAMMA :beer2: in ostalim :beer1: :beer2: :grupni: :grupni: :grupni: :drunk: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ciciban Objavljeno Avgust 31, 2006 Deli Objavljeno Avgust 31, 2006 Tina vse naj! :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Thundercat Objavljeno Avgust 31, 2006 Deli Objavljeno Avgust 31, 2006 Tina vse naj naj :yea1: :OK: :OK: :004 :winkiss: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno Avgust 31, 2006 Deli Objavljeno Avgust 31, 2006 Tinca vse najlepše in najbolše :K :K :K Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jose Objavljeno Avgust 31, 2006 Deli Objavljeno Avgust 31, 2006 TinaRR, Gamma vse najboljše :OK: :beer2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
moto rider Objavljeno Avgust 31, 2006 Deli Objavljeno Avgust 31, 2006 TinaRR, Gamma vse najboljše :OK: :beer2: Jaz tudi, TinaRR!!! VSE NAJBOLJŠE!!! :OK: :OK: :OK: Sem te že tolikokrat na sliki videl, da se mi zdi, kot da te poznam!!! :grim :grim :OK: :OK: :OK: Pa tistima dvema, ki sta skupaj stara 86 let :beer2: in vajencu za 17 cvetočih let!!!!!!! :grim :010 :010 :010 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TinaRR Objavljeno September 1, 2006 Deli Objavljeno September 1, 2006 Hvala vsem za čestitke :D :yea1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
soncy Objavljeno September 1, 2006 Deli Objavljeno September 1, 2006 vse najboljše tud današnjim slavljencem, :OK: še posebej SENIORJU :004 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se