gas gas Objavljeno September 15, 2003 Deli Objavljeno September 15, 2003 Vse naj naj tud od mene!! :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno September 15, 2003 Deli Objavljeno September 15, 2003 Pero,velik zdravja,sexa in kilometrov :004 . Sam da me ne boš po čike poslov k si lih 10 dni starejš od mene :kva1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pero Objavljeno September 15, 2003 Deli Objavljeno September 15, 2003 Max, a misliš dödöle? O:-) alias krompirjevi žganci po prekmursko.....mmmm, bi zdaj res pasali :OK: Dudelni ja ja gremo enkrat skupi!!!!Častim!!! :D :P :) Ciao,by Pero Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pero Objavljeno September 15, 2003 Deli Objavljeno September 15, 2003 pero vse naj :OK: Hvala pero (bratec)!! :D :hmm: :notworthy: Ciao,by Pero Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pero Objavljeno September 15, 2003 Deli Objavljeno September 15, 2003 ........ naj ostane tak kot je !!!!! :yea2: :OK: :yea2: Nč ne oblubm!! :D :devil: Ciao,by Pero Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pero Objavljeno September 15, 2003 Deli Objavljeno September 15, 2003 Pero,velik zdravja,sexa in kilometrov :004 . Sam da me ne boš po čike poslov k si lih 10 dni starejš od mene :kva1: Ne po čike ne ampak po lumpija pa po lumpija!!! :P Ciao,by Pero PS:Kdor ugotovi kaj je to lumpi mu enga šenkam!!!Navali folk!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pero Objavljeno September 15, 2003 Deli Objavljeno September 15, 2003 Vsem ostalim pa tut 100x hvala za čestitke!!! :D :P Ciao,by Pero Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bauca Objavljeno September 15, 2003 Deli Objavljeno September 15, 2003 PERO vse najboljše in veliko : VARNIH KILOMETROV ZDRAVJA SREČE LJUBEZNI in vsega ostalega kar sodi zraven !! :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gas gas Objavljeno September 15, 2003 Deli Objavljeno September 15, 2003 PS:Kdor ugotovi kaj je to lumpi mu enga šenkam!!!Navali folk!! Hmmm!! Lumpi :hmm: ?? Navem Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bauca Objavljeno September 15, 2003 Deli Objavljeno September 15, 2003 Pero a ni lumpi neka čokolada al nekaj podobnega? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pero Objavljeno September 15, 2003 Deli Objavljeno September 15, 2003 Pero a ni lumpi neka čokolada al nekaj podobnega? Čestitke!:notworthy: Joj Bauca dobiš eno takoj k se vidva!!! :P :D :notworthy: Ciao,by Pero PS:Oblubm da bom dal drugič težjo uganko!!Sej me konckoncev to drgač preveč kušta!!! :P :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bauca Objavljeno September 15, 2003 Deli Objavljeno September 15, 2003 (popravljeno) Čestitke! :notworthy: Joj Bauca dobiš eno takoj k se vidva!!! :P :D :notworthy: Ciao,by Pero PS:Oblubm da bom dal drugič težjo uganko!!Sej me konckoncev to drgač preveč kušta!!! :P :D Celo uganla sem ? Vauuu ... lahko mi pa tud lumpi-ja kupiš. :rolleyes: :OK: Popravljeno September 15, 2003. Popravil bauca Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
manjak Objavljeno September 15, 2003 Deli Objavljeno September 15, 2003 Pero, čestitke tut od mene :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gregas Objavljeno September 15, 2003 Deli Objavljeno September 15, 2003 Čestitke!:notworthy: Joj Bauca dobiš eno takoj k se vidva!!! :P :D :notworthy: ...lumpi s tud plenice :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno September 16, 2003 Deli Objavljeno September 16, 2003 PS:Kdor ugotovi kaj je to lumpi mu enga šenkam!!!Navali folk!! sosedov pes.mesanica med jazbecarjem in se necim,kar ni cisto razvidno iz genetske kode. :) kaj dobim? :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pero Objavljeno September 16, 2003 Deli Objavljeno September 16, 2003 sosedov pes.mesanica med jazbecarjem in se necim,kar ni cisto razvidno iz genetske kode. :) kaj dobim? :lol1: Lumpija valda!!!! :D :D :D :D :P :o :lol: :OK: Ciao,by Pero Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Hanzi Objavljeno September 17, 2003 Deli Objavljeno September 17, 2003 pero: veliko lepih in varnih km Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pero Objavljeno September 17, 2003 Deli Objavljeno September 17, 2003 pero: veliko lepih in varnih km Še en k bi rt Lumija?????????????? :OK: :P :D :kva1: O:-) Ciao,by Pero Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
-pero- Objavljeno September 23, 2003 Deli Objavljeno September 23, 2003 >Gloga (18) >cagiva (18) >rzidar1 (19) vse naj :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
nts Objavljeno September 23, 2003 Deli Objavljeno September 23, 2003 Vsem, ki so zadnje dni praznovali želim vse najboljše.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bauca Objavljeno September 23, 2003 Deli Objavljeno September 23, 2003 Gloga O:-) cagiva O:-) rzidar1 VSE NAJ NAJ NAJBOLŠE !! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
manjak Objavljeno September 23, 2003 Deli Objavljeno September 23, 2003 Čestitam vsem trem :notworthy: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Italjet Dragster Objavljeno September 23, 2003 Deli Objavljeno September 23, 2003 Tudi jst čestitam vsem slavljencem. Vse najbolše Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gas gas Objavljeno September 23, 2003 Deli Objavljeno September 23, 2003 Pa da še js čestitam! pa da ostante mladi!! :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
-pero- Objavljeno September 24, 2003 Deli Objavljeno September 24, 2003 >romar (30) :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se