Thundercat Objavljeno Oktober 8, 2003 Deli Objavljeno Oktober 8, 2003 čestitke ob dnevu ko ste leto starejši..... :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bauca Objavljeno Oktober 8, 2003 Deli Objavljeno Oktober 8, 2003 (popravljeno) Alka ... :grupni: Vse naj naj ... veliko varnih kilometrov, sreče, denarja, ljubezni :OK: in še in še ... :kva1: :music2: Mateja B) Popravljeno Oktober 8, 2003. Popravil bauca Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tiger Objavljeno Oktober 8, 2003 Deli Objavljeno Oktober 8, 2003 AlterMann vse najboljše :yea2: Pa da se ti uresničijo vse želje :notworthy: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alka Objavljeno Oktober 9, 2003 Deli Objavljeno Oktober 9, 2003 Hvala vsem!!! Dave - te kdaj povabim, pa kavo ne pozabi prinest zraven!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno Oktober 9, 2003 Deli Objavljeno Oktober 9, 2003 Hvala vsem!!! Razen meni, ker ti nisem voščila, ker si mi na četu rekla, da nimaš rojstnega dne. :unsure: :mellow: :huh: Hvala, prijatelljica. :( Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RAN Objavljeno Oktober 9, 2003 Deli Objavljeno Oktober 9, 2003 Hvala vsem!!! Razen meni, ker ti nisem voščila, ker si mi na četu rekla, da nimaš rojstnega dne. :unsure: :mellow: :huh: Hvala, prijatelljica. :( :wacko: <_< :? :hmm: O:-) :doze: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Thundercat Objavljeno Oktober 9, 2003 Deli Objavljeno Oktober 9, 2003 Hvala vsem!!! Razen meni, ker ti nisem voščila, ker si mi na četu rekla, da nimaš rojstnega dne. :unsure: :mellow: :huh: Hvala, prijatelljica. :( chicken fajt.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Hanzi Objavljeno Oktober 9, 2003 Deli Objavljeno Oktober 9, 2003 čestitam obema A za eno dodatno leto, hkrati pa se vsem zahvaljujem za včerajšnji obisk pri uzzyju. Upam da ste se imeli lepo. :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
manjak Objavljeno Oktober 9, 2003 Deli Objavljeno Oktober 9, 2003 Čestitam obema za rojstni dan, včeraj nism mogu :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bauca Objavljeno Oktober 11, 2003 Deli Objavljeno Oktober 11, 2003 Igralec ... vse najbolše & naj se ti uresničijo vse skrite želje !! :004 Mateja Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kiki Objavljeno Oktober 11, 2003 Deli Objavljeno Oktober 11, 2003 Vse naj naj igralcu... pa alki in alterju...... naj se vam izpolni čim več skritih želja.... :004 :friend2: :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
manjak Objavljeno Oktober 11, 2003 Deli Objavljeno Oktober 11, 2003 Igralec, vse najboljše. Upam da boš danes za darilo dobil uro, da ne boš zamudil na noben date in mogoče še kakšno kvaliteto 250 kubično... ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
igralec Objavljeno Oktober 11, 2003 Deli Objavljeno Oktober 11, 2003 Tnx vsem :) Manjak :D Bomo mal kosilo prestavili, pa ne bom zamudu na noben date :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
manjak Objavljeno Oktober 11, 2003 Deli Objavljeno Oktober 11, 2003 Hehe, al pa to, da pol ne čakajo uboge punce kot budale :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nata Objavljeno Oktober 13, 2003 Deli Objavljeno Oktober 13, 2003 (popravljeno) :OK: 2 člana danes praznujeta roj. dan: Leteči (23) :rolleyes: in Ninochka (26) :wub: obema vse naj naj :grupni: :music2: :kva2: :yea1: :004 :yea2: :photo: :010 :afro1: :) :rolleyes: B) :D ^_^ :grupni: ;) Popravljeno Oktober 13, 2003. Popravil Nata Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bauca Objavljeno Oktober 13, 2003 Deli Objavljeno Oktober 13, 2003 :OK: 2 člana danes praznujeta roj. dan: Leteči (23) :rolleyes: in Ninochka (26) :wub: obema vse naj naj :grupni: .... Se pridružujem čestitki ... veliko sreče in ljubezni ter vse kar si želita !!! Lepo praznovanje ! :OK: Mateja :xx: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
suzuki Objavljeno Oktober 13, 2003 Deli Objavljeno Oktober 13, 2003 Hola! Leteči :beer2: in Ninočka :004 , vse naj naj, lepo praznujta in uživajta v kot kaže vremensko prav lepem zaključku moto sezone! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
johan Objavljeno Oktober 13, 2003 Deli Objavljeno Oktober 13, 2003 :OK: 2 člana danes praznujeta roj. dan: Leteči (23) :rolleyes: in Ninochka (26) :wub: obema vse naj naj :grupni: .... Se pridružujem čestitki ... veliko sreče in ljubezni ter vse kar si želita !!! Lepo praznovanje ! :OK: Mateja :xx: Še jaz. :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tiger Objavljeno Oktober 13, 2003 Deli Objavljeno Oktober 13, 2003 Jaz tudi,Leteči :yea2: Ninočka :004 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Hanzi Objavljeno Oktober 13, 2003 Deli Objavljeno Oktober 13, 2003 Leteči, Ninočka in beno: Vse najboljše za rojstni dan in veliko lepih in srečnih km vam želim , beno tebi pa še veliko zmag in naslovov prvaka Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Perla Objavljeno Oktober 13, 2003 Deli Objavljeno Oktober 13, 2003 Vsem enako tudi od mene. :K :K :K Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dr. _MAXXI_ Objavljeno Oktober 13, 2003 Deli Objavljeno Oktober 13, 2003 Čestitke tudi od mene !! :yea1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
manjak Objavljeno Oktober 13, 2003 Deli Objavljeno Oktober 13, 2003 Leteči, Ninočka in beno: Vse najboljše za rojstni dan in veliko lepih in srečnih km vam želim , beno tebi pa še veliko zmag in naslovov prvaka Kaj beno ma tut dons roj. dan? Vse najboljše vsem in dobr praznujte :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nata Objavljeno Oktober 13, 2003 Deli Objavljeno Oktober 13, 2003 pa še eden .... Greenteam (24) vse naj naj :grupni: :OK: :yea2: :kva1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AlterMann Objavljeno Oktober 14, 2003 Avtor Deli Objavljeno Oktober 14, 2003 Leteči, Ninočka, Beno, Greenteam, čeprav malo pozno vendar toliko bolj iz srca... vse naj naj naj.... :grupni: :grupni: :grupni: :grupni: ___________________________________________ Pa še zanimovost. Greentam, rojen si na deževno oktobrsko soboto, ko sta Alter in eWe rekla: DA Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se