Mutika Objavljeno Januar 1, 2009 Deli Objavljeno Januar 1, 2009 T-boy, vse najboljše! :winkiss: Dobre želje tudi vsem ostalim :worship: ... za častitljivo obletnico pa si posebno pozornost zasluži Geiger ... kolkič že? :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ataIBA Objavljeno Januar 1, 2009 Deli Objavljeno Januar 1, 2009 T-boy, vse najboljše! :winkiss: Dobre želje tudi vsem ostalim :worship: ... za častitljivo obletnico pa si posebno pozornost zasluži Geiger ... kolkič že? :whistle: He-he, se pridružujem čestitki. Je pa neka gužva rojstnih dnevov na današnji dan :whistle: .... A so vsi delani 1.aprila???? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vanga Objavljeno Januar 1, 2009 Deli Objavljeno Januar 1, 2009 T-boy, vse najboljše! :winkiss: Dobre želje tudi vsem ostalim :worship: ... za častitljivo obletnico pa si posebno pozornost zasluži Geiger ... kolkič že? :whistle: Se pridružujemo :beer2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lojze Knapić Objavljeno Januar 1, 2009 Deli Objavljeno Januar 1, 2009 vsem 61-im :beer2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
moto rider Objavljeno Januar 1, 2009 Deli Objavljeno Januar 1, 2009 A ste čist znoreli........!?!?! 61 komadov z Brihto vred!!! :worship: :worship: ČESTITKEEEEE!!!!! :worship: :worship: So mogle mame na Silvestrovo še žurat a!?! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gicu Objavljeno Januar 1, 2009 Deli Objavljeno Januar 1, 2009 vsem ki danes praznujete vam želim vse najboljše :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
T-boy Objavljeno Januar 2, 2009 Deli Objavljeno Januar 2, 2009 A ste čist znoreli........!?!?!61 komadov z Brihto vred!!! :worship: :worship: ČESTITKEEEEE!!!!! :worship: :worship: So mogle mame na Silvestrovo še žurat a!?! ...jaz sem moji mami pustil zurirat in sem obzirno privekal na svet ob 12.05. :whistle: Genau za sarmo. :rolleyes: :angry: , sem prestel "ta resne" in nas nikakor ni 61. Par ta pravih B) , ostali so wannabee-ji :BUA: . Hvala vsem za cestitke. :kva1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mutika Objavljeno Januar 2, 2009 Deli Objavljeno Januar 2, 2009 ...jaz sem moji mami pustil zurirat in sem obzirno privekal na svet ob 12.05. :whistle: Genau za sarmo. :rolleyes: :angry: , sem prestel "ta resne" in nas nikakor ni 61. Par ta pravih B) , ostali so wannabee-ji :BUA: . Hvala vsem za cestitke. :kva1: Ostali so "prvoaprilčki", kot je ugotovil ataIBA ... :whistle: :D ! T-boy, a prideš v torek? :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
moto rider Objavljeno Januar 2, 2009 Deli Objavljeno Januar 2, 2009 (popravljeno) ...jaz sem moji mami pustil zurirat in sem obzirno privekal na svet ob 12.05. :whistle: Genau za sarmo. :rolleyes: Hvala vsem za cestitke. :kva1: A za ta, tazaden nov' let'???..... :? :o :D :P :slap: ČESTITKE ŠE ENKRAT!!!!!!!! Popravljeno Januar 2, 2009. Popravil moto rider Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
PURPLE Objavljeno Januar 4, 2009 Deli Objavljeno Januar 4, 2009 Metallc vse najboljše :beer2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
PURPLE Objavljeno Januar 5, 2009 Deli Objavljeno Januar 5, 2009 Gerholdd vse najboljše in veliko varnih kilometrov :beer2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno Januar 8, 2009 Deli Objavljeno Januar 8, 2009 netopir1930(34), Tetec(43), Vse najboljše... :beer2: :beer2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmwslo Objavljeno Januar 8, 2009 Deli Objavljeno Januar 8, 2009 Tetec, vse najboljše prjatu, pa veliko lepih in varnih km ti želim :beer2: :beer2: :beer2: :beer2: :grupni: :grupni: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SF Objavljeno Januar 10, 2009 Deli Objavljeno Januar 10, 2009 Damjan nazdravje! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno Januar 11, 2009 Deli Objavljeno Januar 11, 2009 fifty(55), bajo7(37), Vse najboljše... :beer2: :beer2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AlterMann Objavljeno Januar 11, 2009 Avtor Deli Objavljeno Januar 11, 2009 fifty :beer2: Hellenca :004 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hrčo Objavljeno Januar 11, 2009 Deli Objavljeno Januar 11, 2009 Hellenca vse naj naj :beer2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmwslo Objavljeno Januar 12, 2009 Deli Objavljeno Januar 12, 2009 Mačka27 vse najboljše :004 in veliko lepih in varnih km :beer2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ZD€N€ Objavljeno Januar 12, 2009 Deli Objavljeno Januar 12, 2009 vsem, ki praznujete(pa čeprav me ne poznate), želim veliko sreče!!!! Če je v življenju sreča potem je vsega dovolj; ( zdravja, denarja, ljubezni, .....itd). :worship: :worship: :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno Januar 12, 2009 Deli Objavljeno Januar 12, 2009 mačka27(30), RockerMB(37) Vse najboljše... :beer2: :beer2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MATjuska Objavljeno Januar 12, 2009 Deli Objavljeno Januar 12, 2009 Mačka27 - vse najboljše (30! - prava starost ... :naughty: ) :beer2: Ti želim enega takega (kot tu spodaj ... :naughty: ) RockerMB - tudi tebi vse naj naj ... :winkiss: :beer2: Tudi vsem ostalim, danes praznujočim - vse najboljše! :beer2: :beer2: :beer2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ataIBA Objavljeno Januar 12, 2009 Deli Objavljeno Januar 12, 2009 Mica Maca!!!!!!!!!!!!! :winkiss: :winkiss: :winkiss: :winkiss: , ostalo je tak MATjuška napisala (ki je te dobla mojo sliko :rolleyes: ?) Roker, vse najboljše naj bo najlepše. :beer2: . Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vanga Objavljeno Januar 12, 2009 Deli Objavljeno Januar 12, 2009 Mačka in Rocker, vse najboljše! :beer2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vuk76 Objavljeno Januar 12, 2009 Deli Objavljeno Januar 12, 2009 Frips & Macka 27 - vse najboljse :beer2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
T-boy Objavljeno Januar 12, 2009 Deli Objavljeno Januar 12, 2009 Macka 27 & Frips - vse najboljse :beer2: Tudi od mene fse najbojse. :grupni: :grupni: :grupni: P.S.: Frips, pri teh letih pa je ze skrajni cajt, da si omislis pravi motor. :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se