SF Objavljeno Junij 3, 2009 Opozori Objavljeno Junij 3, 2009 Igorr nazdravje! Zdej legalno lahko popiješ pivo...)))) Čestitam še legendi, ki je ni več z nami, ker so ga baje dol zabrisal... Gattolina nazdravje!
Igorr Objavljeno Junij 3, 2009 Opozori Objavljeno Junij 3, 2009 igorr .... zdeJ GA pa res lohka serješ.... si ratu punoletni...... VSE NARTABULŠ! Hvala, za cukrčke te bom pa še pocukal, he he. :naughty: Vse najboljše Igorr! :krneki: D. Photo profi, thanks. Igorr še z moje strani...vse najboljše..,vse dobro in pazi nase kamorkoli te zanese pot... Hvala za čestitke, Rajderca. Buča trpežna, posrečena! Končno 18. He-he, mladi mož! Vse najlepše, najboljše, klasika - zdravja, sreče in zadovoljstva v družbi sebi enakih. Torej, sedaj ne rabim več bit "ata" na girih preko meje ? Za darilo te čaka fura z "atejem" za Črno goro. Čimprej!!! OK? hehe, ata, "ata" res ne rabiš bit več- ti pa gre posebna zahvala za to, da si mi neštetokrat ata glumil na meji. Črna Gora je že tak al tak dogovorjena, tak da... Komaj čakam. Igorr, dečko dragi, saj je ataIBA že vse povedal. Vse naj, naj, naj, najtaboljšejše! Mutii, deklica, hvala še enkrat. Igorr tudi mi ti želimo vse naj, naj!!!! Amerikanosi, skupaj ga nagnemo čimprej! :beer1: Igorr nazdravje! Zdej legalno lahko popiješ pivo...)))) Hvala- menda ne bo zdaj ko sem legalen več litrov potrošenega, kot bencina. Eh, menda že ne.
pajkica Objavljeno Junij 3, 2009 Opozori Objavljeno Junij 3, 2009 Hvala, za cukrčke te bom pa še pocukal, he he. ej, to pa zmer
moto rider Objavljeno Junij 6, 2009 Opozori Objavljeno Junij 6, 2009 (popravljeno) Miha.Z VSE NAJBOLJŠE ZA TVOJ ROJSTNI DAN!! mr Popravljeno Junij 6, 2009. Popravil moto rider
domina Objavljeno Junij 15, 2009 Opozori Objavljeno Junij 15, 2009 Domina (Jolie), vse najboljse.. Merci beaucoup!!!
Mutika Objavljeno Junij 17, 2009 Opozori Objavljeno Junij 17, 2009 (popravljeno) Domina, z majhno zamudo sicer, a iz srca ... VSEEEE NAAAAAJBOOOOLJŠEEEEE ! Popravljeno Junij 17, 2009. Popravil Mutika
domina Objavljeno Junij 17, 2009 Opozori Objavljeno Junij 17, 2009 Domina, z majhno zamudo sicer, a iz srca ... VSEEEE NAAAAAJBOOOOLJŠEEEEE ! @muti, hvala!!!
bmwslo Objavljeno Junij 20, 2009 Opozori Objavljeno Junij 20, 2009 (popravljeno) lenci Vse najboljše in veliko lepih ter varnih km ti želim Popravljeno Junij 20, 2009. Popravil bmwslo
črnolaska Objavljeno Junij 22, 2009 Opozori Objavljeno Junij 22, 2009 kaj pa hepi brzdej črnoljaska hehehe Hvala. :D
Sky Objavljeno Junij 22, 2009 Opozori Objavljeno Junij 22, 2009 Hvala. še ne ppoznam te pa vem kdaj maš brzdej ne sej ne hehehehe sem zujil ponoč v komp pa vidu da maš BD pa sm mogu voščt a je blo akcije a hahahaha
coper Objavljeno Junij 22, 2009 Opozori Objavljeno Junij 22, 2009 Coper vse naj, naj! Medoo hvala za čestitko !! Upam ,da se kmal vinva in popijeva kako vodo z okusom !! :naughty: Lp Coper
arpi Objavljeno Junij 23, 2009 Opozori Objavljeno Junij 23, 2009 ga je sestrična mela včeri, tk da vse naj naj
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se