Hanzi Objavljeno Januar 22, 2004 Deli Objavljeno Januar 22, 2004 V torek bom najbrž v mariboru na žrtvovanju svojega bencina. Zvečer pa seveda pri ML na ogledu zanimivih slikc ki jih nikakor nočem zamudit :yea2: Torej sedaj veš kje me dobiš: mogoče bom rabil prvo pomoč in umetno dihanje :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
stigmata Objavljeno Januar 22, 2004 Deli Objavljeno Januar 22, 2004 Vse je v rokah Mačice, če bo šla ona bom tud jaz... Za ostalo pa se bova že dogovorila... :OK: ...Glavno da mam jaz opravljeno prvo pomoč pa to za vsak primer če boš kaj rabil(usta na usta pa z jezikom veter delat) .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
manjak Objavljeno Januar 23, 2004 Deli Objavljeno Januar 23, 2004 Vse najboljše vsem, ki ste v kratkem praznovali :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
manjak Objavljeno Januar 25, 2004 Deli Objavljeno Januar 25, 2004 1 član danes praznuje rojstni dan IKE(40) -------------------------------------- Vse najboljše pa da ti bog da še trikrat tolko let :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
curi Objavljeno Januar 25, 2004 Deli Objavljeno Januar 25, 2004 Živjo,IKE vse naj boljše,LP Curi :yea2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno Januar 25, 2004 Deli Objavljeno Januar 25, 2004 ike, "stari" :lol: dobro si ohranjen za ....khem.... no..... desetletja...... :OK: vse naj naj. B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cyc Objavljeno Januar 25, 2004 Deli Objavljeno Januar 25, 2004 IKE - vse najboljse! :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Hanzi Objavljeno Januar 25, 2004 Deli Objavljeno Januar 25, 2004 Opa: motosvetov dirkač praznuje 4 desetletja. Kaj naj ti zaželim ob okrogli obletnici. Še veliko hitrih km na pisti seveda :yea2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno Januar 25, 2004 Deli Objavljeno Januar 25, 2004 (popravljeno) IKEie.... Bodi srečen! :004 :004 :004 Popravljeno Januar 25, 2004. Popravil Manuela Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zok Objavljeno Januar 25, 2004 Deli Objavljeno Januar 25, 2004 HEPI BBBBRZDEEEEJ TUUU JUUUUUU, HEPI BBBBRZDEEEEJ TUUUU JUUUUU, HEPI BBBBRZDEEEEJ DIIIIR IIIIGOOOOOR, HEPI BBBBBRZDEEEEJ TUUUU JUUUUUUUU!!!!! :yea2: :yea2: :yea2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nata Objavljeno Januar 25, 2004 Deli Objavljeno Januar 25, 2004 ... :D ... ja Ike ... :D čestitkam ... :004 ... ... :grupni: :grupni: :grupni: :grupni: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
IKE Objavljeno Januar 25, 2004 Deli Objavljeno Januar 25, 2004 Ojla ! Počasi se moje stanje :yea2: po včerajšni zabavi optimalizira ... kazalci mojih baterij so že na približno 90% in počasi napredujejo. Kaj vam naj rečem ... pa saj sploh ni tako hudo ... mislim, ko si star 40 let. Hvala za čestike in lepe pozdrave tudi vam. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Thundercat Objavljeno Januar 25, 2004 Deli Objavljeno Januar 25, 2004 Kaj vam naj rečem ... pa saj sploh ni tako hudo ... mislim, ko si star 40 let. ti povem ko pridem tja....preživeli bomo pa itak vsi...pravijo da so ta leta nevarna za dedce :naughty: ....sej veš...siva barva je šarmantna..... :naughty: no čestitke tudi od mene.... :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno Januar 26, 2004 Deli Objavljeno Januar 26, 2004 IKE :grupni: :music1: :yea1: :004 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jasa Objavljeno Januar 26, 2004 Deli Objavljeno Januar 26, 2004 Ike, stari, vse najboljše !!! :beer2: LP Jaša - Honky Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Wobewt Objavljeno Januar 27, 2004 Deli Objavljeno Januar 27, 2004 V bistvu dons praznujem, sam sem zgleda "izbrisan" :cry: Lansk let sme bil pa še "vpisan". Napača v sistemu? :unsure: No ja, sej vseen: Cheers! B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Biba Objavljeno Januar 27, 2004 Deli Objavljeno Januar 27, 2004 Roby-kot-tak ... vse naj-naj ... ampak zares :004 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno Januar 27, 2004 Deli Objavljeno Januar 27, 2004 Roby, :wub: :wub: :wub: priznaj, da si se sam izbrisal, nestrpen kot si.... :rolleyes: O:-) Vse najlepše, najboljše, pa da bi še velikokrat skupaj :010 in :beer1: in :beer2: in :love1: in :music1: in :smoke: in :yea1:, predvsem pa vem, da ti je všeč tudi ..... :chase: :004 :004 :004 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Teya Objavljeno Januar 27, 2004 Deli Objavljeno Januar 27, 2004 Lej ga, moj nartabulši prijatl!!! :notworthy: VSE NAJ NAJ NAJ NAJ!!! :wub: Da bi se ti izpolnile vse želje... predvsem tista o novem motorju, pa da bi starega ULTRA poceni pol prodajal O:-) . Upam da se vidimo v OLPu za :004 v živo!!! LP, Teya Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Thundercat Objavljeno Januar 27, 2004 Deli Objavljeno Januar 27, 2004 V bistvu dons praznujem, sam sem zgleda "izbrisan" :cry: Lansk let sme bil pa še "vpisan". Napača v sistemu? :unsure: No ja, sej vseen: Cheers! B) čestitke ob prazniku...da bi ta dan še posebej lepo praznoval.... :naughty: :naughty: p.s. neki se govori da motor menjavaš..... :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alla Objavljeno Januar 27, 2004 Deli Objavljeno Januar 27, 2004 Roby, saj sem vedela, da boš prec prišel za mano! :wub: Vse najboljše! :004 :grupni: :004 Alla B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno Januar 27, 2004 Deli Objavljeno Januar 27, 2004 Roby najlepši in najbolj simpatičen malar kar jih poznam, js ti želim: - da te pobrit pobesnelež ne bi več iskal po Vojskem z Mercatorjevimi vrečkami (baje kroži okoli Tivolija v zadnje času, zato ne hodi tam okoli) - da bi te noge na spolzkih ploščicah bolj držale in bi te posledično trtica manj bolela - da nikoli več ne bi padel v umivalno korito Roby zlato simpatično :004 :004 :004 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Thundercat Objavljeno Januar 27, 2004 Deli Objavljeno Januar 27, 2004 obema ki danes praznujeta želim obilo veselja..... :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Wobewt Objavljeno Januar 28, 2004 Deli Objavljeno Januar 28, 2004 Hvala, hvala VSEM mojim lubicam!!!! :004 :004 :004 :wub: :wub: :wub: Ste najlepše!!! Thundy, to zate ne vela!!! B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
curi Objavljeno Januar 28, 2004 Deli Objavljeno Januar 28, 2004 Živjo,obema slavljencema vse naj ,naj,LP Curi :yea2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se