kekec III Objavljeno Februar 12, 2004 Deli Objavljeno Februar 12, 2004 ohoho, sluzbeni komunist praznuje dan revolucije .....pardon..... rojevanja. :P keky, itaq vse naj. :) hvala,tovariš Ice ! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Špilferderber Objavljeno Februar 12, 2004 Deli Objavljeno Februar 12, 2004 Kekc! :OK: ! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno Februar 12, 2004 Deli Objavljeno Februar 12, 2004 Hej,cyc,ti si moj najljubši.....hm,....no,saj veš..... B) A sem lahko tut jest tvoja najljubša "kar neki".... :rolleyes: Se mi kar zamalo zdi, da si omenil samo cyca :afro1: p.s. Aja, igi, tebi tudi vsenajboljše, sem prej, v navalu strasti, sam Kekcu čestitala. :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kekec III Objavljeno Februar 12, 2004 Deli Objavljeno Februar 12, 2004 A sem lahko tut jest tvoja najljubša "kar neki".... :rolleyes: Se mi kar zamalo zdi, da si omenil samo cyca :afro1: p.s. Aja, igi, tebi tudi vsenajboljše, sem prej, v navalu strasti, sam Kekcu čestitala. :) Manuela,saj veš,da se utripi srca,ko te vidim,ne dajo napisati......... .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kekec III Objavljeno Februar 12, 2004 Deli Objavljeno Februar 12, 2004 Keki ... pridem ... :004 Za trenutek pa odloži delo in prisluhni naslednji pesmici: Jaz pa pojdem in zasejem dobro voljo pri ljudeh. V eni roki nosi sonce, v drugi roki sladki greh ... ups smeh :004 Pesem,ki sem jo poslušal tri mesece.... še sreča,da ob pijači moje mladosti (pelinkovcu ).... Hvala,Vale.... :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HHV Objavljeno Februar 12, 2004 Deli Objavljeno Februar 12, 2004 Orka motorka, Keky, a ti maš r.d.? Ja pišuka, vse ta narbuli ti želim!! Pa da bi se še dolgu inu varnu skupi fural!! :D :D :004 ti pa ne bom dal, bljak! ;) :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AlterMann Objavljeno Februar 12, 2004 Avtor Deli Objavljeno Februar 12, 2004 Keki, ob tvojem cetltem lojstnem dnevu, ti zeli velik slece in zdlavja, tvoj pljatu - Altel. :friend1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ceco Objavljeno Februar 12, 2004 Deli Objavljeno Februar 12, 2004 Nasledniku g. Pirkmajerja ob dogodku na 4 želim, da bi poverbal tudi njegovo Avto Delto 1 in jo preimenoval v Delto 2. Delta Force Ceco Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Thundercat Objavljeno Februar 12, 2004 Deli Objavljeno Februar 12, 2004 čestitam ob prazniku.....lepo praznujte.... :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Hanzi Objavljeno Februar 12, 2004 Deli Objavljeno Februar 12, 2004 KekecIV: Da bi še velikokrat napisal ...pridem... in tudi res prišel :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Wobewt Objavljeno Februar 12, 2004 Deli Objavljeno Februar 12, 2004 Kekc! ....pridem.... ...na pir! B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno Februar 12, 2004 Deli Objavljeno Februar 12, 2004 TOVARIŠ SFSN Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Thundercat Objavljeno Februar 13, 2004 Deli Objavljeno Februar 13, 2004 čestitam slavljencu.... :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Hanzi Objavljeno Februar 14, 2004 Deli Objavljeno Februar 14, 2004 mimixtz.(za danes) Kilroy, TOMY :) za jutri Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
manjak Objavljeno Februar 14, 2004 Deli Objavljeno Februar 14, 2004 Vse čestitke :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
curi Objavljeno Februar 15, 2004 Deli Objavljeno Februar 15, 2004 Dons jih pa nekam velik praznuje,vse naj ,naj vsem Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AlterMann Objavljeno Februar 15, 2004 Avtor Deli Objavljeno Februar 15, 2004 Čestitke vsem trem v praznujoči četverici. :hmm: :OK: :notworthy: :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gebre Objavljeno Februar 15, 2004 Deli Objavljeno Februar 15, 2004 "4 člani praznujejo danes rojstni dan Killroy(18), cvet(43), AlexG(32), Alex1(32)" Vse najboljše vsem 4-im :D ... p.s.:Killy kdaj bo žurka :yea2: LP by gebre Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Killroy Objavljeno Februar 15, 2004 Deli Objavljeno Februar 15, 2004 "4 člani praznujejo danes rojstni dan Killroy(18), cvet(43), AlexG(32), Alex1(32)" Vse najboljše vsem 4-im :D ... p.s.:Killy kdaj bo žurka :yea2: LP by gebre He he,hvala hvala,res,mi je kr nerodn... :) Peesda,bo treba volt zej(AmBamPetPodganPress :lol1: ) Fešta bo pa najbrž nasledn tedn(če bo bajta frej :hmm: :) ) PS: Vse naj naj mojim so-rojstnodnevnim praznovalcem :yea2: :notworthy: :004 Lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Thundercat Objavljeno Februar 15, 2004 Deli Objavljeno Februar 15, 2004 Vsem ki praznujete želim vse dobro.... :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
manjak Objavljeno Februar 15, 2004 Deli Objavljeno Februar 15, 2004 Čestitke tut od mene :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mačica Objavljeno Februar 15, 2004 Deli Objavljeno Februar 15, 2004 Uf, šele danes sem opazila. Ja vsem res najlepša hvala za čestitke. :afro1: :notworthy: :yea2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ganges Objavljeno Februar 15, 2004 Deli Objavljeno Februar 15, 2004 Vsem vse najboljše ob osebnem prazniku :OK: :004 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Thundercat Objavljeno Februar 16, 2004 Deli Objavljeno Februar 16, 2004 čestitam slavljencu..... ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
WacKer Objavljeno Februar 17, 2004 Deli Objavljeno Februar 17, 2004 HApPy BiRtHdAy gec ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se