Max Objavljeno Februar 16, 2003 Deli Objavljeno Februar 16, 2003 ...Max: Hvala lepa Se drugic! Killroy :new-bday: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
robberrt Objavljeno Februar 16, 2003 Deli Objavljeno Februar 16, 2003 CAPY tud jest sicer malo pozno ampak vseeno :new-bday: pa velik srecnih km. :multi: :multi: :multi: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Killroy Objavljeno Februar 17, 2003 Deli Objavljeno Februar 17, 2003 Ja hvala lepa,sploh ne vem,kaj nej rečem,tok mi je nerodn :oops: :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Max Objavljeno Februar 17, 2003 Deli Objavljeno Februar 17, 2003 Ja hvala lepa,sploh ne vem,kaj nej rečem,tok mi je nerodn :oops: :D Zakaj nerodn? A zato, k si tok star al, zato k smo ti cestital :roll: :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Killroy Objavljeno Februar 17, 2003 Deli Objavljeno Februar 17, 2003 Max,drgač sm se samo zafrkavov :wink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Hanzi Objavljeno Februar 17, 2003 Deli Objavljeno Februar 17, 2003 Čestitke z zamudo tud od mene! XP štekajo! :evil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AlterMann Objavljeno Februar 20, 2003 Avtor Deli Objavljeno Februar 20, 2003 Na današnji dan, pred mnogimi, mnogimi leti, je privekal na svet naš arhivar/kletar. Naj mu še na mnoga leta, po mnogih veseličkah* opleta. :new-bday: *veselička->gl. slovar slovenskega knjižnega jezika Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HHV Objavljeno Februar 20, 2003 Deli Objavljeno Februar 20, 2003 Ohohooo, kevder majstru moram pa tudi jaz čestitat! :lol: :lol: Pa seveda nazdraviti :drinking: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Max Objavljeno Februar 20, 2003 Deli Objavljeno Februar 20, 2003 Ohohooo, kevder majstru moram pa tudi jaz čestitat! :lol: :lol: Pa seveda nazdraviti :drinking: Me too! na zdravje pa :new-bday: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
marijan Objavljeno Februar 20, 2003 Deli Objavljeno Februar 20, 2003 čestitke tudi s štega konca :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Hanzi Objavljeno Februar 20, 2003 Deli Objavljeno Februar 20, 2003 Ej kletar vse naj! Ko boš imel pa ka cajta se pa oglas! Imava oba razlog sam jaz drugačnega! :wink: Za nagrado se boš pa lahko mal na moj mašin šraufaat učil! :twisted: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AndY1 Objavljeno Februar 20, 2003 Deli Objavljeno Februar 20, 2003 Kdo ima danes rojstni dan? Namreč, imam ga tudi jest :lol: . 28 let :roll: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
johan Objavljeno Februar 20, 2003 Deli Objavljeno Februar 20, 2003 Čestitam vsem ,ki imajo daneas rojstni dan. :D :drinking: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
stigmata Objavljeno Februar 20, 2003 Deli Objavljeno Februar 20, 2003 Namreč, imam ga tudi jest :lol: . 28 let :roll: :new-bday: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mačica Objavljeno Februar 20, 2003 Deli Objavljeno Februar 20, 2003 Hej kevdermajster, vse naj naj naj Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mačica Objavljeno Februar 20, 2003 Deli Objavljeno Februar 20, 2003 Andy1 vse naj naj naj Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AndY1 Objavljeno Februar 20, 2003 Deli Objavljeno Februar 20, 2003 Najlepša hvala vsem :D Moje darilo meni bo čez dva tedna rdeča Yamaha YZF R6 2003. Se imam rad, a? :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RAN Objavljeno Februar 20, 2003 Deli Objavljeno Februar 20, 2003 Najlepša hvala vsem :D Moje darilo meni bo čez dva tedna rdeča Yamaha YZF R6 2003. Se imam rad, a? :lol: Se pridružujem vsem čestitkam tako kletarju kot Andy1-u. :new-bday: Andy1 : a si ga boš kar sam podaru ? :?: Kaj pa presenečenje ? :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno Februar 20, 2003 Deli Objavljeno Februar 20, 2003 Hočko - vse najboljše :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brrrm Objavljeno Februar 20, 2003 Deli Objavljeno Februar 20, 2003 Uf, še dobro, da sem, zgolj po naključju, odprl to poglavje, sicer bi prislužol črno piko. Z vsem dolžnim spoštovanjem voščim kletarju & arhivarju vse najboljše za osebni praznik in naj seveda za trenutek postane in tralali tralala :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lojzi Objavljeno Februar 20, 2003 Deli Objavljeno Februar 20, 2003 Hotčko, a ti se tud staraš? Ja, pol pa čimlepše staranje, pa vse naj na tej poti! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
LuCy Objavljeno Februar 20, 2003 Deli Objavljeno Februar 20, 2003 Hotčko, a ti se tud staraš? Ja, pol pa čimlepše staranje, pa vse naj na tej poti! Ah, dej no Lojzi, ne pretiravaj; za v penzjon pa ja menda še ni(sta) :lol: :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Hanzi Objavljeno Februar 20, 2003 Deli Objavljeno Februar 20, 2003 Hotčko, a ti se tud staraš? Ja, pol pa čimlepše staranje, pa vse naj na tej poti! Večina stvari v kleti z leti pridobiva na veljavi ugledu in ceni! :wink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kat Objavljeno Februar 21, 2003 Deli Objavljeno Februar 21, 2003 Nekdo je nekoč dejal ˝ Ko vas jebe, ja volim samo sebe ˝ :twisted: :twisted: :twisted: pa ker nismo glih vsi tako misleči Hotscho vse t nar t bolš Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Magnolija Objavljeno Februar 22, 2003 Deli Objavljeno Februar 22, 2003 Nekdo je nekoč dejal ˝ Ko vas jebe, ja volim samo sebe ˝ :twisted: :twisted: :twisted: pa ker nismo glih vsi tako misleči Hotscho vse t nar t bolš BRAVO... :P :roll: :wink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se