Max Objavljeno Januar 21, 2003 Deli Objavljeno Januar 21, 2003 Bodte no resni! Za gmajna dirke pa bi še šlo!! :D 8) :shock: Ciao,by Pero Ne no, on je to cist zares mislu. :?: :!: :twisted: Pa ne mu zdej vole jemat :D :shock: :twisted: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Hanzi Objavljeno Januar 22, 2003 Deli Objavljeno Januar 22, 2003 Za gmajna dirke pa bi še šlo!! :D 8) :shock: Ciao,by Pero Preden sem imel izpit sem se s 3 različnimi avtomobili podil po gmajni včasih tud po takih terenih kjer se kdo s traktorjem ni upal :shock: :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jhribar1 Objavljeno Januar 22, 2003 Avtor Deli Objavljeno Januar 22, 2003 sej res ne mi volje jemat,grillz ti sam brata vpraši,pol bo pa njprej mal treninga po gmajnah,kanej bomo pa vidl če bojo sploh pustl na dakarja :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D senzacija bi pa bla, :D ke ste z extra magazina :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Max Objavljeno Januar 22, 2003 Deli Objavljeno Januar 22, 2003 sej res ne mi volje jemat,.....bomo pa vidl če bojo sploh pustl na dakarja :D :D :D :D :D :D ...senzacija bi pa bla, :D ke ste z extra magazina :D Ko pos ti prlezu do Dakarja pol bojo tu z E. magacina ziher tam :wink: :shock: :D :D :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
elbarto Objavljeno Januar 23, 2003 Deli Objavljeno Januar 23, 2003 Dirkanje po gmajni... http://users.volja.net/ficoracing/ Obvezno pregledat, smeh neizbežen... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jhribar1 Objavljeno Januar 23, 2003 Avtor Deli Objavljeno Januar 23, 2003 thanks :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
manjak Objavljeno Januar 23, 2003 Deli Objavljeno Januar 23, 2003 Dirkanje po gmajni... http://users.volja.net/ficoracing/ Obvezno pregledat, smeh neizbežen... Dobra stran. Kaki so uni fičoti. Mi jih je kr mal žov. Pa glejte, de se boste za gate držal :wink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jhribar1 Objavljeno Januar 25, 2003 Avtor Deli Objavljeno Januar 25, 2003 ma v slo bi mogl organizirat takale rejlije k so pocen,tko de loh vsak zemljan to dela,to bi mogl predlagat kšnim zvezam(amzs...)ce bi blo ful folka za bi se ze ksn domč prvenstvo odpru.. :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Max Objavljeno Januar 26, 2003 Deli Objavljeno Januar 26, 2003 ...to bi mogl predlagat kšnim zvezam(amzs...)ce bi blo ful folka za bi se ze ksn domč prvenstvo odpru.. :D Ce res hoces, da se kaj premakne moras od besed (tipkanja) preidet na dejanja :wink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Grilzz Objavljeno Januar 26, 2003 Deli Objavljeno Januar 26, 2003 ma v slo bi mogl organizirat takale rejlije k so pocen,tko de loh vsak zemljan to dela,to bi mogl predlagat kšnim zvezam(amzs...)ce bi blo ful folka za bi se ze ksn domč prvenstvo odpru.. :D Včasih se mi zdi da so inštruktorji avtošol na Krim s fički dirkal. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jhribar1 Objavljeno Januar 26, 2003 Avtor Deli Objavljeno Januar 26, 2003 mi lahko kaj več o tem poves,drugace bi pa jest prišel k dejanjem samo me zanima ce kdo ve kam mors to predlagat,poleg tega vas tudi pozivam na nekaksno peticijoreferendum)da nas je vec za to!! :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
smeško Objavljeno Januar 26, 2003 Deli Objavljeno Januar 26, 2003 probej kakšen tablet uzet, mogoče se boš pa pol boljš počutil :lol: :lol: :twisted: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Grilzz Objavljeno Januar 26, 2003 Deli Objavljeno Januar 26, 2003 To je blo 20-30 let nazaj. Mal pomisl: promet-takrat : promet-danes Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jhribar1 Objavljeno Januar 27, 2003 Avtor Deli Objavljeno Januar 27, 2003 dej ti mi povej kvaj z unmo ficakam,hammud :roll: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Grilzz Objavljeno Januar 27, 2003 Deli Objavljeno Januar 27, 2003 Ups, sori zmeri k grem dol z neta pozabm. :oops: :roll: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jhribar1 Objavljeno Februar 3, 2003 Avtor Deli Objavljeno Februar 3, 2003 no,aj ze kej novega?? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
batzajla Objavljeno Februar 6, 2003 Deli Objavljeno Februar 6, 2003 kvaj zdej hribar,a je fičo že skupej?ma če boš pa to naredil bom pa jest dal v katrco 16valjno mašino od bugatija... mimogrede,a si mogoče ti bebo na moped forumu? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jhribar1 Objavljeno Februar 7, 2003 Avtor Deli Objavljeno Februar 7, 2003 :D ja zdej sme pa dubu,ves de sm pa še kle varke delam,SEJ tis pa Hribarjov Matevž ane!Kle se s temo fičakam igram,tam na mopedu pa s tistmo tvojmo lamotam k mi se zmer gre k traktr ,hehe :D,no k bom mu pa dnar za spet enga bolš KTMa se pa tko dobimo na kšn pjač alpa moto zboru,sej zdej sim se kle spremenu nick u bebota de me bojo prepoznal,ajd! :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Grilzz Objavljeno Februar 7, 2003 Deli Objavljeno Februar 7, 2003 Fičota da za 15-20 jurjov, sam ga je treba baje zrihtat k 2 leti ni bil prižgan. Je pa stacioniran v Novem mestu in se ga ne da več registrirat tko da boš najbrz rabu prikolco. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
batzajla Objavljeno Februar 8, 2003 Deli Objavljeno Februar 8, 2003 resno se zanimam za lepše ohranjenega fička,na pm ali matevz.hribar@cmok.si mi prosim poslji podatke(barva,ohranjenost) in mogoč telefon lastnika.drugače pa če kdo ve za kaj podobnega,po možnosti rdeče barve in lepo ohranjenega-se priporočam! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jhribar1 Objavljeno Februar 9, 2003 Avtor Deli Objavljeno Februar 9, 2003 Fičota da za 15-20 jurjov, sam ga je treba baje zrihtat k 2 leti ni bil prižgan. Je pa stacioniran v Novem mestu in se ga ne da več registrirat tko da boš najbrz rabu prikolco. kva ga je pa treba zrihtat,a kej veš mogoče?? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se