I30 Objavljeno Marec 11, 2013 Opozori Objavljeno Marec 11, 2013 Kdo tole snemanje z videom prakticira? Jaz poizkušam s Canonovim EOS-om. Menda se kar uveljavlja, vendar potrebuješ nekaj dodatne opreme za boljše zumiranje in fokusiranje preko rinkov objektiva. Razmišljam o tej opremi, seveda je profesionalna uhuhuuu evrčkov pa me zanimajo kakšne praktične rešitve glede stojal, sliderjev nosilcev, pripomočkov za zoomiranje ipd.
Cufa Objavljeno Marec 11, 2013 Opozori Objavljeno Marec 11, 2013 Fotoklik v btcju. Bistvo je, da izbereš dober stativ in primeren objektiv, s katerim se da lepo ostrit ročno. AF za video na DSLR-jih je pretežno neuporaben, ker se ga sliši, je grob ali "išče" ostrino in s tem pokvari posnetek.
I30 Objavljeno Marec 11, 2013 Avtor Opozori Objavljeno Marec 11, 2013 Fotoklik v btcju. Bistvo je, da izbereš boder statvi in primeren objektiv, s katerim se da lepo ostrit ročno. AF za video na DSLR-jih je pretežno neuporabe, ker se ga sliši, je grob ali "išče" ostrino in s tem pokvari posnetek. Hvala, tako nekako sem si tudi zamislil. V BTC-ju praviš? Grem pogledat. Imaš kakšno mnenje o Samyangih?
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se