Lokos Objavljeno Marec 14, 2013 Deli Objavljeno Marec 14, 2013 Živjo Zanima me če ima kdo kupoprodajno pogodbo za prodajo skuterja. Na tehničnih hočejo namreč 10€ za njo. Nujno bi jo rabil do jutri zjutraj, če se da v wordu lepo prosim Hvala Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tomos racer Objavljeno Marec 14, 2013 Deli Objavljeno Marec 14, 2013 (popravljeno) če kupuješ motor boš pa že dal tistih 10€ še za kupoprodajno pogodbo Popravljeno Marec 14, 2013. Popravil tomos racer Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pik1 Objavljeno Marec 14, 2013 Deli Objavljeno Marec 14, 2013 če kupuješ motor boš pa že dal tistih 10€ še za kupoprodajno pogodbo ... kdor varčuje, si srečo kuje ... Lokos 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kremenčkovi Objavljeno Marec 14, 2013 Deli Objavljeno Marec 14, 2013 iz neta si jo sprintaj Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lokos Objavljeno Marec 16, 2013 Avtor Deli Objavljeno Marec 16, 2013 Prodajal sem svoj stari skuter. Sem nekaj od pogodbe našel na netu. Ene 3 variante in sestavil z vsemi ključnimi podatki eno, ki je bila zadovoljiva za prepis lastništva. Če jo bo ali jo kdo rabi naj mi javi pa jo pošlem. Zdaj pa v lov za nakup nove premičnine, kanček močnejše kot je bil sesalec ki sem ga prodal Lokos 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se