motolover Objavljeno Maj 23, 2015 Opozori Objavljeno Maj 23, 2015 Triala sem jim že vrgel po travici.. Na nadaljevalnega bi najraje šel 11.6., terminsko mi najbolj odgovarja. Na intenzivnega sem šel z endurco, za nadaljevalca se še nisem odločil. Najbrž bo kar isto, ker mi odgovarja, da nima nikakršne elektronike za potuho. Le gume bom cestne gor del, ker so štofeljci zelo trpeli na mučenju po asfaltu.
Scarlett Objavljeno Maj 23, 2015 Opozori Objavljeno Maj 23, 2015 počasi, da neb za drugo sezono blo pa potem potreba po večjem , svetujem ti, da malce s tem posegom počakaš do naslednjega leta, pol pa kr :grim pa še hvališ se lahko celo poletje, kolk si dala na svoj izgled, POHVALNO, da ne bo narobe razumljeno Morm nek sam hlace dobit, zgornji del je zaenkrat za silo ok.. sam pol mam spet potuho, ce ta prevelke obdrzim StaraFeltna, builder in maus 3
jskrablin Objavljeno Maj 24, 2015 Opozori Objavljeno Maj 24, 2015 nic cakat, kar pojdi, da se cimprej navadis. Na osnovnem tecaju ni spodnasanja zadka, pa tudi, ce upostevas njihova navodila, ne bi smel pasti. Jaz priznam, da fajn cvikam nadaljevalnega, ravno zaradi tega. In ko bom zbrala pogum, vem da bom trial ven spustila. Cist prevec obcutljiv gas, tud pomislt ne smes na desno roko, takoj potegne. Z avtom mi je pa uspel zvozit tisto plosco, ceprav sem najprej kar nekaj casa postrani drsela. Obrnilo me pa ni. Na trial kr pojdi. Obvezno pa en prst na sklopki in če hoče skočiti, samo stisneš. In se takoj umiri. Zdrsna plošča pa samo zveni grozno. V resnici malo prestavi zadnji del, nič grobega ali brutalnega. Se pa takoj vidi, kdo pravilno gleda... kdor ne, je takoj prek 'sredinske' črte. Scarlett 1
StaraFeltna Objavljeno Maj 25, 2015 Opozori Objavljeno Maj 25, 2015 Gume v dežju zelo dobro primejo, tako da se lahko povsem normalno voziš. Na začetku se jih mnogo zaveda se vseeno ne upa, s treningom se naučiš vsega kar je treba da nisi več napet pa je. Na rum za pogum ne prisegam. Meni je bilo dovolj slišat ene motogp dirkače v intervjuju kjer so rekli: Mokro? Boj moram študirat a na grobo razen 5-10% oprijema manj je sito. Me je kar načudilo... Lepo je tudi vedet, da prve kaplje po dolgi suši pomenijo da si želiš kavo z rogljičkom pa še malo čačkanja po telefonu... in ne malin...
maus Objavljeno Maj 25, 2015 Opozori Objavljeno Maj 25, 2015 mene pr džju moti edino, da mam usran motor in kaplce kaplajo po kombinezonu.. sj se skor isto pelješ ... daš na dežni program in tojeto StaraFeltna 1
StaraFeltna Objavljeno Maj 25, 2015 Opozori Objavljeno Maj 25, 2015 Zlasti ko te ulovi 2km od doma in pol pucaš kot da si bil v tropskem pragozu med nevihto zato ker ti vreme ni prizaneslo tistih 2min... (prejšnji petek...) maus 1
maus Objavljeno Maj 25, 2015 Opozori Objavljeno Maj 25, 2015 (popravljeno) Zlasti ko te ulovi 2km od doma in pol pucaš kot da si bil v tropskem pragozu med nevihto zato ker ti vreme ni prizaneslo tistih 2min... (prejšnji petek.. .) ja ... bemu sunce :glare: pa nou kombinezon in frišne gate sm meu :angry: pa učer tut ... mokro iskrenje čez ride Popravljeno Maj 25, 2015. Popravil maus
Snečer Objavljeno Maj 25, 2015 Opozori Objavljeno Maj 25, 2015 Na začetku se jih mnogo zaveda se vseeno ne upa, s treningom se naučiš vsega kar je treba da nisi več napet pa je. Na rum za pogum ne prisegam. Meni je bilo dovolj slišat ene motogp dirkače v intervjuju kjer so rekli: Mokro? Boj moram študirat a na grobo razen 5-10% oprijema manj je sito. Me je kar načudilo... Lepo je tudi vedet, da prve kaplje po dolgi suši pomenijo da si želiš kavo z rogljičkom pa še malo čačkanja po telefonu... in ne malin... Meni je fenomen, ker se po dežju pravi motosvetovci itak ne vozijo...
Kmet2 Objavljeno Maj 25, 2015 Opozori Objavljeno Maj 25, 2015 Meni je fenomen, ker se po dežju pravi motosvetovci itak ne vozijo... Pa ti veš več o drugih kot o sebi ..........dej živi človek en mal no .....
StaraFeltna Objavljeno Maj 25, 2015 Opozori Objavljeno Maj 25, 2015 Kaj ne, eni še prisilno modelirajo motorje...
nazo13 Objavljeno Maj 25, 2015 Opozori Objavljeno Maj 25, 2015 Meni je fenomen, ker se po dežju pravi motosvetovci itak ne vozijo... Pravega motosvetovca se dež boji in se umika pred njim. Kot Mojzes in morje. I30 in Scarlett 2
I30 Objavljeno Maj 25, 2015 Opozori Objavljeno Maj 25, 2015 Pravega motosvetovca se dež boji in se umika pred njim. Kot Mojzes in morje. Samo za Soloriderje to velja! Une, k nas ne marajo (lajblči na zborih štorja), nej pa strela trešč, ne sam dž pere!
Snečer Objavljeno Maj 25, 2015 Opozori Objavljeno Maj 25, 2015 Pa ti veš več o drugih kot o sebi ..........dej živi človek en mal no ..... Tvoj odgovor pomeni, da veš več o meni... ?
pajkica Objavljeno Maj 25, 2015 Opozori Objavljeno Maj 25, 2015 Samo za Soloriderje to velja! Une, k nas ne marajo (lajblči na zborih štorja), nej pa strela trešč, ne sam dž pere! a uni vaši lajbči s solorider grbi so pa kva
Kmet2 Objavljeno Maj 25, 2015 Opozori Objavljeno Maj 25, 2015 Tvoj odgovor pomeni, da veš več o meni... ? Seveda :grim ....zdej pejt pa na tečaj
Kmet2 Objavljeno Maj 25, 2015 Opozori Objavljeno Maj 25, 2015 Nimam primernega motorja za tečaj. Al ti nisi primeren perry in StaraFeltna 2
I30 Objavljeno Maj 25, 2015 Opozori Objavljeno Maj 25, 2015 (popravljeno) a uni vaši lajbči s solorider grbi so pa kva Cahn, de smo ta narbulš in gaspud buh ne trejš u ns! Kapiš!? Madonca, ga morm poiskat, odkar se mi je dol strgu, ga nism več pršiu gor... Popravljeno Maj 25, 2015. Popravil I30
builder Objavljeno Maj 25, 2015 Opozori Objavljeno Maj 25, 2015 Madonca, ga morm poiskat, odkar se mi je dol strgu, ga nism več pršiu gor... a prauš, da so ti ga strgal nazo13 1
nazo13 Objavljeno Maj 25, 2015 Opozori Objavljeno Maj 25, 2015 a prauš, da so ti ga strgal Verjetno na kakšnem štajerskem motozboru. Brezmilosti. builder 1
pajkica Objavljeno Maj 25, 2015 Opozori Objavljeno Maj 25, 2015 Cahn, de smo ta narbulš in gaspud buh ne trejš u ns! Kapiš!? Madonca, ga morm poiskat, odkar se mi je dol strgu, ga nism več pršiu gor... jaz ti ga pršijem nazaj, sam hočem protfan kremšnit, pa skledo sladoleda....pa prosim če prideš solo
I30 Objavljeno Maj 25, 2015 Opozori Objavljeno Maj 25, 2015 jaz ti ga pršijem nazaj, sam hočem protfan kremšnit, pa skledo sladoleda....pa prosim če prideš solo Uffff, kaj mislite ostali, me bo zapletla v svoje mreže?
pajkica Objavljeno Maj 25, 2015 Opozori Objavljeno Maj 25, 2015 Uffff, kaj mislite ostali, me bo zapletla v svoje mreže? a na tečaju te niso naučili kako se pajku izogneš?
I30 Objavljeno Maj 25, 2015 Opozori Objavljeno Maj 25, 2015 a na tečaju te niso naučili kako se pajku izogneš? Hja, nekaj je pajk, drugo je pa pajkla s pionirsko kapco. Ne, to pa nismo jemal...
StaraFeltna Objavljeno Maj 25, 2015 Opozori Objavljeno Maj 25, 2015 Komplet zašli v tečaj (ne)varnega nabijanja...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se