gretzky Objavljeno Maj 6, 2016 Opozori Objavljeno Maj 6, 2016 Ob 5. 5. 2016 at 20:25, Snecer pravi: To je tam, ko se maus vozi? Pa še pasulj je. maus 1
maus Objavljeno Maj 7, 2016 Opozori Objavljeno Maj 7, 2016 Ob 5. 5. 2016 at 20:25, Snecer pravi: To je tam, ko se maus vozi? mhm .. prit, bova gume do roba spelala Ob 6. 5. 2016 at 19:00, DAMI34 pravi: a jest, ne pozabi name prosm, jst pa maljon drugih Borutt a zame še vela, da bom lahko na policijsko sireno trobil? pliiiiiis neupravičeno trobljenje je kaznivo Ob 6. 5. 2016 at 19:08, Borutt pravi: Lahko. In to večkrat. a bova šla diujake lovit s provido ... plissssssss pred 23 urami, gretzky pravi: Pa še pasulj je. pasulj jedu smdliu biu DAMI34 in GoBobi 2
DAMI34 Objavljeno Maj 8, 2016 Opozori Objavljeno Maj 8, 2016 Ob 6. 5. 2016 at 19:08, Borutt pravi: Lahko. In to večkrat. Evo, tak pa mojstri stožce obirajo, pa smatrajte to za predfilm akcijskega spektakla v Postojni, ki bo 14.5.16 in za suvenir, sem jim pa liziko sunil maus, Yoghurt, jskrablin in 6 others 9
Kmet2 Objavljeno Maj 8, 2016 Opozori Objavljeno Maj 8, 2016 Po tečaju varne vožnje še praktičen preizkus ......pogovor med vožnjo vzporedno , mu je kar šel DAMI34, Bear, Bmflar in 2 others 5
DAMI34 Objavljeno Maj 8, 2016 Opozori Objavljeno Maj 8, 2016 pred 3 urami, Kmet2 pravi: Po tečaju varne vožnje še praktičen preizkus ......pogovor med vožnjo vzporedno , mu je kar šel itak, če si pa na sladoljed vabu Bmflar, maus in Kmet2 3
Bmflar Objavljeno Maj 9, 2016 Opozori Objavljeno Maj 9, 2016 pred 21 urami, DAMI34 pravi: in za suvenir, sem jim pa liziko sunil Greš med privatnike ? DAMI34 in maus 2
DAMI34 Objavljeno Maj 9, 2016 Opozori Objavljeno Maj 9, 2016 pred 38 minutami, HD-Dyna pravi: Greš med privatnike ? Zdej k štrajkajo, mal nadomeščam Bmflar in maus 2
maus Objavljeno Maj 9, 2016 Opozori Objavljeno Maj 9, 2016 pred 1 minuto, DAMI34 pravi: Zdej k štrajkajo, mal nadomeščam še DARS nalepke dj gor al pa KOMUNALNO PODJETJE DAMI (KPD KTM) DAMI34, Bmflar in mladench 3
DAMI34 Objavljeno Maj 9, 2016 Opozori Objavljeno Maj 9, 2016 pred 5 minutami, maus pravi: še DARS nalepke dj gor al pa KOMUNALNO PODJETJE DAMI (KPD KTM) Nehi s takimi, k me že moja jebe, da sm ko kumunalc maus in Bmflar 2
maus Objavljeno Maj 9, 2016 Opozori Objavljeno Maj 9, 2016 (popravljeno) pred 5 minutami, DAMI34 pravi: Nehi s takimi, k me že moja jebe, da sm ko kumunalc a si ji dau piškotek, ki sem ji ga zadnč namenu komunalci tut rabjo varnost pri delu in vožnjo pri varnem prometu Popravljeno Maj 9, 2016. Popravil maus Bmflar 1
DAMI34 Objavljeno Maj 9, 2016 Opozori Objavljeno Maj 9, 2016 Dal dau, pa povedu, da je z lubeznijo. Pol ga je pa kuža hotu pojest in jih je dobil po ušescu, od babnce. Bmflar in maus 2
Borutt Objavljeno Maj 12, 2016 Opozori Objavljeno Maj 12, 2016 Ker nas tisti stric tam zgoraj ne mara (mogoče zato, ker sem za partizane), nam je zopet namenil obilno deževje na dan preventivne akcije v Postojni. Zatorej bodite doma, ker bom tudi jaz. Pasulj bo pa nekje drugje. Maus menda že stoji v vrsti. maus, gretzky, Bmflar in 2 others 5
maus Objavljeno Maj 12, 2016 Opozori Objavljeno Maj 12, 2016 pred 3 minutami, Borutt pravi: Ker nas tisti stric tam zgoraj ne mara (mogoče zato, ker sem za partizane), nam je zopet namenil obilno deževje na dan preventivne akcije v Postojni. Zatorej bodite doma, ker bom tudi jaz. Pasulj bo pa nekje drugje. Maus menda že stoji v vrsti. Bear, Bmflar in DAMI34 3
Popularna objava Dark Objavljeno Maj 29, 2016 Popularna objava Opozori Objavljeno Maj 29, 2016 (popravljeno) V petek sem se udeležil tečaja Varno na cesti na Vranskem. Za člane AMZS je cena tečaja 144 E in poteka med 8.00 in 17.00 uro. Na tečaju smo bili trije udeleženci, vodil pa ga je instruktor Brane Legan. Po krajšem uvodnem teoretičnem delu smo se zapeljali po poligonu, nato pa nadaljevali z vožnjo na cesti od Vranskega, Mozirja, Gornjega Grada, Kamnika in po Tuhinjski dolini nazaj na Vransko. Po kosilu pa smo zapeljali proti Prebodlu, Mariji Reki, Trbovljah, Zagorju ob Savi, Izlakah, Trojanah in nazaj na Vransko. Na poti smo udeleženci in instruktor vozili v različnem vrstnem redu. Med vožnjo smo se večkrat zaustavili in z inštruktorjem pokomentirali prometne razmere na prevoženem odseku, g. Legan je ocenjeval tudi našo vožnjo in nas opozarjal na morebitne nevarnosti v prometu. Naša skupina je bila heterogena (motorist z različnimi izkušnjami), vendar je instruktor prilagodil tečaj za vsakega udeleženca. Tečaj je, kot je zapisano na spletni strani centra - prenos “osvojenega znanje s tečaja na poligonu (veščin upravljanja, vodenja in obvladovanja motocikla ter drugih veščin varne vožnje) /…/ v vsakdanjo vožnjo in udeležbo v prometu”. Minus (-): neuporaba avdiovizuelnih sredstev Plus (+): instruktor Brane Legan Toplo priporočam…. Več o tečaju Varno na cesti: Program Varno na cesti se posveča odnosu motorista do uporabe motornega kolesa ter njegove udeležbe v različnih prometnih okoljih in v različnih vremenskih razmerah. Osvojeno znanje s tečaja na poligonu (veščin upravljanja, vodenja in obvladovanja motocikla ter drugih veščin varne vožnje) se tako prenese v vsakdanjo vožnjo in udeležbo v prometu. Pri tem se izpostavi obnašanje motorista glede na trenutne vozne in prometne situacije. Celoten program vpliva na še natančnejše razumevanje, kako doseči višjo stopnjo varnosti in lastnega vpliva na vse udeležence cestnega prometa. Na voljo je v dveh izvedbah - za ljubiteljske in profesionalne voznike motornih koles. Vsaka izvedba se prilagodi potrebam udeležencev in njihovi uporabi motornega kolesa. Med tečajem udeleženci prevozijo od 200 do 300 km. Na poligonu se preveri že osvojene veščine upravljanja motornega kolesa iz predhodnega tečaja, nato pa vožnjo nadaljujete v cestnem prometu, kjer pod budnim očesom inštruktorja spoznavate pravilen odziv na vsakdanje situacije v prometu. Vir: https://www.amzs.si/cvv/programi/za-motoriste/varno-na-cesti Popravljeno Maj 29, 2016. Popravil Dark robot, jskrablin, nemo in 7 others 10
Gost Objavljeno Julij 26, 2016 Opozori Objavljeno Julij 26, 2016 @Snecer in podobni Glede smiselnosti tečajev na Vranskem..., tudi Novak Đoković trenira, vsak dan, več ur, pa je baje najbojši na svetu, le zakaj? Seveda bi moral vragolije z Vranskega delati vsak teden, tako pa zgolj vidiš kaj je mogoče, in malo o tem razmišljaš, pa kaj spremeniš in morda vpelješ v svojo vožnjo. Vsak pa odnese s (katerega koli) tečaja, tisto kar takrat dojema kot pravo. Sam sem od avtomobilskega tečaja (na motorističnega še grem) odnesel samo to, da nisem tak mojster sukanja volana kot sem si pred tem predstavljal (pa da ne bo pomote, se nisem imel za kakšnega Loeba).
tomash Objavljeno Julij 26, 2016 Opozori Objavljeno Julij 26, 2016 v nedeljo bil na tečaju varne vožnje. Se splača! Še enkrat. Se splača. Priporočam. stromar-aly, 215709 in MMF 3
Popularna objava Borutt Objavljeno September 3, 2016 Popularna objava Opozori Objavljeno September 3, 2016 Tako pomembna tema, pa tako sameva. Danes oziroma včeraj sem zopet videl mlade po letih in mlade po duši, kako s svojimi ali pa s tujimi motorji sekajo ovinke oziroma vozijo neko ravno linijo med ovinki. Ampak ta ravna linija je nevarna za te mlade in za nasproti vozeče. Ni mi všeč takšna vožnja, ker je preveč nevarna ali pa vsaj zelo grda. Ovinke se odpelje in ne seka. Kdor bi rad čimprej prišel od ene točke do druge točke, naj se vsede v letalo. Ker vas je tukaj kar nekaj začetnikov takšnih ali pa drugačnih, se bom zopet ponudil za brezplačno dresiranje vas in vaših konjičkov. Na razpolago imam prosto površino za postavitev stožcev. Seveda ne sme manjkati tudi cesta, da se dresura iz 2D spremeni v vožnjo v 3D. Če koga zanima, me lahko kontaktira. Lahko se tudi med seboj dogovorite, da pridete kot skupina. Zakaj se ponujam brezplačno ? Ker sem mnenja, da si moramo pomagati in, ker mora biti varnost brezplačna pravica in ne plačljiva dolžnost. fazerčk, Ktr1sk, MMF in 36 others 39
HiM Objavljeno September 4, 2016 Opozori Objavljeno September 4, 2016 (popravljeno) Če nihče nič ne odgovori bom pa jaz prvi. Z veseljem bi se udeležil česa podobnega, sploh glede na to da sem začetnik s 4.000 prevoženimi kilometri in sem večenoma prepočasen in nespreten. Če bo le tak čas, ko nimam službe Na katerem koncu kokoške? Popravljeno September 4, 2016. Popravil HiM
Snečer Objavljeno September 4, 2016 Opozori Objavljeno September 4, 2016 pred 17 urami, Borutt pravi: Ker vas je tukaj kar nekaj začetnikov takšnih ali pa drugačnih, se bom zopet ponudil za brezplačno dresiranje vas in vaših konjičkov. Na razpolago imam prosto površino za postavitev stožcev. Seveda ne sme manjkati tudi cesta, da se dresura iz 2D spremeni v vožnjo v 3D. Če koga zanima, me lahko kontaktira. Lahko se tudi med seboj dogovorite, da pridete kot skupina. Zakaj se ponujam brezplačno ? Ker sem mnenja, da si moramo pomagati in, ker mora biti varnost brezplačna pravica in ne plačljiva dolžnost. Očitno so bili prehitri, da so sekali ovinke. Ne potrebujejo tečaja, ampak nižjo hitrost. Vožnja med stožci je neumnost. pred 8 minutami, HiM pravi: Če nihče nič ne odgovori bom pa jaz prvi. Z veseljem bi se udeležil česa podobnega, sploh glede na to da sem začetnik s 4.000 prevoženimi kilometri in sem večenoma prepočasen in nespreten. Če bo le tak čas, ko nimam službe Na katerem koncu kokoške? Lahko malo pojasniš tole, da si prepočasen? je zadaj kolona, da so te že izločili iz prometa? Ne hodi na take tečaje, vlili ti bodo lažen občutek sigurnosti, ki te bo silil v hitrejšo in nevarno vožnjo.
KARMEN1 Objavljeno September 4, 2016 Opozori Objavljeno September 4, 2016 Tudi jaz, ker sem začetnica, s prevoženimi 30.000 km, ampak samo zato, da bom zbijala stoźce in jih bo Borutt pobiral . Ma smo eni žleht Bmflar, solorider in C eagle 3
solorider Objavljeno September 4, 2016 Opozori Objavljeno September 4, 2016 pred 17 urami, Borutt pravi: Tako pomembna tema, pa tako sameva. Danes oziroma včeraj sem zopet videl mlade po letih in mlade po duši, kako s svojimi ali pa s tujimi motorji sekajo ovinke oziroma vozijo neko ravno linijo med ovinki. Ampak ta ravna linija je nevarna za te mlade in za nasproti vozeče. Ni mi všeč takšna vožnja, ker je preveč nevarna ali pa vsaj zelo grda. Ovinke se odpelje in ne seka. Kdor bi rad čimprej prišel od ene točke do druge točke, naj se vsede v letalo. Ker vas je tukaj kar nekaj začetnikov takšnih ali pa drugačnih, se bom zopet ponudil za brezplačno dresiranje vas in vaših konjičkov. Na razpolago imam prosto površino za postavitev stožcev. Seveda ne sme manjkati tudi cesta, da se dresura iz 2D spremeni v vožnjo v 3D. Če koga zanima, me lahko kontaktira. Lahko se tudi med seboj dogovorite, da pridete kot skupina. Zakaj se ponujam brezplačno ? Ker sem mnenja, da si moramo pomagati in, ker mora biti varnost brezplačna pravica in ne plačljiva dolžnost. A boš znake tudi postavil za mene?
jskrablin Objavljeno September 4, 2016 Opozori Objavljeno September 4, 2016 pred 18 urami, Borutt pravi: Če koga zanima, me lahko kontaktira. Lahko se tudi med seboj dogovorite, da pridete kot skupina. Nisem lih več začetnik, z veseljem pa odvijugam par rund med stožci. Se priporočam za obvestilo v tej temi, ko/če se kaj organizira. 19. septembra je sicer na Vranskem tečaj s trial motorji. Gre še kdo s foruma? Nearrain 1
Nearrain Objavljeno September 4, 2016 Opozori Objavljeno September 4, 2016 (popravljeno) 59 minutes ago, Snecer said: Vožnja med stožci je neumnost. Daj nam prosim pojasni zakaj menis, da je voznja med stozci neumnost. Pa cas si vzami za elaborat. Popravljeno September 4, 2016. Popravil Nearrain GoBobi 1
Snečer Objavljeno September 4, 2016 Opozori Objavljeno September 4, 2016 poglej si razloge za letošnje nezgode itd.
Nearrain Objavljeno September 4, 2016 Opozori Objavljeno September 4, 2016 5 minutes ago, Snecer said: poglej si razloge za letošnje nezgode itd. elaboriraj . . . ne poznam razlogov letosnjih nezgod . . . a so bili udelezenci nezgod na soli varne voznje in so zato imeli nezgodo? GoBobi in notranc 2
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se