Borutt Objavljeno September 5, 2016 Opozori Objavljeno September 5, 2016 Nekako razmišljam, da bi lahko to izvedli že ta vikend in sicer v soboto. Torej, 10.09. v Postojni. Če bo vsaj nekaj interesentov, se lahko dogovorimo za uro in kraj, kjer se dobimo. Pravzaprav pa lahko pride tudi samo eden, bo vsaj manj dela s pobiranjem stožcev. ukica, Bmflar, vidmar j in 1 other 4
KARMEN1 Objavljeno September 5, 2016 Opozori Objavljeno September 5, 2016 Vreme kaže dobro, če se ne bo kaj spremenilo, pridem podirat.......... stožce C eagle, DAMI34 in Bmflar 3
DAMI34 Objavljeno September 5, 2016 Opozori Objavljeno September 5, 2016 (popravljeno) pred eno uro, Borutt pravi: Nekako razmišljam, da bi lahko to izvedli že ta vikend in sicer v soboto. Torej, 10.09. v Postojni. Če bo vsaj nekaj interesentov, se lahko dogovorimo za uro in kraj, kjer se dobimo. Pravzaprav pa lahko pride tudi samo eden, bo vsaj manj dela s pobiranjem stožcev. stožcev pa mopeda ne bi rad pobiral, bom pa z veseljem prišel (če bom mel čas seveda) Popravljeno September 5, 2016. Popravil DAMI34 KARMEN1 1
KARMEN1 Objavljeno September 5, 2016 Opozori Objavljeno September 5, 2016 Boš mene pobiral C eagle in DAMI34 2
BRANE Objavljeno September 5, 2016 Opozori Objavljeno September 5, 2016 jest bi prpelu mulca ku je pravkar naredu A2. lahko ses sesalcem al je kaka omejitev? DAMI34 1
Borutt Objavljeno September 5, 2016 Opozori Objavljeno September 5, 2016 Je ta sesalec moped ali motorno kolo ? Ker poligon je narejen za motorna kolesa in potem postane prelahek za mopede, ker so veliko manjši in bolj okretni. Ni pa nobenega problema, če je moped. Dobrodošli vsi.
Andrejcer Objavljeno September 5, 2016 Opozori Objavljeno September 5, 2016 (popravljeno) Zelo lepa gesta @Borutt, da pomagaš drugim. Jaz bi rade volje prišel, a mi je do Postojne malo predaleč. Na kateri lokaciji pa bi bilo to v Postojni in ob kateri uri? Popravljeno September 5, 2016. Popravil Andrejcer
BRANE Objavljeno September 5, 2016 Opozori Objavljeno September 5, 2016 pred 52 minutami, Borutt pravi: Je ta sesalec moped ali motorno kolo ? Ker poligon je narejen za motorna kolesa in potem postane prelahek za mopede, ker so veliko manjši in bolj okretni. Maxiskuter 500ccm. in ni tako lahek. slabih 200 kil ga je. lp.
blazzarss Objavljeno September 5, 2016 Opozori Objavljeno September 5, 2016 Js sm zraven. Za uro mi je vseeno, se lahko prilagodim
Borutt Objavljeno September 5, 2016 Opozori Objavljeno September 5, 2016 Glede ure se bomo dogovorili, da ne bo kdo še v temi vozil proti Postojni. Lahko bi se dobili ob 9h na OMV in potem naredimo še tistih 500 m do prostora s stožci. Torej, ura po želji sodelujočih, ker jaz potrebujem 10-15 minut do Postojne in se bom lažje vam prilagodil, kot vi meni. Bom pa jutri za sigurno vedel, če bo parking prost in na voljo, čeprav že imam besedo, da nas čaka. Bolj birokratska procedura potrjevanja nečesa. Bi pa prosil, da se interesenti preštejete, da bom vedel, koliko rešilcev bo potrebno. Hec. Pri nas ranjence stavimo vse v eno vrečo. Efendi, C eagle, gretzky in 6 others 9
Borutt Objavljeno September 5, 2016 Opozori Objavljeno September 5, 2016 pred 44 minutami, KARMEN1 pravi: Tokrat pasulja ne bo ? Že brez pasulja se te daleč sliši . C eagle, KARMEN1, DAMI34 in 2 others 5
KARMEN1 Objavljeno September 5, 2016 Opozori Objavljeno September 5, 2016 Hahahahaahaa, je prdulja, ne ?
C eagle Objavljeno September 5, 2016 Opozori Objavljeno September 5, 2016 jaz s z mojo pridem.ali pa brez nje...
semz Objavljeno September 5, 2016 Opozori Objavljeno September 5, 2016 Zdravo, Jaz bi tudi prišel. Glede ure mi je vseeno. LP Uroš
Borutt Objavljeno September 6, 2016 Opozori Objavljeno September 6, 2016 Ste se že prešteli ? Pa nobenega indijanskega ne plešite, da ne bo dež v soboto.
Andrejcer Objavljeno September 6, 2016 Opozori Objavljeno September 6, 2016 Sem vprašal vse znance somotoriste, pa imajo vsi druga opravila tak da nimam partnerja oz. družbe za pot do Postojne. Bi šel, a se mi samemu ni za pelat tak daleč.
Lenkas Objavljeno September 6, 2016 Opozori Objavljeno September 6, 2016 Če ne bo dežja in če ne bo prezgodnja ura, se oglasim tudi sam.
Borutt Objavljeno September 7, 2016 Opozori Objavljeno September 7, 2016 Vidim, da vam številke kar gredo. Kaj pa tiste na uri ? Kdaj bi se prikotalili do Postojne ? Jaz sem zelo blizu in potrebujem samo 10-15 minut vožnje, zato se bom jaz prilagodil. Kar na dan s tiskano besedo.
BRANE Objavljeno September 7, 2016 Opozori Objavljeno September 7, 2016 upam, da bo mali zmogel jutranje napore okrog vstajanja. predlagam 10. uro. aja, : šest.
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se