sebar Objavljeno September 9, 2016 Opozori Objavljeno September 9, 2016 28 minutes ago, twom said: 10, če mi uspe zrihtat varuško Al pa ostaneš doma in pošlješ nam varuško Frenk 67, KARMEN1, DAMI34 in 2 others 5
HiM Objavljeno September 9, 2016 Opozori Objavljeno September 9, 2016 Žal delam vikend. Upam, da še kdaj ponovite
ALEŠ M Objavljeno September 9, 2016 Opozori Objavljeno September 9, 2016 Pridem tudi jest 11 če sm prav štel lp Aleš
DAMI34 Objavljeno September 9, 2016 Opozori Objavljeno September 9, 2016 pred 23 urami, Ciko86 pravi: js nemorem imam nelegalno gumo Sej bo na parkirišču
semz Objavljeno September 9, 2016 Opozori Objavljeno September 9, 2016 Kaj se zdaj dobimo okoli 8.30 na dolgem mostu, ali se ob 10.00 dobimo v Postojni? LP Uroš
Frenk 67 Objavljeno September 9, 2016 Opozori Objavljeno September 9, 2016 Ob 10 v Postojni sigurno, za Dolgi Most pa ne vem.
blazzarss Objavljeno September 9, 2016 Opozori Objavljeno September 9, 2016 @semz - js in @sebar sva ob 8.30 na dolgmu mostu zmenjena pa gremo na hitro še na kavo in po stari cesti do postojne. lp
semz Objavljeno September 9, 2016 Opozori Objavljeno September 9, 2016 pred 28 minutami, blazzarss pravi: @semz - js in @sebar sva ob 8.30 na dolgmu mostu zmenjena pa gremo na hitro še na kavo in po stari cesti do postojne. lp Velja. Se vidiva
izibajker Objavljeno September 9, 2016 Opozori Objavljeno September 9, 2016 pred 2 urami, blazzarss pravi: @semz - js in @sebar sva ob 8.30 na dolgmu mostu zmenjena pa gremo na hitro še na kavo in po stari cesti do postojne. Vi boste šli po stari cesti, jaz pa nekako ob isti uri po ac šibnem mimo ko sneta skira... Pač v skladu z mojim nick-om...
Lenkas Objavljeno September 10, 2016 Opozori Objavljeno September 10, 2016 Super je blo, @Borutt ful hvala za vse. Mau manj k 400km sm jst naredu, cel tank. Se opravičujem, ker sm na Sežani sam pobegnu, sva šla na avtocesto ker sva bla zmatrana pa prazen tank. Pa še temnil se je, jst pa s črnim vizirjem, hvala bogu ima moja enako velikost čelade, da sva jih lahko zamenjala, tko da sm šminkiral z roza čelado in prozornim vizirjem. ALEŠ M, KARMEN1, C eagle in 4 others 7
Borutt Objavljeno September 10, 2016 Opozori Objavljeno September 10, 2016 pred 27 minutami, Lenkas pravi: Super je blo, @Borutt ful hvala za vse. Mau manj k 400km sm jst naredu, cel tank. Se opravičujem, ker sm na Sežani sam pobegnu, sva šla na avtocesto ker sva bla zmatrana pa prazen tank. Pa še temnil se je, jst pa s črnim vizirjem, hvala bogu ima moja enako velikost čelade, da sva jih lahko zamenjala, tko da sm šminkiral z roza čelado in prozornim vizirjem. Nej blema . C eagle 1
ALEŠ M Objavljeno September 10, 2016 Opozori Objavljeno September 10, 2016 Tud jest sm najdu do doma Borutt hvala in upam da še kdaj ponovimo. lp Aleš DAMI34, Yoghurt, C eagle in 3 others 6
Popularna objava sebar Objavljeno September 10, 2016 Popularna objava Opozori Objavljeno September 10, 2016 (popravljeno) Jst sm pa cca 40 minut za tem, ko sm se odcepu, sredi gozda (beri: med podkrajem in kalce) najdu italjana ki je bil na ne-varni vožnji. Bogi ga je položu pr cca 40-50km/h, motor ni več užgau pa še signala ni dobil. Neki sva tm porivala ma na koncu sm ga rajši zapeljal do stare pošte, da je lahko poklical svoje kompanjone Evo moje slike: Popravljeno September 10, 2016. Popravil sebar Lenkas, bajkr88, DAMI34 in 9 others 12
KARMEN1 Objavljeno September 11, 2016 Opozori Objavljeno September 11, 2016 Hvala za slikci . Ima še kdo, take kjer so stožci pokonci . izibajker, Frenk 67, C eagle in 1 other 4
Frenk 67 Objavljeno September 11, 2016 Opozori Objavljeno September 11, 2016 Tud jaz bi se zahvalu Boruttu, da si je vzel cel prost dan, da nas je podučil o varni vožnji in obvladovanju motorja. Vsekakor še pridem, če bo priložnost. Jaz sem pričakoval, da se bomo mal med stožci zapeljal in bo to to. Ženi sem reku, da bom okol 2h doma in me je pol majčken čudno gledala, k sem se domov prpelu ob pol desetih zvečer. Super smo se mel, upam da ste vsi srečno prišli do doma. DAMI34, KARMEN1, jskrablin in 5 others 8
sebar Objavljeno September 11, 2016 Opozori Objavljeno September 11, 2016 2 hours ago, KARMEN1 said: Hvala za slikci . Ima še kdo, take kjer so stožci pokonci . Takih slik pa ni dosti KARMEN1 in C eagle 2
Lenkas Objavljeno September 11, 2016 Opozori Objavljeno September 11, 2016 Če vas ne moti, da se vidijo vaše registrske tablice in obrazi povejte, pa nalimam še kakšno sliko sam. C eagle in KARMEN1 2
sebar Objavljeno September 11, 2016 Opozori Objavljeno September 11, 2016 1 hour ago, Lenkas said: Če vas ne moti, da se vidijo vaše registrske tablice in obrazi povejte, pa nalimam še kakšno sliko sam. ti samo limaj KARMEN1 in C eagle 2
semz Objavljeno September 11, 2016 Opozori Objavljeno September 11, 2016 Zdravo, Hvala @Borutt, za organizacijo in odlično izvedbo. Bilo je odlično. Upam, da še kdaj ponovimo. Spodaj še nekaj slikic krstne vožnje naše dohtarce, ki nam je odlično razložila in demonstrirala kako oskrbeti poškodovanca. Upam da ne bomo nikoli rabili tega znanja v praksi uporabiti. LP Uroš UnionJack, Lenkas, KARMEN1 in 5 others 8
KARMEN1 Objavljeno September 11, 2016 Opozori Objavljeno September 11, 2016 pred 1 uro, Lenkas pravi: Če vas ne moti, da se vidijo vaše registrske tablice in obrazi povejte, pa nalimam še kakšno sliko sam. Saj nismo bili goli na motorjih pred 2 urami, sebar pravi: Takih slik pa ni dosti Hahahahahaaa C eagle in ALEŠ M 2
Popularna objava Lenkas Objavljeno September 11, 2016 Popularna objava Opozori Objavljeno September 11, 2016 Evo kle so bli vsi stožci še pokonci Lenkas, TakeALookAround, KARMEN1 in 9 others 12
Popularna objava C eagle Objavljeno September 11, 2016 Popularna objava Opozori Objavljeno September 11, 2016 Kaj naj rečem? Dan je bil uspešen. Več kot to. Bil je super. V super družbi. In kot vidim smo vsi srečno prišli domov. Hvala ti @Borutt, za lepo izpeljan prikaz in izvedbo varne vožnje. Jaz osebno sem spet odnesel s seboj nekaj novega znanja. Tudi sama relacijska vožnja mi je bila super. Moji dragi tudi, edino kar je pogrešala, je bil en postanek vmes za....saj veš kaj mislim Drugače pa 1A. Zahvalil bi se tudi Eriki za obširno razlago pri samem pristopu k poškodovancu in ravnanju, še posebej takoj na samem začetku. Ančkotov nismo mogli oživit, čeprav so se eni res potrudli... Pa še par slikic... Prihod: "priprava poškodovancev" Razlaga Borut je reku, da dokler ne vstanejo, ne gremo nikamor...Kako so bili zavzeti. Vmes so drugi vozili med stožci...potem smo se zamenjali. Na koncu pa je še Borut po milem pogledu in glasnem spodbujanju zapeljal našo reševalko med keglje... Potem smo se še skupinsko pofotkali Borut nam je še na hitro povedal smer in destinacijo relacijske vožnje: In že smo odpeljali.. Postaja Idrija. Vsakemu svoje , plačal je pa tako ali tako Borut Obrnili smo proti domu na Mostu na Soči, še pred tem pa smo enega odcepili v Bači pri Modreju. Vračali smo se čez Kras, v Senožečah pa sve se odcepila tudi midva in zavila proti Obali. Čeprav sem mislil, da bo vse skupaj krajše, je izpadlo "almost perfect". Z moje strani BP. Otroci so preživeli, hiša ni zgorela, uspeh 100%! Hvala vsem, ki ste (tudi v ozadju) omogočili tole, hkrati pa bi si tega želel vsaj dvakrat na leto. Varno vožnjo vsem in obilo užitka pri tem, lp, C eagle Frenk 67, Yoghurt, Lenkas in 15 others 18
blazzarss Objavljeno September 11, 2016 Opozori Objavljeno September 11, 2016 še moja zahvala @Borutt in dohtarci za vložen čas in trud, mislim da nam zna biti s tem znanjen prišaprana marsikatara bedarija na cesti. hvala tudi ostalim udeležencom za dobro družbo in DARS-u za prijaznost pri uporabi njihove baze. p.s. Hvala tudi za pico in sladoled, vrnem od priliki DAMI34, Frenk 67, KARMEN1 in 3 others 6
Borutt Objavljeno September 11, 2016 Opozori Objavljeno September 11, 2016 Sami nakladači . KARMEN1, Bmflar, ALEŠ M in 2 others 5
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se