Frenk 67 Objavljeno April 22, 2017 Deli Objavljeno April 22, 2017 A pol si res Mausove miljone najdu? Sam tale Mustang ti je ene dve številke premejhen maus in gretzky 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Borutt Objavljeno April 22, 2017 Deli Objavljeno April 22, 2017 Videz vara . Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Mia Objavljeno April 23, 2017 Popularna objava Deli Objavljeno April 23, 2017 ...ne, ne tako je b'lo...fantje so najprej imeli možnost probe varnega jopiča, vendar ga ni nobeden rabil, saj so bli vsi pridni in poslušni... inštruktorji pa (tanartalepši) zelo uspešni, saj so kandidati zelo dobro slalomirali okrog stožcev... ...na ko ncu pa so vsi dobili še pasulj, ki je bil baje zelo, zelo dober... ...tako je b'lo in n'č dr'gač... Janezs, ALEŠ M, DAMI34 in 13 others 16 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
C eagle Objavljeno Maj 6, 2017 Deli Objavljeno Maj 6, 2017 Če koga zanima, je naslednjo soboto, 13.5.2017, Tečaj varne vožnje v Postojni na bazi DARS-a. Link je sposojen od @maus-a Tečaji varne vožnje Če bo ratalo, pridem. Varno vožnjo vsem! Lp, C eagle Upam, da bo brez dežja DAMI34, maus in izibajker 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Maj 15, 2017 Deli Objavljeno Maj 15, 2017 nekaj o tem, kaj se je dogajalo v soboto https://www.dnevnik.si/1042771839/kronika/ob-padcu-na-poligonu-boli-ponos-ob-padcu-na-cesti-vse-drugo C eagle, bobi1001, Frenk 67 in 4 others 7 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lucif3rka Objavljeno Maj 15, 2017 Deli Objavljeno Maj 15, 2017 V soboto je blo prav fajn, me pa ma, da bi se ob naslednjem terminu spet kaj mimo pripeljala, je bil poligon pa pasulj preveč zanimiv, pol pa ni zneslo še prvo pomoč obnovit ALEŠ M, bobi1001, maus in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Borutt Objavljeno Maj 15, 2017 Deli Objavljeno Maj 15, 2017 Hahahahahahahahahahahahahaha... A ti si bila tista stalna stranka kuhinje, hahahahahahahahahahahahahaha. Hec . Quest, ALEŠ M, bobi1001 in 4 others 7 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
C eagle Objavljeno Maj 15, 2017 Deli Objavljeno Maj 15, 2017 Sem kar nekajkrat pogledal tvoje učke. Se mi je.zdelo, da.sem jih že vidu... Si pa res vražja Hec.... Drugič te pocukam za.rokav in dam za kufe.... bobi1001, ALEŠ M, Quest in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Maj 15, 2017 Deli Objavljeno Maj 15, 2017 sm te vidu ja .. sam škodo u kuhni delala in še mojo procijo pojedla bobi1001, ALEŠ M in lucif3rka 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lucif3rka Objavljeno Maj 15, 2017 Deli Objavljeno Maj 15, 2017 15 minutes ago, Borutt said: Hahahahahahahahahahahahahaha... A ti si bila tista stalna stranka kuhinje, hahahahahahahahahahahahahaha. Hec . A morajo vsi vedet? To sm piškote iskala, če je še kak kje, pa mausa da kafe časti Drugač res kapo dol za organizacijo, panoramska je bla sploh fajn, sm bla prvič v tistih koncih, še z avtom nism bla nikoli tam okrog. 3 minutes ago, C eagle said: Sem kar nekajkrat pogledal tvoje učke. Se mi je.zdelo, da.sem jih že vidu... Si pa res vražja Hec.... Drugič te pocukam za.rokav in dam za kufe.... Kavici pa res ne morm ne reč Ene rdeče Diversion se sicer spomnim, ampak kdo je gor pa priznam, da sploh nism gledala Mi je blo bolj zanimivo opazovat, kakšna je bla sestava obiskovalcev, glede na vrsto in moč motorja/starost/stil opreme.. C eagle, ALEŠ M, bobi1001 in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
flight69 Objavljeno Maj 15, 2017 Deli Objavljeno Maj 15, 2017 V soboto v službi in Postojna ni znesla, sem pa ujel Vransko(Triglav naveza). Super za nas "tazaspane"ki se od zime se nismo vozili. Sicer okleščen v primerjavi s pravim tečajem (po kolegovih besedah, ki je bil na pravem), pa vendar... Še par vtisov: Quest, C eagle, lucif3rka in 5 others 8 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno Maj 15, 2017 Deli Objavljeno Maj 15, 2017 pred 10 urami, maus pravi: nekaj o tem, kaj se je dogajalo v soboto https://www.dnevnik.si/1042771839/kronika/ob-padcu-na-poligonu-boli-ponos-ob-padcu-na-cesti-vse-drugo na tečaju pa pištola za opasačem... bravo majster Citiraj »Motoristi imate med vožnjo pogled usmerjen preveč navzdol na cesto in ne naprej v prihodnost,« je zbrane motoriste v soboto nagovarjal Klemen Pirman loto cifre tudi povejo? še eno zvezdico bi mu dal za vedeževanje Drugače pa zelo podpiram takšne akcije, res pohvalno in lepo. GO_Tomi in ALEŠ M 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno Maj 15, 2017 Deli Objavljeno Maj 15, 2017 Citiraj Sobotnega Darsovega brezplačnega treninga varne vožnje se je udeležilo 48 motoristov iz vse Slovenije. število registriranih motornih koles na dan 31.12.2015 motorna kolesa 58.083 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
C eagle Objavljeno Maj 15, 2017 Deli Objavljeno Maj 15, 2017 No. In če mal bolj pomisliš. Če bi se je udeležil tudi ti, bi nas blo 49... Ampak pol bi bla pa že gužva... DAMI34, ALEŠ M, Dark in 3 others 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Borutt Objavljeno Maj 15, 2017 Deli Objavljeno Maj 15, 2017 pred 2 urami, Snecer pravi: na tečaju pa pištola za opasačem... bravo majster loto cifre tudi povejo? še eno zvezdico bi mu dal za vedeževanje Drugače pa zelo podpiram takšne akcije, res pohvalno in lepo. 20. člen (nošenje prisilnih sredstev) Policisti imajo pravico in dolžnost imeti in nositi orožje, strelivo ter druga prisilna sredstva skladno s podzakonskim predpisom, ki ga izda minister. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno Maj 15, 2017 Deli Objavljeno Maj 15, 2017 Si bil v službi? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Borutt Objavljeno Maj 15, 2017 Deli Objavljeno Maj 15, 2017 pred 9 minutami, Snecer pravi: Si bil v službi? Retorično vprašanje? GoBobi 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno Maj 15, 2017 Deli Objavljeno Maj 15, 2017 pred 12 minutami, Borutt pravi: Retorično vprašanje? a se ti zdi primerno s pištolo noret na tečaju nevarne vožnje? al jo maš, da konje ustreliš? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
XTR Objavljeno Maj 15, 2017 Deli Objavljeno Maj 15, 2017 15 minutes ago, Borutt said: Retorično vprašanje? Ne, podjebavanje... 1 minute ago, Snecer said: a se ti zdi primerno s pištolo noret na tečaju nevarne vožnje? al jo maš, da konje ustreliš? To ima za vsak slučaj, če se kakšen najednik pojavi na tečaju... TakeALookAround, Dark in C eagle 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno Maj 15, 2017 Deli Objavljeno Maj 15, 2017 v 2017 krepko preko 60.000 motornih koles, na tečaju pa 48 komadof. V čem je fora tečaja? SMX17 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
izibajker Objavljeno Maj 15, 2017 Deli Objavljeno Maj 15, 2017 pred 9 minutami, Snecer pravi: ...V čem je fora tečaja? Tale tema ima 50 strani, se pravi preko 1000 postov. Se mi zdi, da je bilo na tole vprašanje že eneparkrat pokomentirano... ALEŠ M, GoBobi, DAMI34 in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Greencaj Objavljeno Maj 15, 2017 Deli Objavljeno Maj 15, 2017 Mah, kar se mene tice je 48 motoristov boljse seznanjenih z prvo pomcjo in mi bodo morda lahko nekega dne resili zivljenje. Dodatnih informacij za bolj udobno voznjo pa se tudi ne branim. Hvala, pa drugic se. Ps: pasulje je bil super. C eagle, Dark, GoBobi in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
C eagle Objavljeno Maj 15, 2017 Deli Objavljeno Maj 15, 2017 1 minute ago, Greencaj said: Mah, kar se mene tice je 48 motoristov boljse seznanjenih z prvo pomcjo in mi bodo morda lahko nekega dne resili zivljenje. Dodatnih informacij za bolj udobno voznjo pa se tudi ne branim. Hvala, pa drugic se. Ps: pasulj je bil super. A družba pa ne? Sam prašam,,,, ALEŠ M 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Greencaj Objavljeno Maj 15, 2017 Deli Objavljeno Maj 15, 2017 25 minutes ago, C eagle said: A družba pa ne? Sam prašam,,,, Pasulj in druzba so odvisni od okusa. Sicer ves kako pravijo, dober pasulj se dalec slisi C eagle in ALEŠ M 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava C eagle Objavljeno Maj 15, 2017 Popularna objava Deli Objavljeno Maj 15, 2017 Ja, v soboto je blo fajn. Vreme se je sicer nekaj kujalo, ampak na koncu je izpadlo super. To je to za tokrat. Kvaliteta je kakršna je. Nisem nek fotoguru... Pa upam, da nisem preveč zasmetil foruma. Upam, da nisem spregledal kake omejitve pri uploudanju slik Se vidimo prihodnjič, pa srečno vožnjo. C eagle lucif3rka, ALEŠ M, maus in 11 others 14 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se