Snečer Objavljeno Marec 18, 2019 Opozori Objavljeno Marec 18, 2019 Pravkar, sesir pravi: Ce bi rad tud prakso odnesu glej,da zjutraj prides preden maus in dami ves "cudezni" pasulj pojesta....kasneje bo le se navaden... zjutraj je še hladen asfalt
sesir Objavljeno Marec 18, 2019 Opozori Objavljeno Marec 18, 2019 pred 7 minutami, Snecer pravi: zjutraj je še hladen asfalt Zato pasulj zagreje
Kričač Objavljeno Marec 18, 2019 Opozori Objavljeno Marec 18, 2019 Tudi sam podpiram tovrstne zadeve in se strinjam, da kdor se želi, naj se tega udeleži prostovoljno. Dejstvo je, da se divjaki in nevešči vozniki sami "izločijo" iz prometa, nekateri za zmerej. Izredno malo nesreč je, da je motorist sam kriv za nesrečo (razen divjakov .... ), v veliki meri je povzročitelj avtomobilist. Četudi bi motorist imel vsak dan tečaj varne vožnje, se izredno težko izogne nekomu, ki mu je v trenutku pripeljal iz stranske in mu odvzel prednost. Če se malo pošalim, ampak mislim resno, bi pa dal en predlog instruktorjem: Dobro bi bilo na tečaju pokazat tečajnikom, kako se motor drži na mestu, ter, kako se ga potiska, ker ko človek gre malo gledat motorje po Sloveniji (oglase), vsak drugi se izgovori, da je padel na mestu. To je hiba, to je treba zatret v kali, da se najprej naučijo držat motorje, ne pa, da jim padajo iz rok na mestu, ko stojijo. Snečer, ALEŠ M, MiNa in 1 other 1 3
C eagle Objavljeno Marec 18, 2019 Opozori Objavljeno Marec 18, 2019 1 hour ago, Snecer said: da se razumemo, jaz akcijo in prireditev podpiram, ker gre za koristno zadevo, je brezplačna in jo izvaja strokoven kader lahko pa debatiramo o učinkih ipd. bom prišel pogledat No vidiš, tudi midva nabijava povsem brez učinka, pa se nama še zmeri da...
.... Objavljeno Marec 18, 2019 Opozori Objavljeno Marec 18, 2019 Jaz bi tut prisel pa se bojim, da bi znal samo maline pobirat ? DAMI34, dr.looney, MiNa in 1 other 4
Snečer Objavljeno Marec 18, 2019 Opozori Objavljeno Marec 18, 2019 pred 1 minuto, Arzen pravi: Jaz bi tut prisel pa se bojim, da bi znal samo maline pobirat ? kolko si pa kaj pritišal v tisti v ovinek s preganjalcem zadaj?
DAMI34 Objavljeno Marec 18, 2019 Opozori Objavljeno Marec 18, 2019 pred 1 uro, Snecer pravi: da se razumemo, jaz akcijo in prireditev podpiram, ker gre za koristno zadevo, je brezplačna in jo izvaja strokoven kader lahko pa debatiramo o učinkih ipd. bom prišel pogledat učinki so pozitivni: 1. poln želodec (lačn si ful drugačen) 2. spoznaš somotoriste (nisi edini ki wdrjuliš po svetu. "wdrjulenje" poglej slovar primorščine ) 3.začetniki spoznajo skrivnosti gibanja na motorju. Da, lahko se sam učiš, da lahko veš od prej, ampak ponovitev vaj in razumevanje ter zakonitosti fizike, ti v tem primeru mnogo lažje sedejo v bučo 4. zakaj bi se učil na "hard" in s posledicami, če lahko "situacije" izkusiš v kontrolirani atmosferi 5. ne moreš belivat, tut "stari mački" (we still alive) pridemo, pa četudi ne treniramo na poligonu, si kaj malega zapomnimo 6. četudi se samo en nekaj pozitivnega nauči na teh tečajih je stvar pozitivna Če pa še ti prideš...ajoj...veš kok je folka ....Sneci!! Sneci... ALEŠ M, C eagle in KARMEN1 2 1
dr.looney Objavljeno Marec 18, 2019 Opozori Objavljeno Marec 18, 2019 pred 1 uro, Snecer pravi: z leti začne pada kvaliteta vožnje pa je treba osvežit, seveda prvo teorijo in z ogledom metali pa ne bomo .... a ne boš prodal motorja .... kr za stare pa res ni motor....
DAMI34 Objavljeno Marec 18, 2019 Opozori Objavljeno Marec 18, 2019 pred 14 minutami, Arzen pravi: Jaz bi tut prisel pa se bojim, da bi znal samo maline pobirat ? samokritika je dobrodošla..a le do ene mere. Zate obisk obvezen!!! .... in C eagle 1 1
Snečer Objavljeno Marec 18, 2019 Opozori Objavljeno Marec 18, 2019 pred 8 minutami, dr.looney pravi: .... a ne boš prodal motorja .... kr za stare pa res ni motor.... zbiratelj pred 11 minutami, DAMI34 pravi: učinki so pozitivni: 1. poln želodec (lačn si ful drugačen) 2. spoznaš somotoriste (nisi edini ki wdrjuliš po svetu. "wdrjulenje" poglej slovar primorščine ) 3.začetniki spoznajo skrivnosti gibanja na motorju. Da, lahko se sam učiš, da lahko veš od prej, ampak ponovitev vaj in razumevanje ter zakonitosti fizike, ti v tem primeru mnogo lažje sedejo v bučo 4. zakaj bi se učil na "hard" in s posledicami, če lahko "situacije" izkusiš v kontrolirani atmosferi 5. ne moreš belivat, tut "stari mački" (we still alive) pridemo, pa četudi ne treniramo na poligonu, si kaj malega zapomnimo 6. četudi se samo en nekaj pozitivnega nauči na teh tečajih je stvar pozitivna Če pa še ti prideš...ajoj...veš kok je folka ....Sneci!! Sneci... ne bi ti enga tečaja na jadranki organiziral? pa da se pokaže še temne pike MiNa, DAMI34 in KARMEN1 3
DAMI34 Objavljeno Marec 18, 2019 Opozori Objavljeno Marec 18, 2019 pred 2 minutami, Snecer pravi: zbiratelj ne bi ti enga tečaja na jadranki organiziral? pa da se pokaže še temne pike to je nadaljevalni tečaj, level expert KARMEN1 in Snečer 1 1
KARMEN1 Objavljeno Marec 18, 2019 Opozori Objavljeno Marec 18, 2019 pred 34 minutami, Snecer pravi: zbiratelj ne bi ti enga tečaja na jadranki organiziral? pa da se pokaže še temne pike To pa se že sedaj prijavim! DAMI34 1
DAMI34 Objavljeno Marec 18, 2019 Opozori Objavljeno Marec 18, 2019 pred eno uro, KARMEN1 pravi: To pa se že sedaj prijavim! ja sj, potem bom pa jaz kriv za maline KARMEN1 1
KARMEN1 Objavljeno Marec 18, 2019 Opozori Objavljeno Marec 18, 2019 Ne bo malin! Ti samo vozi, jaz grem za tabo! maus 1
DAMI34 Objavljeno Marec 18, 2019 Opozori Objavljeno Marec 18, 2019 pred 7 minutami, KARMEN1 pravi: Ne bo malin! Ti samo vozi, jaz grem za tabo! Ja, sj, tako se začne... KARMEN1 in maus 2
maus Objavljeno Marec 19, 2019 Opozori Objavljeno Marec 19, 2019 Tko pa v Amerki trenirajo policaji, ki imajo pol tečaje Mavti, Kmet2 in igc1 3
Vin Objavljeno Marec 19, 2019 Opozori Objavljeno Marec 19, 2019 23 hours ago, Arzen said: Jaz bi tut prisel pa se bojim, da bi znal samo maline pobirat ? Hja, najprej moraš do tja prit. sesir in .... 1 1
Darko3g Objavljeno Marec 21, 2019 Opozori Objavljeno Marec 21, 2019 Ob 19. 3. 2019 ob 14:57, maus pravi: Tko pa v Amerki trenirajo policaji, ki imajo pol tečaje Pred leti je bil tečaj na poligonu v Šempetru. Tam je bila tudi vaja, kjer si v levi roki držal verigo, dolgo okrog 5 metrov z utežjo na sredi. Voziti si moral v krogu (veriga je bila pritrjena na stebriček visok 1 meter) in utež se ni smela dotakniti tal. Meni ni uspelo.
.... Objavljeno Marec 21, 2019 Opozori Objavljeno Marec 21, 2019 pred 2 minutami, Darko3g pravi: Pred leti je bil tečaj na poligonu v Šempetru. Tam je bila tudi vaja, kjer si v levi roki držal verigo, dolgo okrog 5 metrov z utežjo na sredi. Voziti si moral v krogu (veriga je bila pritrjena na stebriček visok 1 meter) in utež se ni smela dotakniti tal. Meni ni uspelo. Drugič probaj z desno. Men je ratalo :ras: sesir 1
maus Objavljeno Marec 21, 2019 Opozori Objavljeno Marec 21, 2019 pred 4 minutami, Darko3g pravi: Meni ni uspelo. meni verjetno na cestaku tudi ne bi uspelo pred 2 minutami, Arzen pravi: Drugič probaj z desno. Men je ratalo :ras: problem je, če nimaš tempomata .... in sesir 2
.... Objavljeno Marec 21, 2019 Opozori Objavljeno Marec 21, 2019 pred 32 minutami, maus pravi: problem je, če nimaš tempomata Ga ne rabim maus 1
maus Objavljeno Marec 21, 2019 Opozori Objavljeno Marec 21, 2019 Pravkar, Arzen pravi: Ga ne rabim da vsaj veš s kakšno hitrostjo travo kosiš ... pomoje bi rabu Xebec, sesir in .... 2 1
lucif3rka Objavljeno Marec 21, 2019 Opozori Objavljeno Marec 21, 2019 Dokler se jaz spravim temo pogledat, itak že vse polno A se da na čakalno listo vpisat? sesir 1
maus Objavljeno Marec 21, 2019 Opozori Objavljeno Marec 21, 2019 objava brezplačnih delavnichttps://www.policija.si/medijsko-sredisce/sporocila-za-javnost/sporocila-za-javnost-gpue/98169-motoristi-vabljeni-na-delavnice-2 pred 1 minuto, lucif3rka pravi: Dokler se jaz spravim temo pogledat, itak že vse polno A se da na čakalno listo vpisat? pojma nimam ... morš poklicat pa vprašat
Xebec Objavljeno Marec 21, 2019 Opozori Objavljeno Marec 21, 2019 pred 8 minutami, maus pravi: da vsaj veš s kakšno hitrostjo travo kosiš ... pomoje bi rabu pred 6 minutami, lucif3rka pravi: Dokler se jaz spravim temo pogledat, itak že vse polno A se da na čakalno listo vpisat? boruta praši, je namignil da se da kj zment lucif3rka in KARMEN1 1 1
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se