maus Objavljeno April 8, 2019 Opozori Objavljeno April 8, 2019 pred 29 minutami, Xebec pravi: aja pa lukne od borčijevga pihalnika loh greš preštet ja sj .. pol bom pa jauni razpis delu in bo dražje k Karavanke škodliuci p.s. kaj ste jedl ... burgerje C eagle in Xebec 2
Xebec Objavljeno April 8, 2019 Opozori Objavljeno April 8, 2019 pred 1 minuto, maus pravi: ja sj .. pol bom pa jauni razpis delu in bo dražje k Karavanke škodliuci p.s. kaj ste jedl ... burgerje jst sm se že prej na pot ustavu pa jedu sm vidu da so jedl sendviče, rogljičke, čokolado, to je blo bl za malco pomoje....če je blo pa še kj bl konkretnga pa ne vem maus in C eagle 2
Xebec Objavljeno April 8, 2019 Opozori Objavljeno April 8, 2019 matr da nau kšnmu slava stopila u glavo https://www.24ur.com/video?video=62228379&pageScroll=false Zok, ALEŠ M, KARMEN1 in 6 others 3 3 3
maus Objavljeno April 8, 2019 Opozori Objavljeno April 8, 2019 pred 24 minutami, Xebec pravi: matr da nau kšnmu slava stopila u glavo https://www.24ur.com/video?video=62228379&pageScroll=false a so mel vsi vinjete C eagle, Zok, Xebec in 1 other 4
Xebec Objavljeno April 8, 2019 Opozori Objavljeno April 8, 2019 (popravljeno) pred 4 minutami, maus pravi: a so mel vsi vinjete ta plav tracer 900 z KP registracijo ne, pa belo modr BMW z eno čudno registrsko P tut ne PS: ti zih spadaš u une 2-3% Popravljeno April 8, 2019. Popravil Xebec sesir, C eagle, ALEŠ M in 1 other 3 1
Snečer Objavljeno April 8, 2019 Opozori Objavljeno April 8, 2019 Pogledal komercialni prispevek. 1. Od kod ugotovitev gospoda bolj proti pri koncu (in kaj vozi), da je divjakov le 2% do 3%? Po moji oceni je prav nasprotno in sicer je divjakov 97 do 98%. Na naših cestah res redko vidiš, da se nekdo pelje normalno. 2. Pri vijuganju so premikali krmilo 3. pištola skrita delno pod jakno 4. glavni je bil tisti s 4 zvezdicami 5. ko model vozi tisti "simulator", je skor ograjo zadel 6. če ne obvladamo motornega kolesa, nas motorno kolo pelje samo pa to je vrhunsko, to še tesla nima mladench, Kmet2, Bostjan L in 6 others 1 7 1
Kmet2 Objavljeno April 8, 2019 Opozori Objavljeno April 8, 2019 pred 5 minutami, Snecer pravi: Pogledal komercialni prispevek. 1. Od kod ugotovitev gospoda bolj proti pri koncu (in kaj vozi), da je divjakov le 2% do 3%? Po moji oceni je prav nasprotno in sicer je divjakov 97 do 98%. Na naših cestah res redko vidiš, da se nekdo pelje normalno. 2. Pri vijuganju so premikali krmilo 3. pištola skrita delno pod jakno 4. glavni je bil tisti s 4 zvezdicami 5. ko model vozi tisti "simulator", je skor ograjo zadel 6. če ne obvladamo motornega kolesa, nas motorno kolo pelje samo pa to je vrhunsko, to še tesla nima Pridi v soboto v Postojno , bomo kakp rekli . sesir, maus, Xebec in 2 others 1 4
DAMI34 Objavljeno April 8, 2019 Opozori Objavljeno April 8, 2019 pred 1 minuto, Kmet2 pravi: Pridi v soboto v Postojno , bomo kakp rekli . a bodo beli golobi? pred 7 minutami, Snecer pravi: Pogledal komercialni prispevek. 1. Od kod ugotovitev gospoda bolj proti pri koncu (in kaj vozi), da je divjakov le 2% do 3%? Po moji oceni je prav nasprotno in sicer je divjakov 97 do 98%. Na naših cestah res redko vidiš, da se nekdo pelje normalno. 2. Pri vijuganju so premikali krmilo 3. pištola skrita delno pod jakno 4. glavni je bil tisti s 4 zvezdicami 5. ko model vozi tisti "simulator", je skor ograjo zadel 6. če ne obvladamo motornega kolesa, nas motorno kolo pelje samo pa to je vrhunsko, to še tesla nima 1. ni vsak k te pokne diujak 2. da, krmilo se obrača pri vsakem motorju 3. a bi rad celo videl? 4. se strinjam, več ko ma zvezd, večja zvezda je 5. simulator je samo simulator in približek reali, tako da je samo simuliral zadetek v ograjo 6. ma pa bmw Zok, maus, Kmet2 in 3 others 1 5
C eagle Objavljeno April 8, 2019 Opozori Objavljeno April 8, 2019 27 minutes ago, Xebec said: ta plav tracer 900 z KP registracijo ne, pa belo modr BMW z eno čudno registrsko P tut ne PS: ti zih spadaš u une 2-3% Ne zavajaj... Moj ma vinjeto.... Sicer je lanska, ampa jo imam... ? maus, ALEŠ M, Xebec in 1 other 1 3
Snečer Objavljeno April 8, 2019 Opozori Objavljeno April 8, 2019 pred 5 minutami, Kmet2 pravi: Pridi v soboto v Postojno , bomo kakp rekli . sem mislil prit (brez heca, motor pripravil), a sem danes dobil eno drugo vabilo na nov "poligon" iz enga drugega hobija, tak da drugič Xebec, maus, DAMI34 in 1 other 2 1 1
C eagle Objavljeno April 8, 2019 Opozori Objavljeno April 8, 2019 2 minutes ago, Snecer said: sem mislil prit (brez heca, motor pripravil), a sem danes dobil eno drugo vabilo na nov "poligon" iz enga drugega hobija, tak da drugič A greš streljat? ? maus in Xebec 2
Snečer Objavljeno April 8, 2019 Opozori Objavljeno April 8, 2019 pred 1 minuto, C eagle pravi: A greš streljat? ? jap z lovci maus, C eagle in Xebec 3
maus Objavljeno April 8, 2019 Opozori Objavljeno April 8, 2019 pred 17 minutami, Kmet2 pravi: Pridi v soboto v Postojno , bomo kakp rekli . naslednjič je 20.4. ... a se dobimo ? sesir, Xebec, Kmet2 in 1 other 4
Snečer Objavljeno April 8, 2019 Opozori Objavljeno April 8, 2019 pred 1 minuto, maus pravi: naslednjič je 20.4. ... a se dobimo ? morda pa res Xebec, C eagle in maus 2 1
maus Objavljeno April 8, 2019 Opozori Objavljeno April 8, 2019 pred 1 minuto, Snecer pravi: morda pa res če že moraš .. pol pa prid Xebec, C eagle, KARMEN1 in 2 others 5
KARMEN1 Objavljeno April 8, 2019 Opozori Objavljeno April 8, 2019 @Borutt, kaku si ti lepu gouoru sesir, maus in Xebec 3
Tex Objavljeno April 8, 2019 Opozori Objavljeno April 8, 2019 9 minutes ago, KARMEN1 said: @Borutt, kaku si ti lepu gouoru Ma to ni isti Borut. Če ni nič podjebaval pa prav simpatičen je videt na posnetku .. sesir, Xebec, maus in 4 others 1 6
KARMEN1 Objavljeno April 8, 2019 Opozori Objavljeno April 8, 2019 Saj včasih zna biti tudi malo prijazen, tudi če je policaj sesir in Xebec 2
Xebec Objavljeno April 8, 2019 Opozori Objavljeno April 8, 2019 pred 37 minutami, maus pravi: naslednjič je 20.4. ... a se dobimo ? aha, jadranka bo pol prazna tist termin maus, KARMEN1 in sesir 3
Tex Objavljeno April 8, 2019 Opozori Objavljeno April 8, 2019 (popravljeno) 10 minutes ago, KARMEN1 said: Saj včasih zna biti tudi malo prijazen, tudi če je policaj No ja, saj maš prav. Včasih ma res slab dan in je prav prijazen do nas.. Popravljeno April 8, 2019. Popravil Tex Xebec, KARMEN1 in maus 3
KARMEN1 Objavljeno April 8, 2019 Opozori Objavljeno April 8, 2019 Meni se zdi zanimiv tisti simulator sesir, Xebec in maus 2 1
mladench Objavljeno April 8, 2019 Opozori Objavljeno April 8, 2019 a unga za po zadnji trenirat imate tut? sesir, skalar36, KARMEN1 in 1 other 1 3
maus Objavljeno April 8, 2019 Opozori Objavljeno April 8, 2019 pred 36 minutami, KARMEN1 pravi: Meni se zdi zanimiv tisti simulator stimulator KARMEN1, sesir in DAMI34 3
C eagle Objavljeno April 8, 2019 Opozori Objavljeno April 8, 2019 6 hours ago, Xebec said: jst sm su en krog pol sm pa ene 2 urce tm mal cajt zabiju. enga sm vidu da se je ulegu, @C eagle bo pa povedu kk je isti model razsu skidbike aja pa lukne od borčijevga pihalnika loh greš preštet Ah, ni blo panike. So počakali mehanika od DARSa in so poglihali... Smo se pol vozili, ko smo stožce pospravli in je blo dost placa... Zanimiva izkušnja, se splača probat.
C eagle Objavljeno April 8, 2019 Opozori Objavljeno April 8, 2019 (popravljeno) 2 hours ago, Snecer said: Pogledal komercialni prispevek. 1. Od kod ugotovitev gospoda bolj proti pri koncu (in kaj vozi), da je divjakov le 2% do 3%? Po moji oceni je prav nasprotno in sicer je divjakov 97 do 98%. Na naših cestah res redko vidiš, da se nekdo pelje normalno. 2. Pri vijuganju so premikali krmilo 3. pištola skrita delno pod jakno 4. glavni je bil tisti s 4 zvezdicami 5. ko model vozi tisti "simulator", je skor ograjo zadel 6. če ne obvladamo motornega kolesa, nas motorno kolo pelje samo pa to je vrhunsko, to še tesla nima Ker se vozim in tudi gledam tiste, ki se vozijo. Pa na obali motoristične sezone večino let ni z oktobrom konec kot pri vas... Vsedi se enkrat ne primeren plac in se s kom pogovarjaj, s hrbtom obrnjen proti cest. Nekdo naj šteje motorje. Če bo pogovor le malo zanimiv, boš vse normale preslišal...pol pa primerjajte število... Pa ne na kakšno mesto ala Ride... Aja, da te ne bo firbec razgnal... Tist gospod vozi Tracerko 900.... Popravljeno April 8, 2019. Popravil C eagle DAMI34 1
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se