Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno
Pravkar, C eagle pravi:

Ker se vozim in tudi gledam tiste, ki se vozijo. Pa na obali motoristične sezone večino let ni z oktobrom konec kot pri vas...

Vsedi se enkrat ne primeren plac in se s kom pogovarjaj, s hrbtom obrnjen proti cest. Nekdo naj šteje motorje. Če bo pogovor le malo zanimiv, boš vse normale preslišal...pol pa primerjajte število... Pa ne na kakšno mesto ala Ride...:ras:

Aja, da te ne bo firbec razgnal... Tist gospod vozi Tracerko 900....:jezik:

tudi na ridah ali kakem popularnem placu sta 2-4% tistih, ki zganjajo norčije. In konec koncev, klobuk dol saj jih obvladajo.

Objavljeno

Kdo je zmagal? :huh:

Mogoče pridem naslednje leto. Letos še nisem dovolj dober, da bi se lahko boril za zmago in bom raje spremljal z distance.

Objavljeno
pred 42 minutami, C eagle pravi:

Ker se vozim in tudi gledam tiste, ki se vozijo. Pa na obali motoristične sezone večino let ni z oktobrom konec kot pri vas...

Vsedi se enkrat ne primeren plac in se s kom pogovarjaj, s hrbtom obrnjen proti cest. Nekdo naj šteje motorje. Če bo pogovor le malo zanimiv, boš vse normale preslišal...pol pa primerjajte število... Pa ne na kakšno mesto ala Ride...:ras:

Aja, da te ne bo firbec razgnal... Tist gospod vozi Tracerko 900....:jezik:

tistega gospoda tracerka sama vozi :) 

kje naj sedem, da bodo normalni projektili leteli mimo? poleg policijske kontrole?

Objavljeno
Pravkar, Snecer pravi:

kje naj sedem, da bodo normalni projektili leteli mimo? poleg policijske kontrole?

ne rabiš sedet, sej se lahko voziš :P

Objavljeno
pred 25 minutami, DAMI34 pravi:

ne rabiš sedet, sej se lahko voziš :P

po moje samo v peš coni ne divjajo, no tam se itak ne bi smeli vozit...

kje je ta famozni kraj, kjer ni projektilov? :) 

Objavljeno (popravljeno)
42 minutes ago, Snecer said:

tistega gospoda tracerka sama vozi :) 

Tisti gospod se čisto spodobno pelje s tracerko. In pride tje kamor želi sam. 

Pridi pokazat svoje znanje, oz. svoje obračanje krmila.  Rad se učim, pametovanje bom pa prepustil takim kot si ti... 

Brez zamere, res upam, da te ego ne bo pustil kdaj na cedilu... 

Popravljeno . Popravil C eagle
Objavljeno
pred 3 urami, maus pravi:

naslednjič je 20.4. ... a se dobimo ?

Ne, takrat moram motor pripravit, ker grem z enim vernikom  Kawasaki .

Veš, da me bo uniču, če bo sam vijak odpadel .....??

• Haha 3
Objavljeno
pred 3 urami, Snecer pravi:

jap :) z lovci

Kaj si ti pa zdej uboge živali naredile.....te lovci, to je tudi neumnost človeška pod pretvezo ravnovesja, ki so ga prav te opice s puškami podrle.

Pri nas v Kočevju je vsak tadrugi lovec .

• Hvala 2
Objavljeno
Pravkar, Kmet2 pravi:

s kerim kawasakijevcem? A unim k bo šel s KTM? :P

pred 22 minutami, Snecer pravi:

po moje samo v peš coni ne divjajo, no tam se itak ne bi smeli vozit...

kje je ta famozni kraj, kjer ni projektilov? :) 

V bližini PP :D

• Haha 2
Objavljeno

@Kmet2 a se ti sploh se kdaj zapeljes s KTM, al ti je tolk fajn k druge solas z LT-jem :D:D:D

Objavljeno
pred 2 minutami, DAMI34 pravi:

s kerim kawasakijevcem? A unim k bo šel s KTM? :P

V bližini PP :D

Dej sam da ne bo spet save mode :lol1:

• Haha 3
Objavljeno
pred 10 minutami, C eagle pravi:

Tisti gospod se čisto spodobno pelje s tracerko. In pride tje kamor želi sam. 

Pridi pokazat svoje znanje, oz. svoje obračanje krmila.  Rad se učim, pametovanje bom pa prepustil takim kot si ti... 

Brez zamere, res upam, da te ego ne bo pustil kdaj na cedilu... 

Jaz sem samo povzel besede inštruktorja.

Izklopi si na tracerki pomagala pa boš hitro videl, kdo koga vozi...

Prvo je potrebno osvojiti teoretično znanje, torej razumeti, da divjanje na cesto ne sodi. Tudi o tem je Borutt govoril v prispevku pa tudi tisti gospod to kao omenja, čeprav verjetno sam veselo ožema, ko ugasnejo kamere in se konča tečaj...

Zato pa je po moje tudi prišel na tečaj, ne da bi se kaj naučil (no morda), ampak zato, da bi si dvignil samozavest, kot spovednica,... "aha, imam tečaj, sem nekaj naredil v smeri večje varnosti....lahko še bolj v miru ožemam..." torej znam in lahko to počnem še naprej...

Cesta preprosto ni dirkališče.

Moj ego pač ne vpliva na naključja, če me bo kdaj snelo v nezakrivljeni nezgodi, me bo, če bom pa sam zakrivil pa tudi ni nemogoče, nekajkrat so bile že takšne situacije, a po analizi je vedno bil razlog "divjanje", prehitro! Nezgode so sestavni del v prometu.

Očitno sedim in se vozim po napačnih cestah, kjer v večini primerov opazim znatno kršitev cestnoprometnih predpisov.

Objavljeno
pred 13 minutami, Kmet2 pravi:

Kaj si ti pa zdej uboge živali naredile.....te lovci, to je tudi neumnost človeška pod pretvezo ravnovesja, ki so ga prav te opice s puškami podrle.

Pri nas v Kočevju je vsak tadrugi lovec .

na tarčo, ne na živali, je pa na tarči res srnica :) oz

wp20160227021.jpg

pač me povabijo, ker ne znam pa da vidijo, če je s puško kaj narobe, al je kaj drugega...

zgleda da me iz istih razlogov v Postojno vabijo, lol

• Haha 2
Objavljeno
pred 23 minutami, Kmet2 pravi:

varilni aparat za različne kovine in zmesi maš? :) 

Objavljeno
Just now, Snecer said:

Jaz sem samo povzel besede inštruktorja.

Izklopi si na tracerki pomagala pa boš hitro videl, kdo koga vozi...

Prvo je potrebno osvojiti teoretično znanje, torej razumeti, da divjanje na cesto ne sodi. Tudi o tem je Borutt govoril v prispevku pa tudi tisti gospod to kao omenja, čeprav verjetno sam veselo ožema, ko ugasnejo kamere in se konča tečaj...

Zato pa je po moje tudi prišel na tečaj, ne da bi se kaj naučil (no morda), ampak zato, da bi si dvignil samozavest, kot spovednica,... "aha, imam tečaj, sem nekaj naredil v smeri večje varnosti....lahko še bolj v miru ožemam..." torej znam in lahko to počnem še naprej...

Cesta preprosto ni dirkališče.

Moj ego pač ne vpliva na naključja, če me bo kdaj snelo v nezakrivljeni nezgodi, me bo, če bom pa sam zakrivil pa tudi ni nemogoče, nekajkrat so bile že takšne situacije, a po analizi je vedno bil razlog "divjanje", prehitro! Nezgode so sestavni del v prometu.

Očitno sedim in se vozim po napačnih cestah, kjer v večini primerov opazim znatno kršitev cestnoprometnih predpisov.

Na tracerki imam samo TC in ABS... ABS se ne da izklopiti, brez TC-ja pa se lahko čisto komot vozim.... Tudi na mokrem...

Zakaj ne začneš pri sebi in  rečeš: ja res sem divjak...  ?

Vsi na MS smo videli tvojo vožnjo v škarje , čez polno črto itd... Tvoj izgovor, da si samo hotel posneti in pokazati divjaka je dobesedno bolan... V nevarnost si spravljal sebe in druge udeležence v prometu. Če sem prav razumel, si pravnik?

A si tudi ti hotel samo preverit  socialni odziv kot tisti poslanec, ki ni plačal sendviča????

Zamisli se malo. 

Jaz se trudim in se vozim po predpisih. Dobil sem odličnega inštruktorja in kar mi je še najlepše; uživam, pa še po predpisih se voziva... Velikokrat imam s seboj ženo. A ti res misliš, da sem tako neodgovoren, da bi pustil svoje tri otroke brez staršev in nepreskrbljene, samo zato, da izživim svoj ego in grem divjat na cvesto?

Mislim, da sva tu zaključila. Povedali so mi, da rad trolaš, samo to je pa že več kot smešno...

Če bi mi rad še kaj povedal, bom 20.4.2019 v Postojni na DARS-u. Lahko prideš in mi poveš v obraz, da ne znam vozit...

Lp,

gospod s tracerko.

Objavljeno

sneci vozi moped brez nagibanja in obračanja belance. za to mors met versisa al gre z usakim?:naughty:

PS: lansko zaklucno MS jadranko ste baje kr dobr žgal ;)

Objavljeno
pred 15 minutami, Xebec pravi:

sam jest, ostale dva sta se "trudila" biti pridna. Ampak jih je čreda zapeljala :D

Objavljeno
Pravkar, C eagle pravi:

Na tracerki imam samo TC in ABS... ABS se ne da izklopiti, brez TC-ja pa se lahko čisto komot vozim.... Tudi na mokrem...

Zakaj ne začneš pri sebi in  rečeš: ja res sem divjak...  ?

Vsi na MS smo videli tvojo vožnjo v škarje , čez polno črto itd... Tvoj izgovor, da si samo hotel posneti in pokazati divjaka je dobesedno bolan... V nevarnost si spravljal sebe in druge udeležence v prometu. Če sem prav razumel, si pravnik?

A si tudi ti hotel samo preverit  socialni odziv kot tisti poslanec, ki ni plačal sendviča????

Zamisli se malo. 

Jaz se trudim in se vozim po predpisih. Dobil sem odličnega inštruktorja in kar mi je še najlepše; uživam, pa še po predpisih se voziva... Velikokrat imam s seboj ženo. A ti res misliš, da sem tako neodgovoren, da bi pustil svoje tri otroke brez staršev in nepreskrbljene, samo zato, da izživim svoj ego in grem divjat na cvesto?

Mislim, da sva tu zaključila. Povedali so mi, da rad trolaš, samo to je pa že več kot smešno...

Če bi mi rad še kaj povedal, bom 20.4.2019 v Postojni na DARS-u. Lahko prideš in mi poveš v obraz, da ne znam vozit...

Lp,

gospod s tracerko.

meni ni problem priznat, da sem kdaj tudi zavestno kršil predpise, kot na tistem posnetku (čeprav se tam ne vidi, kdo je snemal), ja tisti posnetek je nastal, ker sem dejansko želel videti, kako se "povprečni" šofer vozi po Jadranki in ga imam za spomin, toliko večja je bila smola pri posnetku, ker se je pred tem spraznil trajekt in je bilo več prometa, kar pa je prineslo pestre scene

priznam in pokažem in morda se bo kdo kaj iz tega naučil, a odziv je neverjeten :) 

kaj pa tvoje zgodbe? da prepričuješ občane, da je projektilov in divjakov zanemarljivo malo, da je to zgolj obroben pojav in da motorizem to ni...

jaz sem ugotovil, da se je nesmiselno bojevati z mlini na veter, zadeva je šla s tem divjanjem predaleč

takšni tečaji pa so zgolj pesek v oči, češ ja, kak lepo motoristeke vzgajamo....vseh teh 200 v enem letu, zunaj pa balistiko preizkuša 65000 ostalih.

zamisli se malo, zakaj si bil na tečaju...kako pa sam voziš, itak sam veš, te ne poznam, niti videoposnetkov nisem videl, ne od tečaja, ne od vožnje

vidim veliko neodgovornih, ki so na cesti in imajo doma familijo in še kaj, ampak to je očitno kot droga, pač mora tišat, tekmovat

ničesar več ti ne bom ne povedal, ne napisal

p.s.

gsko si raje nabavi

pred 11 minutami, Xebec pravi:

sneci vozi moped brez nagibanja in obračanja belance. za to mors met versisa al gre z usakim?:naughty:

verjetno ja, a vsi ostali obrabili gume, pri meni pa kot nove. tu pa tam je bila prekoračena hitrost v naseljih, drugje pa v mejah dovoljenega

Objavljeno
pred 13 minutami, Snecer pravi:

verjetno ja, a vsi ostali obrabili gume, pri meni pa kot nove. tu pa tam je bila prekoračena hitrost v naseljih, drugje pa v mejah dovoljenega

za gume ne vem oz. me ne zanima. če ste šli dol tko k mi nazaj, ni blo niti prbližn "v mejah dovoljenega."*

* da nau pomote, smo šli lepo turistično "v mejah normale", ampak kr dobr čez "dovoljeno"  ;)

Objavljeno
pred 6 minutami, Xebec pravi:

za gume ne vem oz. me ne zanima. če ste šli dol tko k mi nazaj, ni blo niti prbližn "v mejah dovoljenega."*

* da nau pomote, smo šli lepo turistično "v mejah normale", ampak kr dobr čez "dovoljeno"  ;)

ne vem, kako ste vi vozili, mogoče so si dali duška, ker ni blo "zavore"

dejstvo je, da je divjanja preveč, če pa kdo na to opozori pa je takoj črna ovca

Objavljeno
pred 3 minutami, Snecer pravi:

ne vem, kako ste vi vozili, mogoče so si dali duška, ker ni blo "zavore"

dejstvo je, da je divjanja preveč, če pa kdo na to opozori pa je takoj črna ovca

za 100% vem da niste 90/50 ropotal dol skoz

Objavljeno

Sedaj je postal "il pentito" (skesanec) in ga bo treba uvrstiti med zaščitene priče :hmm:

Objavljeno
pred 8 minutami, Xebec pravi:

za 100% vem da niste 90/50 ropotal dol skoz

po moji telemetriji je bilo vse v redu, tu pa tam so bile druge težave na cesti, ki jih je bilo potrebno rešiti tudi z rahlim prekrškom

motorizem je tudi malo ribištva in lovstva, zgodba ne zbledi, ampak pridobiva

• Všeč mi je 1
  • Haha 2

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!