oks Objavljeno April 9, 2013 Opozori Objavljeno April 9, 2013 A mi lahko kdo od moderatorjev razloži zakaj mi brišete teme in objave. Ne razumem to CUFO da če ji človek na njeno ne preveč pametno izjavo odgovori njeni izjavi podobno se ga pa kar briše. Pa zaklepanje tem, daj ženska malo se umiri in umiri še zraven tiste svoje hormone, ker pretiravaš. lajbn 1
Alla Objavljeno April 9, 2013 Opozori Objavljeno April 9, 2013 Oks, si si prebral pravila uporabe foruma? Torej? Še kaj ni jasno?
pajkica Objavljeno April 9, 2013 Opozori Objavljeno April 9, 2013 sej jim tut knof OPOZORI ne dela.... še kar ne Sanda7 1
Ice Objavljeno April 10, 2013 Opozori Objavljeno April 10, 2013 to pa res ne. nisem ze dooooooooooolgo nic podobnega prejel. ergo je vse ok. al se samo podtalno mal henki penki pedenate?
jobers2 Objavljeno April 28, 2013 Opozori Objavljeno April 28, 2013 ja živjo mene zanima zakaj je moja tema zaklenjena verjamem da je kaj napisanega že o tem ampak sem vse prebral in nič ne piše. pač prosim za neko pomoč potem se mi pa zaklene tema. kako naj pa izvem oz. kako mi bo nekdo svetoval kaj naj nardim, če pa se teme zaklepajo saj vem bote rekli da naj pogledam druge teme da je že veliko napisanega o tem sam res ne vem če oseba izpostavi nek problem se tema zaklene. ne vem očitno radi zaklepate tem lp stuhec 1
Cufa Objavljeno April 28, 2013 Opozori Objavljeno April 28, 2013 če je podobna tema že odprta, se vpraša v že odprti temi in se ne odpira nove.
motozajebant Objavljeno Maj 5, 2013 Opozori Objavljeno Maj 5, 2013 No zdej pa lohk zaklenete KLOK Kmet2 1
Cufa Objavljeno Maj 5, 2013 Opozori Objavljeno Maj 5, 2013 Naj kar ostane odprto, če bo še koga kaj srbelo.
Kruse Objavljeno Maj 14, 2013 Opozori Objavljeno Maj 14, 2013 A mi lahko kdo od moderatorjev razloži zakaj mi brišete teme in objave. Ne razumem to CUFO da če ji človek na njeno ne preveč pametno izjavo odgovori njeni izjavi podobno se ga pa kar briše. Pa zaklepanje tem, daj ženska malo se umiri in umiri še zraven tiste svoje hormone, ker pretiravaš. Moderatorstvo je SHIT. Ce mas forum, ima golazen nasprotna mnenja. Ali jih dovoli, al pa beni uporabbnike. Al pa si vzemi cajt in brisi. Ne pa neki srat z enimi "nimam cajta da bi pregledu, bom pa takoj k bom lohka" BMK:
TakeALookAround Objavljeno Maj 31, 2013 Opozori Objavljeno Maj 31, 2013 Forum je cist ok. Nekatere teme so sicer preobsezne in za doloceno informacijo si moras res uzet cas, ampak ok....potrpis pa nardis. Ampak zadnje case, pa brez zamere prosim, nekateri uporabniki po vsaki temi "smetijo" oz. se ne drzijo teme in je potlej te solate se vec....malce je zoprno. Saj obstajajo dolocene teme, kjer se lahko smeti kolikor se hoce. Da pa je v vsaki temi tko, je pa ze mal bedno.....cloveka mine sploh prebrati. Cist razumem, da se je fajn hecat, kar je super kul.....ampak nekje je meja, se vam ne zdi? PEACE brothers! O:-) Cufa in pajkica 2
pajkica Objavljeno Maj 31, 2013 Opozori Objavljeno Maj 31, 2013 lej cufa je lajkala mene ponavad zbriše ku kej tazga napišem.....
Zivnorc Objavljeno Maj 31, 2013 Opozori Objavljeno Maj 31, 2013 ... jest niti prebrat več ne morem svojega posta, ko sem ga objavil, če sem slučajno naredil kako slovnično napako.... :oops: spet smetim....
Kmet2 Objavljeno Maj 31, 2013 Opozori Objavljeno Maj 31, 2013 ... jest niti prebrat več ne morem svojega posta, ko sem ga objavil, če sem slučajno naredil kako slovnično napako.... :oops: spet smetim.... Ti kar smet itak si v temi ko te zbrišejo za tren oka.....
Kmet2 Objavljeno Maj 31, 2013 Opozori Objavljeno Maj 31, 2013 lej cufa je lajkala mene ponavad zbriše ku kej tazga napišem..... Tebe brišejo ker sama smetiš...... :grim pol se pa oglašaš kolk ni prov,pa da se teme ne držimo...lej če hočeš ti takoj stresem par linkov od tem kjer se oglašaš,pa nima veze niti s temo,kaj šele s čim drugim :yes: ....... P.S. sej tud jaz smetim,sam jaz pol ne moraliziram in pametujem drugim igorkr 1
Zivnorc Objavljeno Maj 31, 2013 Opozori Objavljeno Maj 31, 2013 ... men se pa na vsake tolk cajta zresetira spomin... pa zbriše.... ... sam to najbrž nima nobene veze s Cufo.... DAMI34 1
tintin Objavljeno Maj 31, 2013 Opozori Objavljeno Maj 31, 2013 kaj veš.. all hail almighty Cufa :notworthy:
pajkica Objavljeno Maj 31, 2013 Opozori Objavljeno Maj 31, 2013 Tebe brišejo ker sama smetiš...... :grim pol se pa oglašaš kolk ni prov,pa da se teme ne držimo...lej če hočeš ti takoj stresem par linkov od tem kjer se oglašaš,pa nima veze niti s temo,kaj šele s čim drugim :yes: ....... P.S. sej tud jaz smetim,sam jaz pol ne moraliziram in pametujem drugim zase se brigi.... pametuj komu drugemu...kva te briga kaj jaz pišem sayo 1
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se