papez47 Objavljeno April 17, 2013 Opozori Objavljeno April 17, 2013 Želeli ste - imamo jo! Zdej pa kr......................
boych Objavljeno April 18, 2013 Opozori Objavljeno April 18, 2013 Celo zimo sem imel polno kap ... zdaj pa nimam več nobene ...
motozajebant Objavljeno April 18, 2013 Opozori Objavljeno April 18, 2013 papez, če si že to temu uredil, bi mogu še... Zakaj imam polna jajca
Kmet2 Objavljeno April 18, 2013 Opozori Objavljeno April 18, 2013 papez, če si že to temu uredil, bi mogu še... Zakaj imam polna jajca Zakaj maš koga polno kapo je lahko kriv un ki ga maš polno kapo,če maš pa polna jajca si si kriv pa čist sam...šalabajzer Maximus, pik1 in Efendi 3
motozajebant Objavljeno April 18, 2013 Opozori Objavljeno April 18, 2013 Zakaj maš koga polno kapo je lahko kriv un ki ga maš polno kapo,če maš pa polna jajca si si kriv pa čist sam...šalabajzer jaz se sam podal predlog za temo čak čak, kako bi živnorc reku?? konju jedan me zanima, kdo je šalabajzer, ko tvoja ženka dobi obiske s Krvavca a? COMPRENDE? ps. mal sma
Kmet2 Objavljeno April 18, 2013 Opozori Objavljeno April 18, 2013 jaz se sam podal predlog za temo čak čak, kako bi živnorc reku?? konju jedan me zanima, kdo je šalabajzer, ko tvoja ženka dobi obiske s Krvavca a? COMPRENDE? ps. mal sma Mam v razervi Desanko Šakić in ljevanko Rukić :grim
motozajebant Objavljeno April 18, 2013 Opozori Objavljeno April 18, 2013 Mam v razervi Desanko Šakić in ljevanko Rukić :grim stari, a zato maš tok nabildane roke? BelaStrela in Zivnorc 2
papez47 Objavljeno April 18, 2013 Avtor Opozori Objavljeno April 18, 2013 stari, a zato maš tok nabildane roke? Ma ne.............. mišice je dobu .............. odkar je na ................ KTM..............prešaltu! motozajebant, Kmet2 in Zivnorc 3
papez47 Objavljeno April 18, 2013 Avtor Opozori Objavljeno April 18, 2013 1 korak levo ali desno ............. je v redu .............. če se navezuje na temo.
Kmet2 Objavljeno April 19, 2013 Opozori Objavljeno April 19, 2013 klasika, se ze drzimo teme A maš mogoče že koga polno kapo,če ja,potem se držimo teme :grim pik1, urkoman in igorkr 3
Zivnorc Objavljeno April 19, 2013 Opozori Objavljeno April 19, 2013 .. Zakaj imam koga polno kapo... .. .. a to pomeni v slovenščini... da maš koga poln q*rac.. al kako? BinaBana 1
motozajebant Objavljeno April 19, 2013 Opozori Objavljeno April 19, 2013 .. Zakaj imam koga polno kapo... .. .. a to pomeni v slovenščini... da maš koga poln q*rac.. al kako? pa ti si genij prjatu.... :hooray: papez47 in Kmet2 2
papez47 Objavljeno April 19, 2013 Avtor Opozori Objavljeno April 19, 2013 pa ti si genij prjatu.... :hooray: Sam res, ja ................ taki so dons ................... redkost .................... :notworthy: :notworthy:
motozajebant Objavljeno April 19, 2013 Opozori Objavljeno April 19, 2013 Sam res, ja ................ taki so dons ................... redkost .................... :notworthy: ma, zivnorc je dokazu da je pravi genij... ima moj predlog, za naj motosvetovca leta bo lahk unmu malemu Tjazu konkuriral
ludiluka Objavljeno Avgust 10, 2013 Opozori Objavljeno Avgust 10, 2013 Banda japonska s 4 cilindri mi gre na živce :grim Kmet2 in igorkr 2
Dadi Objavljeno Avgust 11, 2013 Opozori Objavljeno Avgust 11, 2013 Meni pa vsi, ki misljo o svojem mopedu, da je oh in sploh najboljši, sploh njihov tip ali pa vsaj iz iste firme...včasih smo jim rekli nedojebančki, no zdaj pa kar začnite jokcat igorkr 1
motozajebant Objavljeno Avgust 16, 2013 Opozori Objavljeno Avgust 16, 2013 Meni pa vsi, ki misljo o svojem mopedu, da je oh in sploh najboljši, sploh njihov tip ali pa vsaj iz iste firme...včasih smo jim rekli nedojebančki, no zdaj pa kar začnite jokcat moj motor je zame najboljšejši.... O:-) drgač pa, polno kapo jih mam zato, k mi tok serjejo, da mam že polno kapo tega sranja na glavi... ZATO! :yes: I30 1
Dadi Objavljeno Avgust 17, 2013 Opozori Objavljeno Avgust 17, 2013 moj motor je zame najboljšejši.... O:-) drgač pa, polno kapo jih mam zato, k mi tok serjejo, da mam že polno kapo tega sranja na glavi... ZATO! :yes: Tolk si že nasral, da maš čist polno kapo... pajkica 1
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se