motozajebant Objavljeno Avgust 17, 2013 Deli Objavljeno Avgust 17, 2013 Tolk si že nasral, da maš čist polno kapo... kje? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
igorkr Objavljeno Avgust 18, 2013 Deli Objavljeno Avgust 18, 2013 Banda japonska s 4 cilindri mi gre na živce :grim Meni tudi ... "Sovražnika se najlažje znebiš, da ga na svojo stran pridobiš ..." Dadi 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Avgust 18, 2013 Deli Objavljeno Avgust 18, 2013 Meni tudi ... "Sovražnika se najlažje znebiš, da ga na svojo stran pridobiš ..." Eh če maš take prjatle ko jaz,sovražnikov sploh ne potrebuješ igorkr 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno Marec 25, 2014 Deli Objavljeno Marec 25, 2014 zdej ni cajt za kapo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
umetnica51 Objavljeno Marec 25, 2014 Deli Objavljeno Marec 25, 2014 zdej ni cajt za kapo zdj je cajt za štunfe...take in drugačne Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno Marec 25, 2014 Deli Objavljeno Marec 25, 2014 zdj je cajt za štunfe...take in drugačne pa pajkice umetnica51 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
umetnica51 Objavljeno Marec 25, 2014 Deli Objavljeno Marec 25, 2014 pa pajkice Jaaaa pajkiceee :grrr a veš pajkica da so zdj moderne čipkaste, pa da so še nabasane v riti s kakšnimi vatami al želejem.... :unsure: :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pik1 Objavljeno Marec 25, 2014 Deli Objavljeno Marec 25, 2014 Jaaaa pajkiceee :grrr a veš pajkica da so zdj moderne čipkaste, pa da so še nabasane v riti s kakšnimi vatami al želejem.... :unsure: :lol: ... kako praviš, da mora bit ????? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
umetnica51 Objavljeno Marec 26, 2014 Deli Objavljeno Marec 26, 2014 ... kako praviš, da mora bit ????? pik ....Kadar kaj pišem po 22. uri, se mi že na pol sanja......takrat nimam vklopljenih vseh razumnih miselnih procesov.... :unsure: :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno Marec 26, 2014 Deli Objavljeno Marec 26, 2014 Jaaaa pajkiceee :grrr a veš pajkica da so zdj moderne čipkaste, pa da so še nabasane v riti s kakšnimi vatami al želejem.... :unsure: :lol: kdaj bom to lahk vidla Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
umetnica51 Objavljeno Marec 26, 2014 Deli Objavljeno Marec 26, 2014 kdaj bom to lahk vidla Hhahaaaa pajkica .... ma jest mam raj svojo majhno ne - nabito rit nabasana rit ti lohk še poči, če se po pomoti vsedeš kam kjer je kaj žeblju podobnega :unsure: :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Matori Hanzo Objavljeno Marec 26, 2014 Deli Objavljeno Marec 26, 2014 Vsaka količkaj spodobna rit je počena. thumper in mojamiska 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
nazo13 Objavljeno December 1, 2014 Deli Objavljeno December 1, 2014 Imam polno čelado pajčevine. A to šteje? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
builder Objavljeno December 1, 2014 Deli Objavljeno December 1, 2014 šefa, kr mi piše dopust sred decembra, kaj je mislil oktobra, nič, ker da bi mislil, moraš izpolnjevat osnovne predispozicije, on pa tega nima :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se