Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno

živjo jst bi neki vprašu ko sem lih tle
zadeva je sledeča:
imam runnerco sp50 2007/08 letnik in problem je sledeči ko se vozim mi žmigavci samo gorijo ne utripajo če je motor na mestu v prostem teku pa utripajo, potem naslednji problem je da ko se vozim dalj časa pod visokimi obrati mi začne v mašini nekaj ružit kot da bi blo kaj odšraufano.in pa seveda števec mi ne dela pravilno sem zamenjal polža pa ni v njem problem ne zapisuje mi realnih kilometrov npr. naredim 10 km zapiše mi jih 4km.
nekdo mi je enkrat rekel da je problem v števcu not nekakšni zobci al kaj saj ne vem kako se reče pa tudi mislim da mi kilometrov ne kaže prav ven so pobrane 2 blokade mislim da na kolektorju in potem tista cev na avspuhu. zdaj motor gre hitrejš obrati pa grejo max do 8300.
pa še nekaj ko grem v dolino nekaj časa mi obratilepo držijo 5000 in ko dam gas motor lepo potegne če se pa dlje časa peljem v dolino mi pa obrati padejo na 1000 in ko dam gas je tako kot da bi gas v prazno nabijal po 2 sekundah pa prešalta kaj bi blo vzrok za to?
hvala upam da nisem bil predolg skuterist.smilie.smilie1178962531.gif

Gost
Ta tema zaprta in dodajanje odgovorov ni več mogoče.
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!