Robertjur Objavljeno Maj 4, 2013 Opozori Objavljeno Maj 4, 2013 Mislim da je čas da mal posodobimo datum na temi Raceland!! Danes je krasen dan ... A kdo upa he he!? Jest letim po prkolo iiiihhhhaaaaa!! DXR16 1
Robertjur Objavljeno Maj 4, 2013 Avtor Opozori Objavljeno Maj 4, 2013 Mislim da je čas da mal posodobimo datum na temi Raceland!! Danes je krasen dan ... A kdo upa he he!? Jest letim po prkolo iiiihhhhaaaaa!! Fakkk! Na licu mesta (šmrc) izvedel da so skoraj vse sobote posvečene varni vožnji!! Tako da nebo še kdo doživel neprijetnosti!!
nsignific Objavljeno Maj 7, 2013 Opozori Objavljeno Maj 7, 2013 Jaz sem bil na furi tam okoli v soboto in sem mimogrede šel pogledat kdo se kaj goni po progi... pa vidim varno vožnjo? Je kakšna sprememba urnikov (na spletni strani namreč nič ne omenjajo?
sesir Objavljeno Maj 7, 2013 Opozori Objavljeno Maj 7, 2013 Jaz sem bil na furi tam okoli v soboto in sem mimogrede šel pogledat kdo se kaj goni po progi... pa vidim varno vožnjo? Je kakšna sprememba urnikov (na spletni strani namreč nič ne omenjajo? njihov facebook je ažuren
Robertjur Objavljeno Maj 7, 2013 Avtor Opozori Objavljeno Maj 7, 2013 njihov facebook je ažuren Tud stran bi mogla bit če jo imajo! Sej zdej vem kako gre vse skup ampak za tistga ki zadeve še ne pozna so pod rubriko dogodki sam zadeve ki se Domnu zdijo dogodki. Pravi da varna vožnja (in bogve kaj še) ni dogodek in se zato ne omenja. Očitno nas je več ki pogrešamo le preprost koledar z vpisanimi informacijami o dogajanju na stezi ker se moramo če želimo prti v skupini kar precej organizirati. Se je pa Domen ko sem mu to poizkušal dopovedati počutil napadenega in reagiral precej neprimerno tak da me je čist minil vse skupaj. Pa verjemi da redkokdo tako promovira njegovo stezo kat jaz.Na youtubu mam kup filmov in na forumih in facebooku stalno hecam bajkerje za izlet u KK Čeprav mu nosimo kot pravi le drobiž bi brez dodatnih naporov dosegel da bi bile informacije lažje in lepše dostopne kot obvestila ki jih uporablja sedaj (tud brez dveh novih zaposlenih kot pravi). Domen sam je povedal da je vedno treba poklicat če je steza prosta ker se čez noč lahko zgodi da jo nekdo zakupi. To zadevo še dodatno zakomplicira če imam dogovor s petimi ljudmi da gremo skupaj. Kaj naj rečem?? Glede na tendeco odvzemanja izpitov lah pričakujemo da to stezo kar pozabimo ker bo varnih voženj vedno več. Bo pa vsaj dnar he he!! Zivnorc, SLVR in AnCy85 3
rockson Objavljeno Maj 8, 2013 Opozori Objavljeno Maj 8, 2013 Srečno, ja, vse je kakor je povedal Robertjur. Mogoče bi lahko tole varno vožnjo organiziral tako, da bi vsaj popoldanski termin lahko furali. Sem se v zadnjih 2-3 letih sigurno 5x nasankal. Sicer res ne prinesemo bogatije, ampak nekaj pa pustimo tam, prav tako nikoli ne pridem sam. Sem vedno pripeljal vsaj 2-3 še s sabo. Internet stran so lepo posodobili in je OK za pogledat še par detajlov z organizacijo oziroma obveščanjem rešijo pa je zmaga tu. Lp, Rok
Kawl Objavljeno Maj 25, 2013 Opozori Objavljeno Maj 25, 2013 Sej se lahko zmenite za popoldnaski termin. Poklicati je pač treba. Vožnja pa je možna do 21h.
Robertjur Objavljeno Maj 25, 2013 Avtor Opozori Objavljeno Maj 25, 2013 Sej se lahko zmenite za popoldnaski termin. Poklicati je pač treba. Vožnja pa je možna do 21h. Kolk jest vem se kartom po 4h ne odrečejo nikdar!!
nejc93 Objavljeno Maj 25, 2013 Opozori Objavljeno Maj 25, 2013 jaz hodim vedno med tednom dol!! se najbol splača pa še navoziš se :grim problem pa je da nekateri ne morajo med tednom služba itd ANCIENT 1
Robertjur Objavljeno Maj 26, 2013 Avtor Opozori Objavljeno Maj 26, 2013 jaz hodim vedno med tednom dol!! se najbol splača pa še navoziš se :grim problem pa je da nekateri ne morajo med tednom služba itd Verjetno si potem večkat osamljen na stezi!? Napiš tuki kadar greš kak dan prej pa se mogoč vidmo.
nejc93 Objavljeno Maj 26, 2013 Opozori Objavljeno Maj 26, 2013 nikoli ne grem sam dol ko bom imel v planu it sporočim!
greba Objavljeno Maj 26, 2013 Opozori Objavljeno Maj 26, 2013 nikoli ne grem sam dol ko bom imel v planu it sporočim! A se nebi rajši na Shell Advance day-u 6.6.2013 oglasil, da se ne boš skoz v 1. in 2. prestavi vozil.
nejc93 Objavljeno Maj 26, 2013 Opozori Objavljeno Maj 26, 2013 A se nebi rajši na Shell Advance day-u 6.6.2013 oglasil, da se ne boš skoz v 1. in 2. prestavi vozil. bi z veseljem prišel ampak nažalost ni nobenega korenjaka da bi naštelal amortizacijo! nazadnje ko sem dal nekomu ki (baja) obvlada plačal toliko da me še zadj boli galava! nakoncu pa je bilo še slabše kot prej! in še zaradi tega sem ril po pesku že drugič tako da dokler ni to naštimano boljše da potegnem minija izpod mize in se grem peljat na raceland..
greba Objavljeno Maj 26, 2013 Opozori Objavljeno Maj 26, 2013 bi z veseljem prišel ampak nažalost ni nobenega korenjaka da bi naštelal amortizacijo! nazadnje ko sem dal nekomu ki (baja) obvlada plačal toliko da me še zadj boli galava! nakoncu pa je bilo še slabše kot prej! in še zaradi tega sem ril po pesku že drugič tako da dokler ni to naštimano boljše da potegnem minija izpod mize in se grem peljat na raceland.. Na grobniku je člavek, ki ima trgovino poleg vulkanizerja in se stem ukvarja. Marsikomu od hitrih na Grobniku je motor naštelal on.
rockson Objavljeno Junij 13, 2013 Opozori Objavljeno Junij 13, 2013 Zgleda, da ta vikend ni nič.. sobota zjutraj akcija?
mljubi Objavljeno Junij 13, 2013 Opozori Objavljeno Junij 13, 2013 Če koga zanima ... supermoto gume http://www.bolha.com/nadomestni-deli/deli-za-motorna-kolesa/pnevmatike-platisca-kolesa/supermoto-gume-1286224493.html lp,
rockson Objavljeno Junij 13, 2013 Opozori Objavljeno Junij 13, 2013 domen pravi da so načeloma vsi vikendi zasedeni v juniju sesir 1
Kawl Objavljeno Junij 18, 2013 Opozori Objavljeno Junij 18, 2013 Za spremebo se za praznik tudi ne bo dalo trenirat. Raceland se zgleda počasi odloča da opusti še tisti del motošporta ki je za nas sprejemljiv. Žal
Kawl Objavljeno Junij 20, 2013 Opozori Objavljeno Junij 20, 2013 Za spremebo se za praznik tudi ne bo dalo trenirat. Raceland se zgleda počasi odloča da opusti še tisti del motošporta ki je za nas sprejemljiv. Žal Se opravičujem - sem dobil napačno informacijo. Trening bo na dan praznika možen. LP
nejc93 Objavljeno Junij 20, 2013 Opozori Objavljeno Junij 20, 2013 takrat jih bo vrjetno veliko dol ker je praznik! tudi sam študeram če bi šel testirat novi moped vem pa vsaj še za 3 ki bi prišli skuterji...
Kawl Objavljeno Junij 20, 2013 Opozori Objavljeno Junij 20, 2013 ja sam sem kartist, motorji me zanimajo samo še kako brenčijo, pa za pošraufat kerga drugo pa sam gledat
Robertjur Objavljeno Julij 5, 2013 Avtor Opozori Objavljeno Julij 5, 2013 Jutri je frej drkališe!!! Gre kdo drgnt al bom spet najhitrejši!?? :grim
Robertjur Objavljeno Julij 6, 2013 Avtor Opozori Objavljeno Julij 6, 2013 Jutri je frej drkališe!!! Gre kdo drgnt al bom spet najhitrejši!?? :grim Krško HERE I COME??
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se