honda2000 Objavljeno Maj 19, 2013 Deli Objavljeno Maj 19, 2013 S kolegi načrtujemo konec junija dvodnevno turo na relaciji: Slovenska Bistrica-Celje-Trbovlje-Litija-Trebnje-Kočevje-Delnice(Hrvaška)-Rijeka(Hrvaška)-Pula(Hrvaška)-po magistralni cesti do Portoroža-Ajdovščina-Log pod Mangartom-Kranjska Gora-Bled-Kamnik-Slovenska Bistrica. Rabil bi info kje na tej relaciji se splača ustavit,kaj ogledat iti kaj pojest in pa kje priporočate za nočitev z zajtrkom ali samo nočitev(sobo) na naši obali? Lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Snečer Objavljeno Maj 19, 2013 Popularna objava Deli Objavljeno Maj 19, 2013 Nariši si ruto v google maps in jo odpri v google earthu. primer nato klikni spodaj "vodnik po potovanju" in ti bo dalo namige in potem pogledaš npr. Trebnje in nekaj izbereš itd. Ko izčrpaš umetno inteligenco in Google pa ti bodo tu lokalci in poznavalci stresli iz rokava preostale hinte. BREITNER, trebor, strajnarR in 7 others 10 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MiNa Objavljeno Maj 20, 2013 Deli Objavljeno Maj 20, 2013 5JA . Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
alfie Objavljeno Maj 20, 2013 Deli Objavljeno Maj 20, 2013 Domnevam da na poti do Loga pod Mangrtom pojdeš po poti N.Gorica-Tolmin-Kobarid-Bovec,v Zatolminu je poceni in dobro se naješ,v Kobaridu ogled Kostnice nad Kobaridom,ogled muzeja 1 svet. vojne,ogled slapa Kozjak....... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fadil Objavljeno Maj 20, 2013 Deli Objavljeno Maj 20, 2013 Ruto v Google Maps-u znam narediti. Ne znam pa jo odpreti v Google Earthu. Kakšen je postopek? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BREITNER Objavljeno Maj 21, 2013 Deli Objavljeno Maj 21, 2013 Ruto v Google Maps-u znam narediti. Ne znam pa jo odpreti v Google Earthu. Kakšen je postopek? Verjetno je Snečer mislim Garmin MapSource in potem odpreš v Google Earth. Sem pa videl, da je možno v GEarth narest pot in si jo ogledat, kot je napisal. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno Maj 21, 2013 Deli Objavljeno Maj 21, 2013 Mislim sem kar Google Earth, ima opcijo gori "navodila za pot" in to je to Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Maj 21, 2013 Deli Objavljeno Maj 21, 2013 Ruto v Google Maps-u znam narediti. Ne znam pa jo odpreti v Google Earthu. Kakšen je postopek? Iz google maps jo shrani nekam na pc KML format, potem pa odpri google Earth in jo uvozi. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
fredi71 Objavljeno Maj 21, 2013 Deli Objavljeno Maj 21, 2013 POMOČ Kje najdem "vodnik po potovanju" na google Earth Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno Maj 22, 2013 Deli Objavljeno Maj 22, 2013 POMOČ Kje najdem "vodnik po potovanju" na google Earth Na zemljevidu spodaj levo je puščica "vodnik po potovanj", malo bolje poglej. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fadil Objavljeno Maj 22, 2013 Deli Objavljeno Maj 22, 2013 (popravljeno) Kako se sploh shrani v Google Maps? In tudi jaz ne najdem tega vodnika. Jbg Popravljeno Maj 22, 2013. Popravil Saladin Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Davorin Objavljeno Maj 22, 2013 Deli Objavljeno Maj 22, 2013 Ta vodnik potovanj so v bistvu samo slike raznih uporabnikov. Kot če bi v GoogleMaps vključil fotografije. In deluje ne glede na pot, samo približaš zemljevid kjer bi rad bil in ti ponudi nekaj okoliških slik. Sicer čisto ok zadeva. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno Maj 23, 2013 Deli Objavljeno Maj 23, 2013 Kako se sploh shrani v Google Maps? Moja mesta / Zemjevidi / Ustvari zemljevid / Naslov / vpišeš željeno / Shranjeno ... Ko končas vpisovanje v svoja Navodila za pot klikneš Prikaži navodila / Shani v moje zemljevide in Google Maps ti že kar same ponudijo tistega, ki si ga pred začetkom planiranja poti, shanil ... vanucci 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AK84 Objavljeno Junij 5, 2013 Deli Objavljeno Junij 5, 2013 Imam eno vprašanje. Upam da ni preveč neumno . Zakaj mi izgine gumb Shrani v moje zemljevide, če dam opcijo Izogibaj se avtocestam? Ali obstaja kaka druga opcija? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Davorin Objavljeno Junij 5, 2013 Deli Objavljeno Junij 5, 2013 Imam eno vprašanje. Upam da ni preveč neumno . Zakaj mi izgine gumb Shrani v moje zemljevide, če dam opcijo Izogibaj se avtocestam? Ali obstaja kaka druga opcija? Če greš z drsnikom čisto dol na koncu navodil, a tam tudi ni Shrani v moje zemljevide? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AK84 Objavljeno Junij 5, 2013 Deli Objavljeno Junij 5, 2013 Tam ostane samo Pribl. stroški goriva Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
izibajker Objavljeno Junij 11, 2013 Deli Objavljeno Junij 11, 2013 Google Maps že par let uporabljam brez težav. Nikoli pa nisem uporabljal Google Earth. Ko sem si sedaj (za test) hotel eno ruto odpret v Google Earth je moj računalnik mlel ene 20 minut, pol pa mi je napisal, da ni našel pravega plug-in. Uporabljam Firefox, ampak nimam zadnje verzije. Ali kdo ve kje bi bil problem? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maticcc2000 Objavljeno Junij 16, 2013 Deli Objavljeno Junij 16, 2013 Pozdravljeni. Upam da je pravilna tema. Torej. V petek 21.6. nameravam začeti turo proti Dalmaciji. Imam idejo, da grem do Zadra ali Splita, si uredim kakšno prenočišče, nekaj dni, pa delam kratke ture vsak dan. 100 200 km, pa se vračam nazaj. Zanima me, če pozna kdo okolico tukaj in če se splača narediti tako. Hvala za odgovor in lep pozdrav. Matic Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
izibajker Objavljeno Junij 17, 2013 Deli Objavljeno Junij 17, 2013 Pozdravljeni. Upam da je pravilna tema. Torej. V petek 21.6. nameravam začeti turo proti Dalmaciji. Imam idejo, da grem do Zadra ali Splita, si uredim kakšno prenočišče, nekaj dni, pa delam kratke ture vsak dan. 100 200 km, pa se vračam nazaj. Zanima me, če pozna kdo okolico tukaj in če se splača narediti tako. Hvala za odgovor in lep pozdrav. Matic Jaz zelo dobro poznam tisti okoliš, pa ti ne morem svetovati kaj dosti, ker ne vem kaj bi te morda zanimalo... Odkar potujem nisem nikoli maral vodnikov v smislu "Where to go and what to see". Sem se raje zanašal na svojo intuicijo.. Za začetek pojdi na prvi post v tej temi in beri odgovor (navodila) kako z Googlom najdeš neke zanimive točke... Pa upam, da se ne boš po avtocesti pelal tja dol, ker ne boš nič videl. Jaz sem vsaj desetkrat šel takole: po cesti Črnomelj - Karlovac - Slunj - Plitvice (obvezno se ustavi) - Korenica - Gračac - Knin - Šibenik. V bližini Šibenika imaš slapove Krke (to si tudi obvezno oglej). Od tu naprej lahko greš do Splita (če ti bo čas dopuščal), ali pa iz Šibenika kreneš po stari magistralki (se pravi ob obali) gor do Zadra (tudi tu je obvezen postanek), pa naprej proti Senju (tu je krasna trdnjava)... Pa za lokalne informacije povprašaš na turističnih informacijah (jih imajo povsod), ali pa kakega mlajšega domačina (skoraj vsi razumejo angleško). Če pa vsaj za silo govoriš hrvaško si pa itak že zmagal... Srečno vožnjo pa obilo užitkov. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maticcc2000 Objavljeno Junij 17, 2013 Deli Objavljeno Junij 17, 2013 Jaz zelo dobro poznam tisti okoliš, pa ti ne morem svetovati kaj dosti, ker ne vem kaj bi te morda zanimalo... Odkar potujem nisem nikoli maral vodnikov v smislu "Where to go and what to see". Sem se raje zanašal na svojo intuicijo.. Za začetek pojdi na prvi post v tej temi in beri odgovor (navodila) kako z Googlom najdeš neke zanimive točke... Pa upam, da se ne boš po avtocesti pelal tja dol, ker ne boš nič videl. Jaz sem vsaj desetkrat šel takole: po cesti Črnomelj - Karlovac - Slunj - Plitvice (obvezno se ustavi) - Korenica - Gračac - Knin - Šibenik. V bližini Šibenika imaš slapove Krke (to si tudi obvezno oglej). Od tu naprej lahko greš do Splita (če ti bo čas dopuščal), ali pa iz Šibenika kreneš po stari magistralki (se pravi ob obali) gor do Zadra (tudi tu je obvezen postanek), pa naprej proti Senju (tu je krasna trdnjava)... Pa za lokalne informacije povprašaš na turističnih informacijah (jih imajo povsod), ali pa kakega mlajšega domačina (skoraj vsi razumejo angleško). Če pa vsaj za silo govoriš hrvaško si pa itak že zmagal... Srečno vožnjo pa obilo užitkov. Super. Hvala za te napotke. Bom pregledal in preučil. Glede časa ne bi smelo biti problemov, skrbi me, kako je kaj z iskanjem prenočišča recimo za nekaj dni predvsem zdaj ko je že sezona. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BLACKACES Objavljeno Junij 17, 2013 Deli Objavljeno Junij 17, 2013 Super. Hvala za te napotke. Bom pregledal in preučil. Glede časa ne bi smelo biti problemov, skrbi me, kako je kaj z iskanjem prenočišča recimo za nekaj dni predvsem zdaj ko je že sezona. Prenočišča so preverjeno.Jaz na črpalki običajno vprašam, če kdo pozna koga, ki ima sobe in zadeva steče. lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sand66 Objavljeno Junij 18, 2013 Deli Objavljeno Junij 18, 2013 Super. Hvala za te napotke. Bom pregledal in preučil. Glede časa ne bi smelo biti problemov, skrbi me, kako je kaj z iskanjem prenočišča recimo za nekaj dni predvsem zdaj ko je že sezona. prenočišče do konc mesca ni nikakršn problem,"kako oni kažu, da sezona još nije krenula".., ,celo v sezoni ti ob cesti ponujajo spanje...cene so od 10-20e na noč/oseba,vprašaš v manjših krajih....Faj furo... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maticcc2000 Objavljeno Junij 19, 2013 Deli Objavljeno Junij 19, 2013 prenočišče do konc mesca ni nikakršn problem,"kako oni kažu, da sezona još nije krenula".., ,celo v sezoni ti ob cesti ponujajo spanje...cene so od 10-20e na noč/oseba,vprašaš v manjših krajih....Faj furo... Hvala za vse odgvore. Sedaj bom še malo preglal vreme za spodaj, pa če bo zdržalo bom krenil na pot. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se