sayo Objavljeno Maj 20, 2013 Deli Objavljeno Maj 20, 2013 (popravljeno) V naši republiki spet nova afera, Hilda jim je ušla :lol1: Popravljeno Maj 20, 2013. Popravil sayo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Kmet2 Objavljeno Maj 20, 2013 Popularna objava Deli Objavljeno Maj 20, 2013 Ni jim ušla,namerno so jo izpustili,da ne bi kakšnega politika namočla..... ciciban, DAMI34, DRVOWP in 7 others 10 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Maj 20, 2013 Deli Objavljeno Maj 20, 2013 run Hilda run Zivnorc, pik1, maxxa in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
krucymucy Objavljeno Maj 20, 2013 Deli Objavljeno Maj 20, 2013 tole sn naredo! DXR16, HyperJack, pik1 in 6 others 9 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
corser Objavljeno Maj 20, 2013 Deli Objavljeno Maj 20, 2013 Kaka mafijska deželca smo... Jao... Zdej mi je pa že smešno. Priznam. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MARJA Objavljeno Maj 20, 2013 Deli Objavljeno Maj 20, 2013 Pa sej ni pobegnila, samo na mal daljši dopust je odpotovala . Sej hodimo vsi na dopuste. DRVOWP, BinaBana, umetnica51 in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sayo Objavljeno Maj 20, 2013 Avtor Deli Objavljeno Maj 20, 2013 Moj znanec jo je videl v soboto v zupančičevi jami ko vstopa v avto z diplomatskimi tablicami, po moje posredovanje M. pogorevca ki je pripadnik Opus dei Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
krucymucy Objavljeno Maj 20, 2013 Deli Objavljeno Maj 20, 2013 Po 63 dneh pripora ji pripada malce oddiha v Keniji. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JONI 46 Objavljeno Maj 20, 2013 Deli Objavljeno Maj 20, 2013 Jst pa recem da je hilda moja vzornica... pokradla je skup z politiki vse kar je mogla, ne sam ona... Zdaj pa je sla, cez nekaj caso bomo slisali o njej se kaj, ampak medijski linc se je koncal ! Z tem tudi nas linc do nje, nej uziva krejkoli ze je ! Je pa to ziv dokaz da pri nam delujejo samo €, kaksen pravosodni sistem, kaka politika, kaka policija... dejte no mir, ce mas 10€ v zepo ti jih bodo vzeli, ce jih imas pa 500, bos pa mogoce ze nekje visje ! Ali pa 2 metra pod zemljo ! BinaBana 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sayo Objavljeno Maj 20, 2013 Avtor Deli Objavljeno Maj 20, 2013 Jst pa recem da je hilda moja vzornica... pokradla je skup z politiki vse kar je mogla, ne sam ona... Zdaj pa je sla, cez nekaj caso bomo slisali o njej se kaj, ampak medijski linc se je koncal ! Z tem tudi nas linc do nje, nej uziva krejkoli ze je ! Je pa to ziv dokaz da pri nam delujejo samo €, kaksen pravosodni sistem, kaka politika, kaka policija... dejte no mir, ce mas 10€ v zepo ti jih bodo vzeli, ce jih imas pa 500, bos pa mogoce ze nekje visje ! Ali pa 2 metra pod zemljo ! Dokler bo pri nas zakoreninjena taka BALKANSKA MISELNOST ala SNAĐI SE bo naša država v PIZ... DRVOWP, nxyz, Gasperr in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JONI 46 Objavljeno Maj 20, 2013 Deli Objavljeno Maj 20, 2013 Tisti ki so se znasli, imajo veliko, mi pa smo kaj ze ?... Zato se znajdi, in pojdi... le skoda je v tem primeru hilde, da so nastradali nedolzni delavci, ki so delali za drobiz ! Tudi sam sem bil v taki situaciji, zato vem na cem je storija ! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gift Objavljeno Maj 20, 2013 Deli Objavljeno Maj 20, 2013 (popravljeno) Popravljeno Maj 20, 2013. Popravil gift DXR16, pik1 in tintin 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bmflar Objavljeno Maj 21, 2013 Deli Objavljeno Maj 21, 2013 Ni jim ušla,namerno so jo izpustili,da ne bi kakšnega politika namočla..... Se popolnoma strrinjam ! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DXR16 Objavljeno Maj 21, 2013 Deli Objavljeno Maj 21, 2013 (popravljeno) Ja babica gre na jug! Ma HILDA mislim prau da ne,ker če jo dolej dobijo bivši delavci Vegrada.... :grim :grim :grim Popravljeno Maj 21, 2013. Popravil DXR16 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gasperr Objavljeno Maj 21, 2013 Deli Objavljeno Maj 21, 2013 Odšla je drugam.. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sayo Objavljeno Maj 21, 2013 Avtor Deli Objavljeno Maj 21, 2013 Videna v opel corsi z diplomatskimi tablicami Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tedybear Objavljeno Maj 21, 2013 Deli Objavljeno Maj 21, 2013 (popravljeno) Ja babica gre na jug! Ma HILDA mislim prau da ne,ker če jo dolej dobijo bivši delavci Vegrada.... :grim :grim :grim Ma kaj...usrali se bojo. So imeli lepo priliko, ko jih je nategnila z denarjem, ki so ga zbirali za družino umrlega sodelavca. Sedela je v svoji pisarni, dajala intervuje (lagala v kamero) delavci (predvsem "radnici) so pa kadili svojo Moravo pa Drino na parkingu...zgledal so...tako..majčkeni....nepomembni..nule. In ni mi jasno, da se ni našel Bosanc, da gre gor v 4. štuk, odpre okno in sproba, če tudi njej Red Bull da krila..... Popravljeno Maj 21, 2013. Popravil Tedybear BinaBana in Kmet2 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Maj 21, 2013 Deli Objavljeno Maj 21, 2013 Ma kaj...usrali se bojo. So imeli lepo priliko, ko jih je nategnila z denarjem, ki so ga zbirali za družino umrlega sodelavca. Sedela je v svoji pisarni, dajala intervuje (lagala v kamero) delavci (predvsem "radnici) so pa kadili svojo Moravo pa Drino na parkingu...zgledal so...tako..majčkeni....nepomembni..nule. In ni mi jasno, da se ni našel Bosanc, da gre gor v 4. štuk, odpre okno in sproba, če tudi njej Red Bull da krila..... Sej ti dam za prav! Sam kaj bi se potem zgodilo z Bosancem.......odgovarjal bi pred sodiščem kot za človeka,pa vemo da to ni Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
solorider Objavljeno Maj 21, 2013 Deli Objavljeno Maj 21, 2013 jaz vem kje je!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sayo Objavljeno Maj 21, 2013 Avtor Deli Objavljeno Maj 21, 2013 jaz vem kje je!!! jaz tud Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
osa rider Objavljeno Maj 21, 2013 Deli Objavljeno Maj 21, 2013 jaz vem kje je!!! Jaz tudi . . . . . . Slovenija šume!!!! :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
solorider Objavljeno Maj 22, 2013 Deli Objavljeno Maj 22, 2013 jaz vem kje je!!! jaz tud Jaz tudi . . . . . . Slovenija šume!!!! :evilgrin: ne smem povedat, 100.000€ SLVR 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kölm Objavljeno Maj 22, 2013 Deli Objavljeno Maj 22, 2013 (popravljeno) Ne vem če je res, sam vsejen...Če koga zanima kje je: Ob 14.30 po UTC je pristala v Nairobiju, redni let Frankfurt - Nairobi z Lufthanso. Na letališču jo je pričakala sestra z družino. Poletela je včeraj ob 18.30, planiran let z B 757-200, cena za ekonomski razred 2921€. FRA-NBO via Johanesburg. In vsak bedak ve, da take karte ne dobiš kar na šalterju, ko slučajno prideš tja, torej je bilo vse splanirano vnaprej. In kakor vidim podatke z Jomo Kenyatta International Airport, jo je pričakalo toplo sončno vreme 24 stopinj C. Vsa čast našemu gnilemu pravosodju!" Popravljeno Maj 22, 2013. Popravil Kölm Zivnorc in Alla 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
papez47 Objavljeno Maj 22, 2013 Deli Objavljeno Maj 22, 2013 Dobr, pa vi res mislite, da so trije ( 3 ) loleki, hilda, zidarček in černi, res lahko sami samcati raz celotno Slovensko gradbeno operativo? Roka - roko umije, in tako je tudi tu. Lepo so jo umaknili in tako zaščitili svoje v preteklosti prejete "prilive". :wacko: Zivnorc in BinaBana 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Cartman Objavljeno Maj 22, 2013 Deli Objavljeno Maj 22, 2013 Hilda, Die weiße Massai Res zabavna risanka. Tovsakovi dam prav, in ji pobega ne zamerim. Ce tak pravnomocno obsojen, ociten in opprtunisticen izmecek spustis iz pripora res ne smes racunat da bo doma ostala zarad zakonov ali celo vesti. In seveda, nihce ni nic kriv, vse je bilo izvedeno po crki zakona. Drugace sploh ni bilo mozno. BinaBana in DAMI34 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se