bajkr88 Objavljeno Maj 23, 2013 Deli Objavljeno Maj 23, 2013 Živjo, zanima me če se da v vsak avto naštimat regulator intervala brisalcev? namreč imam avto ki ima 3 stopnje brisanja in nima regulatorja s katerim bi štelal naprimer prvo stopnjo... v daewoo espero avtu sem videl da ima na armaturi stikalo (gumb) s katerim reguliraš interval brisanja po želji.... tak stikal bi rabil pa nevem kje ga kupiti oz ali se ga da zvezat na vsak avto pol če ga dobim napr.? kdo ve kaj o tem? kakšna ifo. dobrodošla.. lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TBoxer Objavljeno Maj 23, 2013 Deli Objavljeno Maj 23, 2013 Načeloma se, da dokaj enostavno. Zvežeš ga vzporedno s stikalom (ročico) za enkratni vklop brisalca. Tu imaš enega ... http://www.ebay.com/itm/12VDC-Windshield-Wiper-Timer-Car-Motor-3-30-seconds-/140478292585 bajkr88 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bajkr88 Objavljeno Maj 24, 2013 Avtor Deli Objavljeno Maj 24, 2013 hvala, bom kr to naroču ker ni drago... bomo vidl če uspem kej narest Lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BREITNER Objavljeno Maj 25, 2013 Deli Objavljeno Maj 25, 2013 hvala, bom kr to naroču ker ni drago... bomo vidl če uspem kej narest Lp Če ne, potem pa avto menjaš! :yes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bajkr88 Objavljeno Maj 25, 2013 Avtor Deli Objavljeno Maj 25, 2013 ja tud to bo enkrat treba, sam ga mi je škoda ker gre ko urca , sam voziš in tankaš Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se