mikimiska Objavljeno Maj 26, 2013 Opozori Objavljeno Maj 26, 2013 LP! Jas pa mam naslednji problem...Imam moped generic triger sm 50...motor je dvotaktni...ko sem se vozil mi je motor začel izgubljati moč...tako nekako kot če bi mu zmanjkovalo bencina...držim gas in potem za sekundo izgubi moč, potem pa gre spet dalje...to je počel celi čas...na koncu mi je motor zaribal...sedaj sem zamenjal cilinder in bat...motor spet dela, samo problem je ostal isti..fergazer sem že očistil, sedaj pa več niman idej kaj bi lahko bilo....
mikimiska Objavljeno Maj 26, 2013 Avtor Opozori Objavljeno Maj 26, 2013 svečka deluje normalno ima iskro kot treba..diza bom pa vzel dol pa javim kak je....tnx
mikimiska Objavljeno Maj 26, 2013 Avtor Opozori Objavljeno Maj 26, 2013 oljna pumpa dela...bat mi je zaribal, ker je bila lajtunga za olje zaštopana...to težavo smo odpravili in tudi spremenili tako, da sedaj gre mešanica v motor...ni več ločene posode za olje...samo pumpa pa dela..sem pregledal tudi dizo in tam ni bilo nobenega problema...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se