Runner_Tuner Objavljeno Junij 3, 2013 Deli Objavljeno Junij 3, 2013 Pozdravljeni! Letos se konec avgusta odpravljamo s kolegi v Brno. Ker do tja ni tako blizu, vodi do cilja mnogo poti, ker mi ta konec Evrope ni najbolj poznan, me zanima kakšne poti ste vi ubirali do gor. V planu je odhod v četrtek zjutraj in odhod nazaj proti domu v nedeljo par ur po dirki. Komentarji in predlogi zelo dobrodošli. Če bi se pa kdo pridružil pa komot Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ForU2 Objavljeno Junij 3, 2013 Deli Objavljeno Junij 3, 2013 Pozdravljeni! Letos se konec avgusta odpravljamo s kolegi v Brno. Ker do tja ni tako blizu, vodi do cilja mnogo poti, ker mi ta konec Evrope ni najbolj poznan, me zanima kakšne poti ste vi ubirali do gor. V planu je odhod v četrtek zjutraj in odhod nazaj proti domu v nedeljo par ur po dirki. Komentarji in predlogi zelo dobrodošli. Če bi se pa kdo pridružil pa komot A je res tako težko mal pobrskat po forumu.... http://www.motosvet.com/tabla/topic/23866-brno/ .....že iz te teme imaš polno povezav na teme z ISTO tematiko! Pa veselo branje.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motozajebant Objavljeno Junij 4, 2013 Deli Objavljeno Junij 4, 2013 Stari, mam predlog... ampak je za Cufo KLONK Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gaberkosir Objavljeno Junij 4, 2013 Deli Objavljeno Junij 4, 2013 Mi smo leta 2006 šli takole: http://www.motoklub-viharniki.si/potovanja.html Glej pod Brno. Se da do Brna narediti kar luštno turo, odvisno koliko imaš časa. g. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Runner_Tuner Objavljeno Junij 5, 2013 Avtor Deli Objavljeno Junij 5, 2013 Hvala za odgovore, bom si prebral Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se