ggolju Objavljeno Junij 11, 2013 Opozori Objavljeno Junij 11, 2013 Pozdravljeni, Zanima me kaj bi lahko povzročalo zatikanje kolesa ob premikanju vzvratno.To se ne dogaja vedno ampak kar pogosto, opazil sem tudi, da če nato motor vžgem in se zapeljem par metrov naprej se ne zatika več(ne vedno).Motor je stal kar nekaj časa, servis je bil narejen 1 leto nazaj mislim, da so zamenjali jermen ter ploščice nato pa skoraj nič vožen.Zanima me tudi kaj je lahko vzrok, da motor vleče naprej tudi brez gasa(sem se že igral z zajlo gasa pri karburatorju vendar ne reši problema) Hvala za vsako pomoč ter lp, Gregor
ludiluka Objavljeno Junij 11, 2013 Opozori Objavljeno Junij 11, 2013 Pomoje ti je zaribala(zarjavela) sklopka snemi jo dol in pošprici vse premične dele z wd40 pa pazi da ti ne pride na obloge
ggolju Objavljeno Junij 14, 2013 Avtor Opozori Objavljeno Junij 14, 2013 Pomoje ti je zaribala(zarjavela) sklopka snemi jo dol in pošprici vse premične dele z wd40 pa pazi da ti ne pride na obloge Hvala sem rešil! Kaj pa glede tega, da vleče naprej brez gasa in to kar občutno.
ludiluka Objavljeno Junij 15, 2013 Opozori Objavljeno Junij 15, 2013 lahko da maš rjavo sklopko ali pa so se ti raztegnile vzmeti
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se