nordkap Objavljeno Junij 14, 2013 Opozori Objavljeno Junij 14, 2013 nikjer ne zasledim kaj o opremi Stadler. Vem, da jo vozijo policaji in da je cenovno draga, pa me vseeno zanima, ali je kateri v Sloveniji, ki prodaja to.
CeneR Objavljeno Junij 14, 2013 Opozori Objavljeno Junij 14, 2013 nikjer ne zasledim kaj o opremi Stadler. Vem, da jo vozijo policaji in da je cenovno draga, pa me vseeno zanima, ali je kateri v Sloveniji, ki prodaja to. lp Povprašaj pri TRG d.o.o. http://www.podjetje-trg.si/ Cene
Cartman Objavljeno Junij 15, 2013 Opozori Objavljeno Junij 15, 2013 (popravljeno) nikjer ne zasledim kaj o opremi Stadler. Vem, da jo vozijo policaji in da je cenovno draga, pa me vseeno zanima, ali je kateri v Sloveniji, ki prodaja to.par let nazaj sem pisal na MNZ in odgovorili so takole: "Spoštovani! Proizvajalec motorističnih kombinezonov, ki jih uporabljajo slovenski policisti-motoristi, je nemško podjetje STADLER. Dobavitelj le teh je podjetje BENE COMMERCE, d.o.o., Velnarjeva 1, Ljubljana. --Lep pozdrav, Sektor za odnose z javnostmi" Popravljeno Junij 15, 2013. Popravil Cartman
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se