GTo Objavljeno Junij 19, 2013 Opozori Objavljeno Junij 19, 2013 Kupujem skuter 50 ccm. Če kdo ve za kak dober skuter star do največ 5 let z malo prevoženimi km in dobro ohranjen naj me kontaktira. Izvzeti so korejci, kitajci in podobni.
skuterist Objavljeno Junij 19, 2013 Opozori Objavljeno Junij 19, 2013 Kupujem skuter 50 ccm. Če kdo ve za kak dober skuter star do največ 5 let z malo prevoženimi km in dobro ohranjen naj me kontaktira. Izvzeti so korejci, kitajci in podobni. Rabiš zase (prevoz v službo in po špecerijo)? V tem primeru ti lahko svetujem nekaj drugega, sem storil podobno letos (pogoj je A izpit).
GTo Objavljeno Junij 20, 2013 Avtor Opozori Objavljeno Junij 20, 2013 Rabiš zase (prevoz v službo in po špecerijo)? V tem primeru ti lahko svetujem nekaj drugega, sem storil podobno letos (pogoj je A izpit). Kupuje sin, da lahko vozi z B
mto Objavljeno Junij 21, 2013 Opozori Objavljeno Junij 21, 2013 klikni na avto pika net in maš tabelco s kriteriji. najde se marsikaj zanimivega Kakšno idejo ima pa GTo? me zanima
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se