mark racing Objavljeno Junij 20, 2013 Opozori Objavljeno Junij 20, 2013 pozdravljeni, Rad bi izvedel katere blokade ima Tomos Racing 25 in kako se jih lahko odstrani. Pa še ali izpuh Leo Vince ZX-R paše na Tomos Racinga
pako123 Objavljeno Avgust 4, 2014 Opozori Objavljeno Avgust 4, 2014 imam tomos racing 25 in do zdej mi je use delalo kot bi moglo učiraj pa se mi je zgodilo da je med vožnjo motor kr crknu pogledau sem ga doma in ugotovil da svecka ne mece iskre menjau sem svecko sevedno ni blo nic nato sem pregledau magnet ki je biu uredu motor je bil dva dni na džju zato se mi je zdelo da je ksna zica oksidirala ampak zice so use uredu edina težava ki je še možna je da mi neka črna škatlica pri elektroniki povzroza težave če se kdo na to spozna bi ga lepo prosu za pomoč.
Jaka Meglič Objavljeno September 24, 2014 Opozori Objavljeno September 24, 2014 živjo mene pa neki zanima pac mam tomosa youngsterja racinga 25...ko sem ga dobu je use normalno delal zj naenkat pa mi zmigavci ne delajo ce mam motor prizgan pa se ustavim sele ko dam na gas zacnejo utripat a gdo mogoce ve kaj je narobe a je mogoce kaj z magnetom ali akumulatorjem??? ....pa se en problem števec mi samo skače pa me zanima a moram zamenjati polža a je kaj drugega narobe? HVALA ZA ODGOVORE
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se