marinc7111 Objavljeno Julij 3, 2013 Opozori Objavljeno Julij 3, 2013 zanima me kje bi lahko v ljubljani kupil tablico oz. nalepko za skuter na kateri pise da gre 25kmh
motofrik Objavljeno Julij 3, 2013 Opozori Objavljeno Julij 3, 2013 Zakaj bi jo pa rabil...? N a slepo ugibam -Avtomotor, Trgoavto ali kaj so že te trgovine..
marinc7111 Objavljeno Julij 3, 2013 Avtor Opozori Objavljeno Julij 3, 2013 rabil bi jo za skuter ki gres 25 samo da se to ve pac da me nebi policaji ustavljali brezveze
tintin Objavljeno Julij 3, 2013 Opozori Objavljeno Julij 3, 2013 če gre 25 potem bi jo moral že imeti gor.. drugače pa se jih dobi tut na tehničnem.. te pa seveda prej stestirajo.. in seveda moraš za vse to plačat
marinc7111 Objavljeno Julij 3, 2013 Avtor Opozori Objavljeno Julij 3, 2013 kok pa pride to in pa kaj ce gre motor vec se da to kako preko poznanstva zrihtat da ti vpise da gre 25 in nic vec?
tintin Objavljeno Julij 4, 2013 Opozori Objavljeno Julij 4, 2013 kolk pride ne vem, edin kraj za katerga vem da bi ti pogledali skoz prste je Bistrica
marinc7111 Objavljeno Julij 5, 2013 Avtor Opozori Objavljeno Julij 5, 2013 aha kaj pa kje v LJ? kaj pa ce bi vgradil omejevalec na stikalo (tisti za 25€) se da ta omejevalec nastimat na 25km/h? ali je narejen samo do 45km/h (skuter je 2t)
motofrik Objavljeno Julij 5, 2013 Opozori Objavljeno Julij 5, 2013 Te nalepke še nisem od blizu videl.. -je to kakšna prav posebna, ali pač številka 25 v krogcu? To ti lahko naredi marsikdo, ki se ukvarja z izdelavo nalepk.
tintin Objavljeno Julij 5, 2013 Opozori Objavljeno Julij 5, 2013 aha kaj pa kje v LJ? kaj pa ce bi vgradil omejevalec na stikalo (tisti za 25€) se da ta omejevalec nastimat na 25km/h? ali je narejen samo do 45km/h (skuter je 2t) z omejevalcem na skuterju ne boš dosti dosegu zarad narave samega delovanja mašine. Bolša ideja je blokada variomata- torej še vedno maš iste obrate, le da variomat odpira le do 25 km/h pride pa rumena nalepka z enim precej dolgim napisom, katerega bistvo je da zadeva gre le 25km/h ali man
marinc7111 Objavljeno Julij 7, 2013 Avtor Opozori Objavljeno Julij 7, 2013 z omejevalcem na skuterju ne boš dosti dosegu zarad narave samega delovanja mašine. Bolša ideja je blokada variomata- torej še vedno maš iste obrate, le da variomat odpira le do 25 km/h pride pa rumena nalepka z enim precej dolgim napisom, katerega bistvo je da zadeva gre le 25km/h ali man ja amapak to nemorem kar tako preklapljati pac moram vse dol vezt pa nastimat tako pa tam lahko na stikalo preklopim ko je nujno (ko me ustavi policija). Za nelepko pa sem mislil to rumeno kot jo imas ti v mislih in pa se eno ki se prilepi zadaj kjer je mesto za tablico z napisem 25 (25km/h...) ali pa tudi tako tablico.
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se